Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    vilja89 skrev 2011-11-27 20:00:08 följande:

    Ja, men hittade inget angående det. Det var lite länkar som inte fungerade där också, så vet inte riktigt.

    Min väninna har sin bil står i grannstaden, haha, så överdraget får fotas imorgon ;)
      
    Bästa att tvätta både ekrar och däcksgummi med är Svinto Stålull. Smörj sen gärna in kromet med t ex bilvax så håller de längre.
  • jagäraf

    Jag slutade jobba en månad innan min första föddes. Sen kom hon först 15 dagar efter BF. De sex veckorna kändes längre än resten av graviditeten så när nästa skulle komma jobbade jag ända fram till BF. Med de andra gick jag på mammaledighet tidigare men då hade jag ju fullt upp med de barn jag redan hade så då blev inte tiden lika lång. 

  • jagäraf

    Hihi, när jag skriver om mina barn/graviditeter/förlossningar så känns det som igår. Sen inser jag att de flesta av mina barn är minst lika gamla som många av er andra här. Då känns det plötsligt lite fånigt

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-12-04 02:16:49 följande:
    Jag tycker det är intressant =)
    Tack, BW! Jag kommer fortsätta skriva för för mig känns det alltid aktuellt. Men som sagt, lite fånigt ibland när det är så länge sedan
  • jagäraf
    Uliise skrev 2011-12-05 17:07:59 följande:
    Jag vet, inte min bild heller!

    Jag funderar på om det är Rasia eller Rodeo?
    Samma funderingar här! Hade Rodeo remmar nångång?
  • jagäraf
    Dojjan skrev 2011-12-05 23:51:23 följande:
    Hej!

    Vad roligt att ha hittat hit! Jag är nämligen glad ägare av en Gesslein Panorama. Tycker den är superfin. Bebis ska komma i slutet på januari och jag ser verkligen fram emot att bädda ner liten i den och gå ut på promenad.

    Har dock lite funderingar som jag hoppas ni kan hjälpa mig med.
    -Det finns inga krokar på handtaget att hänga upp en skötväska på. Skulle verkligen vilja ha det. Några tips på hur man kan fixa det?

    -Den känns ganska svajig och vinglig. Antar att det beror på remmarna som sitter nere vid hjulen (fjädringen). Går det att fixa till på nåt sätt?

    Ha det fint!
    Grattis till en fin vagn! 

    Krokar fanns åtminstone förr att köpa och skruva på. Fråga i barnvagnsaffär eller försök få tag i begagnade. Det händer ibland, fast sällan, att såna krokar säljs på Tradera.

    Remmarna gör ju att Gessleinvagnar gungar extra mycket men ju mer åtdragna de är desto mindre gungar vagnen. Så testa att dra in remmen till nästa hål så kommer vagnen garanterat gunga mindre. 
  • jagäraf

    Dojjan, har du någon bild att visa av din Panoramavagn? Jag har två stycken. En från sent 70-tal och en från sent 80-tal. 

     http://www.familjeliv.se/Hem/jag_af/galleri.php?cur_album=Gesslein#

     www.familjeliv.se/Hem/jag_af/galleri.php&page=2#

    Tyvärr har jag bytt webbläsare så jag vet inte hur man kopierar bilder. Länkarna ser märkliga ut men funkar det så funkar det. Annars finns vagnarna i mitt galleri, under Gesslein. 

  • jagäraf

    Dojjan, om din vagn har likadant chassi som min röda så är den från slutet av 70-talet eller möjligen allra första början av 80-talet. Vad fint det låter med gammelrosa manchester!

Svar på tråden Retrovagnstråden 19