Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    tackar för hjlpen, som ja trott,men alltid kul att höra av andra med.. vill helst ha den kvar,även om ja ibland lessnar å vill ha nå annat.. säger 1500 så får vi se,annars får den gärna stanna kvar, då kan ja iaf säga att ja försökt,så kan inte sambon säga nå när ja släpar hem en till, haha.. fast han ska inte säga så mkt, har 3 jänkare å köpte en gammal saab åt mig som ja skulle övningsköra i,men de vart inte så mkt av de.. så har han mc å mopeder.. så jaa, barnvagnar är inte så farligt ändå.. Skrattande  vet inte riktigt vad d är ja letar heller, gärna vinröd,d va de första ja tänkte när ja fick en dotter, vinröd plych eller manschester.. den lär vara rymlig på längden,84cm nu och växer ju.. gärna stora hjul.. men om den gå¨r att åka buss och tåg med är ju en fördel.. vilket va svårt med den nyare vagnen ja hade ett tag med svängbart framhjul *ryser* den drog ständigt åt sidorna och ja hade 3hundar i koppel med.. ända bra va ju inbyggd sele då.. hehe..

  • Bambusa

    valandur, åh,vilken dröm!!!  ja längtar efter en syskonvagn på längden, och bredden för den delen Skrattande en kompis ska få tvillingar när som helst, å har en son i samma ålder som min doer, tycker de verkar kul för dom å åka ihop när vi träffas.. men bara hitat nyare,typ 90tals inglesina och nån dyr sak..  så säg till om du vill sälja den Oskyldig

  • Bambusa

    bw, ja för de gör inte så mkt om den blir kvar,även om ja behöver pengarna då, säljer hellre den i galon då hon inte trivs i den.. men ja ska ta ut den ur bilen och knäppa kort imorrn, om de inte regnar.. tur man har tonade rutor så den inte blir solblekt eller nå.. Skrattande  såå sugen på syskonvagn nu, men även en till liten,men d är ja ensam om att vilja just nu så då är d lite svårt..

  • Bambusa

    ja,precis, tänk om man kunna få göra de, skulle gå på rosa små moln ju.. ja vart glad nr ja hitta en typ paraplysulky skrotad som ja kunna ta reservdelar av till lite allt möjligt, tex en dyna som får vara i cykelsitsen,hålen för bältet var precis rätt..  slet loss selen som satt i vagnen med, kan man alltid sy på i en annan vagn.. ja va glad hur länge som helst för de lilla..

  • Bambusa

    lägger in en fråga, va på loppis idag å såg en emmaljunga tvilling sulky, ganska smal model, grillrigt tyg, smutsig och en reva på sufletten, chassi och hjul såg dock helt okej ut, är 350kr bra pris då, smutsen vet man ju inte om den går bort eller inte.. hålet kan man ju handsy ihop.. men ja gillade inte tyget, så d skulle nog få bli ett projekt att klä om.. de tycker ja är okej om de är smuts som inte går bort och trasigt.. samma tyg inne som ute, vad an de vara, skulle ju tagit kort med mobilen, men dotter sprang runt å levde om så ja hann inte... såg inte ens hur mkt viloväge de va..

  • Bambusa

    efter at ha kollat lite på bilder av dubbelkimi kan denog vara en sån.. betydligt smalar n en vanlig tvillingvagn,tex brio duette,fanns stockholms modellerna redan då? är väl inte i nå jättebehov av den.. men kul å ha när kompisen och ja trffas, då hon just nu ligger på förlossningenoch föder tvillingar, och har en pojk i samma ålder som min dotter (1½år) så kan dom stora sitta i den..  om de funkar å färga en mönstrat tyg känns ju de mkt lättare!!! har vissligen inget panduro nära(15-20mil bort..) men de kanske går å ta bort tyget,då kan man ju ta från textilfärg från affärn.. å en dyna är ju inte svår alls å sy.. 

  • Bambusa

    vad var de färgen hette nu igen?? ska ju gärna gå att tvätta tyget utan att färgen släpper.. de blir ju lite klädd när man använder dom... sufletten lär ju vara svårast å färga, maskeringstejp?? är så sugen nu, men med min tur är den såld..

  • Bambusa

    jo, i bästa fall håller dom sig till dynan, hehe.. vet att en kompis köpte nån färg på panduro som man målade på,sen skulle man stryka,men gick med hårtork med.. men vad den heter är ju en annan sak.. är ju hon som ligger och ska föda, så ja kan inte fråga.. MEN den är mönstrad, undra hur de blir då ja.. vill inte grna ha en flammig vagn.. men de kanske funkar å stryka flera gånger isf.. men om klädseln går att ta lös helt känns de smidigast att färga den i tvättmaskinen eller för hand i en balja..

    HOPPAS den är kvar imorrn.. dom har stängt idag, men den kan ju ha sålts igår.. 

    vill ha den lila har ja kommit fram till, ganska mörk lila, svart syns smuts så bra på och lättare att bli solblekt, så har ja ju 3 hundar med ljus päls på, och dom kommer garanterat sitta där i dom med..  dottern gillar inte å sitta frammåt, men med kompis eller hundar går de nog bra..  men undra ja hur mkt färg de kan tänkas gå åt.. om ja ska ta från panduro så lär ja ju be nån som bor närmare köpa och skicka (går nog snabbare än å skicka efter) för ja åker inte buss i 15mil enkel resa för å köpa färg,hela dan går bort.. och med en trotsig 1½åring... *ryser* ja vägrar ge henne allt hon vill ha för hon ska va tyst och glad, man kan inte få allt, så är de bara, även om de blir flera stortjut.. går ju över, nån gång... *elak*

  • Bambusa
    Mirla skrev 2010-08-22 15:52:44 följande:
    Ser fin ut men jag skulle nog inte "våga" ta en för ljusa tyger om tyget är mönstrat. Tror att mönstret kommer synas genom då. Tror till och med att det kan bli svårt att dölja med täckande färg.
    ja, då va de inte så bra nej, men kanske om man tar vit täckande först? annars får ja ta svart,eller blanda.. kan tänka mig grå,så får ja ta lila dyna istället.. och grå är ju lättare å blanda än lila.. ingen som bor eller jobbar nära panduro dock.. vill ha NU, kunde ta upp till en vecka om man skicka efter.. suck..  ohlssons tyger  i gävle kanske har nått? färghandel? är ju bara ta med fotsack eller nå in å höra..  vet bara inte hur mkt som kan tänkas gå åt..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19