Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    suttit på tradera och blocket länge nu å kikat efter en lift, tyckte de fanns flera ute förr, men nu hittar ja bara nya Rynkar på näsan

  • Bambusa

    Liselottang, då kan bebis mkt väl vilja omma ut efter en sån resa och promenad..  min lilla kom ut i v37 efter ja hade målat och så 2kvällar i rad.. men ja hann duscha innan vattnet gick, men inte torka mig.. haha..

  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2010-08-12 20:58:44 följande:
    =)

    Köpte förresten två barnvagnshjul på en secondhand i Oskarshamn. Vet inte vad jag ska med två hjul till men känns som om jag skulle kunna vidarebefodra dem bättre till nån behövande =)

    Skulle vilja fixa nån reservdelsshop typ på nätet. Där man slänger upp det man har och folk kan byta och sälja bäst de vill =)
    smart, ja har ett vindskydd för sittvagn som inte riktigt passade på min gondol ja med..
  • Bambusa
    Liselottang skrev 2010-08-12 21:17:53 följande:
    Inget än så länge i alla fall. Vad skönt för dig att er kom i så bra tid Visst räknas det väl ändå som "normalt" att föda i v. 37+? Nu är jag ju dock så exalterad över min nya vagn som jag pysslar med (i detta nu), så tristessen och otåligheten är borta för stunden.
    Uliise skrev 2010-08-12 16:43:38 följande:
    Visst kommer du att behålla rondon?
    Jaa, ett tag till i alla fall. Ska använda sittdelen till lillen. Men den dagen jag inte ska ha den kvar kommer jag att annonsera den här innan den åker ut på blocket. Det är en bra vagn!
    okej, ja hade vissligen haft några turer till förlossningen sen v25 med småvärkar och påverkan på tapp osv.. jag va ju inställde på gå till 42veckor, och med ett stort barn med, hon kom ut på 4kg fast hon va 3v tidig.. hehe.. längtar så efter att va gravid igen, men killen är inte lika övertygad Rynkar på näsan
  • Bambusa

    nån som har lust att kolla i mitt galleri och hjälpa mig med pris på 2vagnar?? beige galonsittvagn med brungalon insida (dålig bild) och den bruna plysh sittvagnen.. galonvagnen är väldigt lik den ja har sålt,som de finns bättre bilder på,förutom tyget då.. och att de är lite mindre hjul med stänkskrmar på den ja har kvar..  den är i bilen så ja har inte tagit ut den för å knäppa bättre kort..

  • Bambusa

    ingen som skulle vilja hjälpa mig med pris?? velar om den bruna, men nu har två mailat, och ja vill gärna veta vad som är rimligt att ta för den.. älskar den samtidigt som ja vill ha nå nytt å dra nu(ja inte en NY vagn,men ny för mig.. ni fattar nog..)

  • Bambusa

    ja, jag tror de är en gondol iaf.. chassit vet ja inte..  är en fläck på innertyget på sittdelen, annars är den jättefin!!

  • Bambusa

    tror vi kom fram till förr här i tråden att de är gondol från ca 83... dottern har älskat att sova middag i den, var första gången hon somnade utan oss.. bara bädda ner henne å ut på altanen,sen sov hon på några minuter.. innan hade hon sovit lite i vagn bara, men nu sov hon 3timmar i sträck..  Förvånad

Svar på tråden Retrovagnstråden 19