Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Det hade varit skoj att ha en sån Renault och ur bakluckan plocka vagnen...

  • jagäraf

    Inte alls dyrt, Booth, för en jättefin vagn!

    Nu har min lilla Brio Grace dockvagn kommit hem. Jag får se om jag fotar den i kväll eller i morgon, är så förkyld så jag knappt orkar göra nåt alls

  • jagäraf
    spuff skrev 2010-04-20 20:56:41 följande:
    hej igen booth, hur lägger jag in bilder i tråden?
    Jag vet inte om man måste göra så här men jag lägger först in bilden i mitt galleri. Därefter går jag in på bilden så den blir stor, högerklickar på den, klickar på kopiera och sen tillbaka till tråden och klistrar in.
  • jagäraf

    Nu har jag fått hem min lilla Brio Grace. Jag har en grossistkatalog från Brio 1957 och där finns den med. "Kopia av mammas vagn" står det och jag gissar att de menar Brio Ingrid/Elisabeth. Jag har en sådan från 1956 men den finns inte på bild i galleriet. Däremot finns en från 1957 men den har annorlunda suflettspännare. 39 kronor kostade dockvagn i inköpspris 1957.

  • jagäraf

    Den här alltså. Men den andra jag har hemma har likadana suflettspännare som dockvagnen och likadana skärmar över däcken.

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2010-04-21 21:10:01 följande:
    Btw. En femåring får plats i den nya grå =) Han kunde ligga lite lagom hopkrupen.
    När jag var 12 år gick jag och min kompis ut med min syrra liggande i en 50-talsvagn. Problemet var bara att min syrra då var 8 år gammal. Allt gick bra tills gummit åkte av på ena däcket och en man fick hjälpa oss få på det igen. Gissa om han stirrade när han fick se en åttaåring ligga i vagnen! Det gick bra men hon fick ha benen böjda
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2010-04-21 21:53:36 följande:
    Lånar din bild Jag af. Hoppas ok!Hittade en sån här fast dockvagn idag på loppis. Men jag köpte inte den... 295 kr och sufletten gick inte att spänna upp helt. Inte sönder men vääääldigt hård. Stod inget märke på. Tycker ni det är ett ok pris? Hade ni köpt den? (Tänkte bara på att Bw gett 350 för en riktigt vagn!)
    Om vagnen var av samma märke som min så hade den helt klart varit värd 295:- för den här vagnen är ett stycke svensk historia. AB Flygplan heter den och tillverkades av en flygplansfirma bara under några år på 40-talet då de inte fanns någon marknad för deras flygplan.

    Annars är det väl upp till var och en vad man tycker en vagn är värd. Jag betalade ju 300:- min dockis härom dagen. Jag kollade nyss på dockvagnar på blocket och jag tycker de snart ligger i samma prisklass som barnvagnar!
Svar på tråden Retrovagnstråden 19