Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    malush skrev 2010-03-25 18:28:07 följande:
    Ja insektsnät känns som att det kan behövas på sommaren. Och regnskydd är väl nästan ett måste. Min vagn är dessutom i plysch..
    Det var väldigt få som använde regnskydd då när mina barn var små. Vagnarna klarade sig fint ändå. Men det kan säkert vara bra.
  • jagäraf

    Idag har jag köpt en Kålungedocka! Jag har väntat i 27 år på en...

    I okt 1983 var min man och jag i New York. Vi var på varuhuset Macys och där hade det just kommit in en massa Cabbage Patch Kids. Vi tänkte köpa en sådan dock till vår dotter Emelie som då var ett år gammal men ångrade oss när vi såg att man skulle "adoptera" dockorna. Dessutom tyckte vi att de var ovanligt fula!

    Vid jul samma år såg vi på nyheterna att vuxna människor (kvinnor) på varuhusen i USA bröt armarna på varandra i jakten på dessa dockor. Knasbollar!

    Något senare köpte min mamma en kålungekopia till Emelie som hon haft sedan dess. Men någon riktig docka blev det aldrig. Men så kom det in en på mitt jobb och idag köpte jag den. En rödhårig liten goding. Mysigt!

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2010-03-27 00:02:47 följande:
    Tycker nog också att de är fula... =)
    Idag tycker jag inte att de är fula fast deras kroppar är lite läskiga. Emelies kopia är inte lika "grotesk" som de riktiga dockorna så hon är ännu sötare.
  • jagäraf

    Billigast måste väl bli att köpa fyra st bussningar och byta själv. De kostar i Visby 12 kr/st. Jag gissar att de kan ta ganska många kronor för jobbet.

  • jagäraf

    Mitt hallgolv i lägenheten är mörkbrunt trälaminat... Varenda litet sandkorn syns och gissa hur det ser ut när vår vovve varit ute och gått i grus och lera. Bättre då i huset på Gotland där hallgolvet består av stora gotländska stenar. Där syns ingenting

  • jagäraf
    Misery skrev 2010-03-29 19:39:21 följande:
    Jag minns att jag läste ett spartips i en gammal vi föräldrar en gång . Där tyckte dem att man kunde köpa billiga duschmössor som var i plast istället för att köpa dyra hjulskydd...
    Har man små hjul kanske man kan råka ta med sig skoskydd från någon vårdcentral...
     
    De kan man för övrigt använda som skydd mot regn på cykelsadeln.
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2010-03-29 20:23:26 följande:
    Smart. Har i överflöd på jobb. Kanske ska jag sälja på Tradera som både skydd till cykelsadel och barnvagnshjul kanske? Tjäna en hacka... Haha...
    Ingen dum idé. Folk köper ju vad som helst 
Svar på tråden Retrovagnstråden 19