Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    ElisaDay skrev 2010-04-30 22:48:09 följande:
    Oj det låter ju inte så kul att det kan skada vagnen. Hmm.. kommer nog få bli en syskonvagn i framtiden ändå. Har en mamma som tycker att 2 åringar kan gå och att typ ståbräda och/eller syskonsits räcker.. men med tanke på att jag ev inte ens kommer ha henne på dagis när jag är hemma med andra barnet så säger min magkänsla att en syskonvagn kommer behövas ändå ett tag.Får väl "pimpa" en vanlig svart syskonvagn med ex små täcken sydda i 70-talstyg, fårskinn och lite annat smått och gott.. tips? :P
    Men om du lägger en liten tygbit emellan så är det ingen fara för vagnen. Och som Misery skrev så ligger Brios sitsar inte ens mot vagnen utan fästs bara på handtaget (tror jag). Ostadigheten är dock inte mycket att göra åt.
  • jagäraf

    Anneliesofia, den bruna liggvagnen du hämtat idag är en Brio Babynette från ganska tidigt/mitten av 90-talet. Min gissning är att du inte kan begära särskilt mycket för den. Kanske en femhundring?

  • jagäraf

    PrettyPollys barndomsvagn var det jag menade men jag tar tillbaka, den är inte alls lika.

  • jagäraf
    Lokatt skrev 2010-05-02 19:54:31 följande:
    Vad tror ni det är för prisbild på en combinett från mitten 80 nån gång? En combi med hårdlift. Jag lånar Jagaf`s bild (hoppas ok) och visar en Har inte skrivit här inne på nån vecka, men läst ikapp och är uppdaterad Den såg ju jättefin ut!Nytt på min barnvagnsfront är endast en dockvagn till (nr. 13 tror jag) Dock i halvrisigt skick.
    Jag har gett 200:- för mina combinetter för något år sedan.
  • jagäraf

    Minora, vad jag kan se av din bild är det en Brio Comfort från kanske åren före 1995 (med tanke på böjen på handtaget) som du köpt. Brio Comfort är en av de bästa sittvagnarna som gjorts, enligt mig i alla fall så grattis!

  • jagäraf
    Minora skrev 2010-05-08 22:32:26 följande:
    jag af: oj, snabbt svar, jag är imponerad! Bra att jag tog med handtaget på bilden (som är helt värdelös egentligen, men det var allt jag hann med...) för jag misstänkte nästan att det kunde vara avgörande för att bestämma årtal. Jag gissade på att det skulle kunna vara möjligen tidigt 90-tal eller lite senare, så då var jag inte helt ute och cyklade ändå, novis som jag är. Vad skönt att höra att det verkar vara ett bra köp i alla fall! Synd bara att den inte är så himla fager... Skulle så gärna vilja klä om den men det är väl kanske inte det lättaste...
    Jag minns inte vilket år de ändrade handtaget. Kanske det var redan 1992 eller så. Misery vet säkert
  • jagäraf
    Guldpuman skrev 2010-05-09 11:39:24 följande:
    Hej! Vill gärna ha tips på butiker i Stockholmsområdet som säljer fina retrovagnar. Är ute efter en tvilling men det är svårt att få napp på nätet. Tips någon?
    Jag har sett två tvillingliggvagnar på Blocket senaste veckan. Den ena är en jättefin ljusblå Princess från 80-talet. Den andra är en 90-talsemmaljunga. Vet dock inte om de finns kvar.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19