Inlägg från: Nemia noj |Visa alla inlägg
  • Nemia noj
    Misery skrev 2010-03-12 20:42:44 följande:
    Den där emmaljungan är från början av nittiotalet. Inlägg 147
    Var det ja oxå tyckte. Då e man inte helt ute o cyklar iaf
  • Nemia noj
    Myrkryp skrev 2010-03-24 09:15:02 följande:
    Hej på er!Längesedan jag var "aktiv" nu, men jag kikar in till er ibland! Snart är det vår! Hoppas det är bra med er, ser att det tillkommer nya med god smak i tråden - en retrovagn är så mycket snyggare! ;)www.blocket.se/sodermanland/Emmaljunga_retro_...Känns som att man inte KAN missa att man har en DOCKVAGN väl...? Vet man inte bättre kan man väl dock luras av bilderna och sedan få gå på knäna med sin lilla bebis, haha...
    Hon vet att det e en dockvagn, och hon har ju lagt den bland leksakerna. Hon maila mig innan hon la ut den i frågan om jag var intresserad, därav vet jag tt hon vet.
  • Nemia noj

    Ja men de där blev bra. Skrev hej tråden och en massa saker som händer och har hänt och la in 3 bilder. Men ja ni ser ju vad som kom in och inte

  • Nemia noj

    Har inte vart inne på länge här, haft en jobbig vår och sommat med mycket oro o magsår. Kan inte skriva så mycket om de här, men om man skriver att jag älskar dörrlås och vakthundar så förstår ni kanske.
    Iaf så har sommaren vart helt ok annars, stressig o jäklig, men har vart hemma med barnen hela sommaren nu och dagis är väldigt lockande för både mor och barn just nu

    Har fyndat lite vagnar både stora o små. Starta egen hemsida har jag gjort med vagnarna. Helt underbart med hemsida om man gämför med bloggen. Helt annat upplägg.

    Bilderna ovan,
    Övre bilden Gondol köpt -82 Och undre bilden min gamla vagn köpt feb-mars 84.

    Har en röd oxå, ganska sliten, men den sa förra ägaren var från -85. Men de kan jag inte svära på. Den är samma mönster som  82 men annan färg, kanske någon annan som vet. Men min är garanterat från 84

  • Nemia noj


    Haha nu ljög jag för er, de var inte samma mönster på denna och 82 så då kan nog årtalen stämma ändå på denna -85 ???
  • Nemia noj
    Plly skrev 2010-08-01 22:24:25 följande:
    Meeeen vilka snygga vagnar Nemia!
    Den översta 82an kan du se live i Lasse Majas Detektivbyro -kameliontens hämmnd. Där jag hade den med som rekvisita eller va sjuton de heter, den syns i början av filmen både på håll och närbild.
  • Nemia noj


    Izindra skrev 2010-08-03 21:13:52 följande:
    Ang. Ättika mot sunk-lukt i vagn!
    Funkade klockrent! Fast nu några dagar utan ättika så börjar det lukta lite åt sunkhållet igen, så jag tror jag får köra en omgång till - men det var det ju faktiskt nån som sa - att det kunde behöva några omgångar! Så ja, det funkar jättebra med ättika!

    Sen vill jag påminna om att om nån av er springer på en bygel och vindskydd till en Emmaljunga Ringo Sport så blir jag jätteglad om ni har mig i åtanke! Saknar detta. Spelar ingen roll vad det är för färg, och vindskyddet är egentligen det viktiga! :)
    Ska kika på vad jag har till min EL. för visst e de samma vagn som ovan?
Svar på tråden Retrovagnstråden 19