• AochJsMamma

    Gekås vol 14

    Thegran skrev 2010-05-23 07:55:27 följande:
    zunblock seten är rätt små i strl. Jag har ett 98/104 hemma, dock med långärm och shorts. ärmarna på tröjan är lååånga men vikar man dem så sitter den bra på min tjej som har 86/92,. Shortsen sitter jättebra, men de tror jag kommer funka ett bra tag till ändå. De vi köpt nu har ju korta ärmar, det enda då är ju att ärmarna blir lite längre än vad de ska vara men det ser jag bara som positivt! vet ju iof inte vad ditt barn har för strl, men jag rekomenderar absolut att gå upp en strl när man köper.
    vilken tur då! För min son drar oxå 86/92, och jag gillar oxå att de går ner lite längre över ärmarna (var apotekspersonal som rekommenderade det förra sommaren när jag kikade på solskyddskläder hos dem). Så då tror jag att setet som Smultron köpt blir perfekt!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Smultronhjärta skrev 2010-05-24 12:42:09 följande:
    Gaaah- vilken tur att jag oftast glömmer bort den där Gekåsbloggen Nu blir det till att göra sig i ordning och åka dit idag igen
    vadå, för att gå på Mustaschkampen eller?

    Har konstaterat, efter att ha kikat på trehjuligar och låtit min son provsitta, att det inte är någon idé att köp anån av de vanliga klassiska trehjulingarna, de är för höga..däremot satt han bra på en som hette Puky, och var väldigt lik Kettlern..så nu undrar jag om nån har en Kettler och har lust att mät ahur högt det är från sadeln ner till golvet? Är sadeln höj/sänkbar? Isåfall får måttet gärna vara från nedersta läget o neråt....
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    anette 81 skrev 2010-05-24 20:59:40 följande:
    någon som vet
    Står ju på Gekås hemsida..

    Landskrona   Företag: Blixt Resor Kontaktperson:   Adress: Framnäsvägen 2 260 51 Ekeby Telefon: 042-77388 Fax:   Epost: [email protected] Hemsida:   Utgår även från: Helsingborg, Landskrona           Företag: HJ Buss Kävlinge AB Kontaktperson: Jan Assarsson Adress: Box 108 246 22 Löddeköpinge Telefon: 046 - 71 20 92 Fax: 046 - 71 30 92 Epost: [email protected] Hemsida: www.hjbuss.se Utgår även från: Lund, Landskrona           Företag: Sjöbo Buss Kontaktperson: Vincent Adress: Löparegatan 4 275 31 Sjöbo Telefon: 0416-19620 Fax: 0416-18390 Epost:   Hemsida:   Utgår även från: Helsingborg, Landskrona, Löddeköping, Sjöbo, Tomelilla, Veberöd, Ystad, Ljungskile           Företag: Swebus Express Kontaktperson:   Adress: Skeppsbron 10 211 20 Malmö Telefon: 0771 - 218 218 Fax:   Epost: [email protected] Hemsida: www.swebusexpress.se Utgår även från: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm           Företag: V.Strö Busstrafik Kontaktperson: Bo Adress: Västra Strö 4506 241 92 Eslöv Telefon: 0413-545228 Fax:   Epost:   Hemsida: www.buss.info.se Utgår även från: Stenhag, Eslöv, Kävlinge, Dösjebro, Landskrona, Marieholm
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Jica skrev 2010-05-25 12:30:31 följande:
    Här hittade man något av intresse...ska snart ta och masa mig till Ullared tror jag...väntar en liten om 4 veckor och behöver ladda upp med lite småsaker tror jag Annars får jag ta det efter den är född....det är dock 5:e barnet men jag hade lyckats göra mig av med det mesta för jag var färdig med barnafödandet. Har några saker som jag bara måste skaffa igen.....babysitter, babygym, eventuellt en skötväska, vagnmobil och sängmobil och några baskläder. Någon som sett dessa eller köpt dessa närmsta tiden ?? gärna bilder isåfall
    kika i bildtråden! allt det du nämner finns...
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Kaerleksbarn skrev 2010-05-28 09:14:04 följande:
    Nu åker vi till Gekås om en timme när dottern ätit gröten, yääääy
    ååå vad kul, have fun!!!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Madeleine skrev 2010-05-27 15:21:06 följande:
    Hej, är det någon som vet vad babygymmet i bloggen kostar? Vill ha ett sådant och nu kommer jag inte dit innan min bebis kommer. Någon som vill göra en ledsen person en tjänst? ;)
    Bubblan2 skrev 2010-05-27 12:49:38 följande:
    Någon frågade efter babygym... Ett nytt visas just nu i bloggen!
    229 kr
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Ekorrfamiljen skrev 2010-05-28 13:14:06 följande:
    Ja, jag surar över att den inte finns i pojkvariant! Jag klär gärna mina söner i glada färger, men vid helklänning går nog även min gräns.
    haha samma här, rosa o puff kan funka men klänning..? Nääää!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    GossarnasMor skrev 2010-06-08 11:05:26 följande:

    Vill bara upplysa till er som köper örontemp till era nyfödda. De funkar inte, ders hörselgångar är oftast fyllda av fosterklet och för trånga för att kunna använda en sådan.
    En i gumpen ger absolut bästa resultat och då kan ni även använda den om om barnen blir förstoppade

    Vi har numera en örontemp till stora gossen på 3 år men det är bökigt att ta den tycker jag. vi köpte vår på ullared.

    Plastad frotte är oxå jättebilligt


    jag håller inte alls med om att de inte funkar, har haft vår sen A var nyfödd.. vår son har dessutom legat in ett par gånger för sin astma o behandlats för hög cke- nedgången feber, flera läkare/ssk har sagt att en bra örontermometer är lika tillförlitlig, även om rektaltermometer givetvis också är jättebra! Jag tror det handlar om vilken man köper, vi har den som säljs på apoteket som är från Braun, den skall vara superbra och är rekommenderad från läkare då vi frågade, köper man en billig så kanske den visar fel, vad vet jag, men denna är super!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Smultronhjärta skrev 2010-06-08 18:04:02 följande:
    Under vår intervju med VD Boris Lennerhov berättade han om de storslagna planer som står för dörren!

    Varuhuset kommer att få en tredje våning som kommer att inhysa restaurang med plats för 500 sittande gäster, där chefen utlovar bra husmanskost till låga priser. Det kommer även, som vi nämnt innan, bli plats för barnen med ett större lekrum och fler amningsrum. Sen kommer det även att bli mer utrymme för det mindre shoppingsugna klientelet, gissningsvis en hel del herrar:
    -Det bli en softare miljö placerad på tredje våning med datorspel, internet och dagstidningar bland annat, berättar Boris.

    På det nya våningsplanet kommer det även att bli en riktig coffee shop, som är tänkt som en lugn oas där automatkaffet är bannlyst och man kommer att kunna få både latte och cappucino till smarriga kakor.

    Det kommer även att bli, tro det eller ej, frisörsalong inne på Gekås. Boris Lennerhov tippar på att även den kommer bli välbesöks av den manliga delen av kundkretsen.
    -Det kommer bli bra klippning till schyssta priser och då kan gubbarna se det som ett kombinerat tidsfördriv och nytta medan frugan shoppar.

    I och med att det tillkommer både restaurang och coffee shop så kommer de nuvarande fiken på dam- och presentavdelningen att försvinna och ge plats för både mer butiksyta, plus en sportsbar mitt i varuhuset där man kan koppla av och titta på folkvimlet. Den kommer vara försedd med storbilds-tv och det kommer finnas både öl, vin och enklare förtäring.

    Vi kan sammanfatta detta med att det hädanefter kommer vara näst intill omöjligt att ha tråkigt på Gekås Ullared! Så, sommaren 2010 kommer ni att hitta coffe shop, lekrum och allmänt ”herrdagis” på tredje våning och årsskiftet 2010/2011 kan ni slå er ner och äta premiärmiddagen på Gekås Ullareds egen restaurang.
    ★(¯`°•.¸ ღ♥ Max&Lova ♥ღ¸.•°¯)★
    Det känns som om det plötsligt blev betydligt lättare att få med sambon till Gekås!!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
Svar på tråden Gekås vol 14