• Krabbolina

    Gekås vol 14

    joannakba skrev 2010-04-08 15:41:19 följande:
    När jag var där sist såg jag att dom hade en sulky för ca 500 kr någon som vet hur kvaliten är?? hjulen som satt på demo vangnen var rejält skrangliga, men vet ju inte vad den har varit med om. Någon som vet???
    529 kr, ligger i min bil och används ganska flitigt. Haft den i en månad är supernöjd.
  • Krabbolina
    Joona skrev 2010-04-11 22:33:50 följande:
    Tack för alla svar =) Då blir det nog eftermiddags/kvällsbesök! Visst säljer de paraplyvagnar, någon som vet priset? Åhh, börjar det komma mera shabby chic =) underbart!!!
    de har en sittvagn som kostar 529:- men vet inte om den räknas som paraply vagn. Man fäller inte ihop den som ett dragspel eller hur jag ska säga. Utan man fäller ihop den som en vanlig vagn.

    2 fasta bakhjul och 2 rörliga framhjul som givetvis går att låsa om man vill.
  • Krabbolina
    firepuzz skrev 2010-04-12 09:27:17 följande:
    den vagnen med rörliga hjul är inte alls lika bra som den med 4 fasta vad jag har hört! Jag har bara känt på dom båda i affären och den med 4 fasta kändes mycket bättre. Min kompis har den med fasta hjul och är jättenöjd med denna. 499 kr kóstade den i höstas när vi var nere. vet inte om den finns kvar nu!
    när vi köpte denna i mars så fanns det bara denna sittvagn. Och jag har inte märkt några som helst problem med den. Lätt att köra, känns stabilare än många andra såna här sorters vagnar, lätt att fälla ihop och väger typ inget.
  • Krabbolina
    molnen skrev 2010-04-12 09:40:37 följande:
    Har den fullt liggläge ?
    nästan. Alltså man kan ha den rakt ut men jag vet inte hur säkert det är, annars är det en lite lutning. 3 lägen tror jag.
  • Krabbolina
    firepuzz skrev 2010-04-12 09:58:56 följande:
    Ja jag säger bara vad jag tycker samt många med mig när vi stod där och provade vagnar i höstas! Dom kanske har fått in en helt annan modell ochså jag vet inte.
    och jag säger bara vad jag tycker.
  • Krabbolina

    min man undrade idag om vi ska dra till Ge-kås imorgon, så det blir nog en sväng dit imorgon

  • Krabbolina
    Bubblan2 skrev 2010-05-03 12:38:31 följande:
    Var rädd om den mannen! ;) Och ha så kul!
    jag vårdar honom ömt!

    Men han är nog en av de få som faktiskt gillar ge-kås! Jag såg många uttråkade män idag
  • Krabbolina

    jag köpte shorts till min grabb igår (1½ år gammal). Köpte ett par jeasnshorts från little boystar men de är så stora så de kasar ner över rumpan på honom.

    Är alla deras byxor stora i storlekarna?

    Och som vanligt blev jag faktiskt lite besviken på killkläderna i strl 80 och 86, inte mycket skoj alls.

    Så jag ska jaga rätt på sommarkläder på tex hm istället.

    Men jag köpte sydväst och en turkos piléjacka (lurvjacka), är så nöjd med den han har i strl 86 så jag köpte en i 92 med

    Sen köpte vi "tripptrappstolen", fick bli en vit då de svarta var helt slut, ingen på lager heller. Men hellre en vit än ingen alls.

    Det blev även ett släp till bobbycaren, en brandbil från FP och några böcker.

    Denna gång gick jag även en sväng bland lamporna och fick tag i fönsterbelysning till köket. Och jag tog en sväng förbi gardinerna och hittade gardiner till sonens sovrum och till vårt kök.

    Tog en sväng inom skoboo och köpte kavatsandalder till Lukas, 379 kr kostade dem. Vet inte om det är billigare än andra ställen. Provade en pax med men den kändes stel och gick inte på hans knubbiga fot.

    Jag gick även inom sportoutleten eller vad den affären heter, ligger i samma hus som bokolle. Köpte mej ett par reebok walking dmx skor för 600 kr, ord pris enligt dem är 1100 kr.

    Min make köpte en hel del shorts, fotopapper och lite annat smått och gott,

    Själv kollade jag bland stora storlekar men där var mest bara en massa tråkigt, men det blev en del linnen. Köpte även två väskor och en plånbok.

  • Krabbolina
    morre skrev 2010-05-05 16:57:18 följande:
    Ska dit på lördag. Någon som vet om de har ståbrädor till vagn?
    ståbräda såg jag i måndags, vet dock inte vad de kostar.
Svar på tråden Gekås vol 14