• Ruso

    Gekås vol 14

    Smultronhjärta skrev 2010-03-18 22:02:24 följande:
    Japp- det finns men man får köpa vuxenstorlek och antingen sy om eller använda ändå.
    Åh - har jag missat - var ligger de? Jag som har sängvätare har ju ändå vuxenstorlek på sängarna till barnen...
  • Ruso
    FrkJenny skrev 2010-03-19 00:11:10 följande:
    OT, men:Det där med ögonhöjd gäller bara stol två, absolut inte babyskydd - där får hjässan inte komma över kanten alls!!
    Åh, förlåt.... jag tänkte ju helt fel!!!

    Självklart är det så, men jag tycker ändå att stolen funger bra länge och att det snarare är brädden än längden som växt ur. Men det skiljer ju lite på barnen också, och vilket skydd man har.
  • Ruso

    Då åker vi alldeles strax, så snart maken har gjort sig klar (vi skulle ha åkte för 40 minuter sedan... "strax" ni vet...)

    Det blev inte riktigt som jag tänkt, hade tänkt åka själv med en kompis, men så fick hon förhinder. Och jag klarat inte köra så långt ( 1 timme och 50 min) själv utan att prata med någon, så somnar jag... så maken fick vara chaufför, han skall sitta i bilen och jobba under tiden (säger han... vi får väl se på det )

    Nåväl, fixade inte barnvakt för dagisbarnen heller, så jag får dra med även dem, 2, 4 och 6 år... men det skall väl gå. Det var enda lösnigen att få komma dit nu, och jag behöver en del saker NU. Så nu hoppas jag bara allt finns som jag vill ha!

  • Ruso
    Theina skrev 2010-03-19 09:27:19 följande:
    Det låter väldigt jobbigt tycker jag, haha.. men vi får hoppas det är lite folk och mutar kommer man långt med
    Det gick väldigt bra, mina barn är väl tränade i shopping *hihi*
  • Ruso
    Wilmis07 skrev 2010-03-19 09:41:15 följande:
    Någon som vet om dom har utklädningskläder från Micki,pippikläder och poliströjor.
    Såg pippikläder där, men inga poliströjor.
  • Ruso
    MiaÅRoger skrev 2010-03-19 10:46:33 följande:
    Nån som sett om de har mycket melamingrejer? Skålar, slevar? :D Jag har blivit helt kär i det i alla sommarens färger! Priser?
    Gick för bi lite skålar, tallrikar och brickor, men tittade inte så noga...
  • Ruso
    kalmar brud skrev 2010-03-19 11:56:58 följande:
    SOMMARKLÄDER....Någon som har sett om dom har fått in sommar kläder ännu... Som shorts, linnen, solhattar mm
    Köpte capsar till barnen, solglasögon, caprishorts, t-shirt.... så lite har börjat komma in åtminstone.
  • Ruso
    Shoppingtokig skrev 2010-03-19 12:10:44 följande:
    Igår var jag på Ge-Kås och det var lätt att ta sig fram i butiken *härligt* Det var en hel del som jag inte hittade som jag letade efter men blev ganska nöjd ändå. Köpte bl.a. skaloverallen i stl 92 (hade tänkt köpa 86 men tyckte inte att det var så stor skillnad på stl så jag hoppas dottern växer i den till hösten), softshelljacka, sydväst & regnvantar, fleeceställ (är ju så prisvärt!) pyjamas, lite Hello Kittykläder, UV-set, duplo 60 bitar och söta duplodjur, docka, dockstol, liten pool med ett "tak" så det blir skugga i poolen, sandleksaker, barnkammarboken vol 9 & dvd m Teletubbies, stora påskägg för 29:95:-, blöjrefill (får se om den är något bra t Angel carehinken), liten gräsklippare, billiga bläckpatroner, småbarnskritor (har jag aldrig sett förut) mm mm mm....Det jag skulle vilja hittat var bl.a. bollar t bollhav, små möbler + annan inredning t dotterns rum, lektält, en favoritscarf som jag köpte där senast men lyckades färga (Det blev en annan dock)...Inne på Skokanonen hittade jag ett par gummistövlar i stl 19 med lite lägre skaft för 120:-!!! Hoppas inte att det är några skitstövlar, har aldrig hört talats om märket. Har letat efter sådana då jag tycker det är lättare för små barn att gå i dem.
    Då kanske vi gick förbi varandre utan att veta det Såg du en funderade mamma med 3 småbarn i och runt vagnen så kanske det var jag
  • Ruso
    kalmar brud skrev 2010-03-19 12:47:36 följande:
    Någon som har koll på vad softhell jackorna kostar?
    Det är nog lite olika, men i höstas köpte jag för 169 eller var det 179 i storlekar 86-122, 119 låter billigt, tror inte det är så lätt att få tag i det. En dottern provade en ursnygg softshell (kändes så i alla fall) i modell kort med mudd i midjan, den kostade 229...
  • Ruso

    Då var man hemma och kökstbordet (3 meter långt) är oversvämmad... jag som bara skulle handla för 3000... (?)

    Till sonens 2 års dag blev det :
    stor traktor med kärra att sitta på (580,-), den popoulära gräsklipparen som någon här talade om, blev förvånad när jag kom hem och isåg att den talade (70,-), turkos hink med vita prickar (15), en större lastbil att ha i sandlådan (30), Cars magneter (10), en lite bok med bilder av olika fordon (10), stor spade i "plåt" (30).

    Kläder till lilla sonen:
    Skaloverall (169), caprijeans (90), muddjeans (90), alfons piké (50), tunn mössa (25), keps med bilar (40, spiderman solglasögon (30)...

    Småtjejerna fick bla:
    Var sin Hello Kitty tunika med korta ärmar, svarta med cerisa hjäran (60), och cerisa Hello Kitty strumpor, Hello Kitty skärp (25) Och ena ville ha Hello Kitty glasögon (40). Köpte även en present till ena tjejen, en förpakning med tallrik, mugg, skål och sked i porslin med Barbie motiv (fass även spiderman) - enbart 50 spänn!
    Och så prickiga påskägg blev det.

    Köpte lite roliga saker till mig själv, Svart diskmedelspump (stod det på den), prickiga servetter och muffinsformar, text att hänga upp på väggen (Love och Lycka köpte jag), Fina svarta ramar med texten love, små stenar med text på, söt svart plåtburk med texten KEX.

    Vi köpte också 20 middagtallrikar, 20 frukosttallrikar och 12 skålar! Vi har stor brist på sådant!

    6 åringen köpte Pippis HOppetossa med alla figurer till, som hon har önskat sig länge och använde sina "godisfastapengar" till detta i dag.

    Köpte även påskkärring förkläden och scares för 30, skön lurvfleece till 9 åringen till 100... och en hel del annat

Svar på tråden Gekås vol 14