• Norrskog

    Gekås vol 14

    Angående täcken och sängkläder till bäbisarna:
    Jag tycker att täckena på Ikea är bättre än de på Gekås till småttingar. De från Gekås är så tjocka och otympliga, kändes som om lillan drunknade i täcket. Det är dock olika mått på täckena och påslakana, så täcken från Ikea passar inte så bra i påslakan från gekås Så nu har jag investerat i några påslakan och kudde från Ikea och är helnöjd!

  • Norrskog

    Och på tisdag åker jag till Gekås med jobbet! Det ni!!! {#lang_emotions_laughing}

    Ska på studiebesök bakom kulisserna, det ska bli jättekul! Och kanske shoppa lite....{#lang_emotions_innocent}

  • Norrskog
    jojojojojo skrev 2010-03-02 15:42:03 följande:
    det lät spännande! får man fråga vad du jobbar med?jag hadem oxå kunnat tänka mig  en rund tur på lagret, bara för att få se
    Hihi, jag jobbar som lärare. Eleverna ska på studiebesök på ett av Sveriges största semestermål och en framgångsrik affär.
    Nu tror jag tyvärr inte att man får gå runt och kolla, men jag tycker att det ska bli kul med informationen i alla fall. Det är ju sjukt stort!
  • Norrskog

    Jag frågade på Ikea varför de satt 12 månadersgräns på sina täcken och det var pga att små barn helst ska ha något lättare än täcken i sängen. Expediten nämnde en fleecefilt som exempel. Kan tänka mig att de tar det säkra före det osäkra och sätter en sådan gräns på sina produkter. (Jag använde täcket innan dotterns ettårsdag och tycker det funkade bra)

  • Norrskog

    Tesoro:
    jag var nere igår och kollade lite snabbt efter tjejkläder i stl 86.
    Det fanns många fina bodys (de med giraffen på etiketten). Hittade en kanonfin cerise kortärmad med ett färgglatt tryck på bröstet (en groda?) och ett par mjuka gul-cerisa byxor till. Somrigt och glatt!
    Jag måste också tipsa om deras baggyjeans med mjuk mudd i midjan (ligger i trådbackarna med bodys), de är jättefina och håller super i tvätten. Är inne på lillans tredje par (i olika storlekar) och jag älskar dem!
    Jag kollade inte på ytterkläder, så där kan jag tyvärr inte hjälpa till.
    I höstas köpte vi fyra luddfleecetröjor och de kan jag varmt rekommendera!! Våra har använts konstant under denna kalla och långa vinter.

    Ett annat tips är böckerna! De har många små hållbara böcker för minstingarna som kostar mellan 10-25 kr. Otroligt prisvärt!!!

    Ha det trevligt och lycka till!

  • Norrskog

    Jag såg till min stora glädje att vi bara hade fyra diskmaskinstabletter kvar, då måste vi snart åka till Gekås och handla nya! (har hört nån säga att man kan handla sånt på Ica, men det tror jag bara är ett illasinnat rykte. Jag är helt sääääker på att jag måste åka till Gekås för att handla dem!) {#lang_emotions_laughing}


    Jag har en fundering. 
    Om man bor väldigt nära Ullared, är det så att man har mycket mer kläder till sina barn om man jämför med dem som bor längre bort? Eller blir man mer kräsen? Eller köper man lika mycket som de som åker sällan, fast utspritt på flera tillfällen? 
    Är bara nyfiken. Om ni som bor nära vill svara blir jag glad
  • Norrskog

    Finns det något bra vårplagg som andas i storlek 92? Skulle vilja ha något i stil med en overall eller jacka & byxa som är lätt att dra på nu när det börjar bli vår. Går in och ut många gånger per dag och behöver lite ombyten  


    Första barnet, så jag har inte så bra koll på vad som funkar och inte, är tacksam för tips från er!
    Tack för svaret på "hur man handlar om man bor nära Ullared", Smultronhjärta!
  • Norrskog

    Tror jag såg en ensam skaloverall, eller om det var jacka+byxor igår...


    Letade efter tunna överdragsbyxor och hittade bara enstaka par där också.
    Jag köpte en söt ljuslila softshell "on the peak". Tyckte den var stor, mycket större än jag förväntat mig. Stämmer det att de är stora eller tycker jag fel? Framförallt ärmarna, men även resten av jackan var lång. Ändras de något i storlek när de tvättas?
    Förresten, någon frågade om dvdboxar med One tree hill för några dagar sedan. Såna fanns, flera säsonger för två-trehundra styck.
Svar på tråden Gekås vol 14