Inlägg från: Tom Sawyer |Visa alla inlägg
  • Tom Sawyer

    Vad lyssnar du på just nu?

    Hon har en änglaröst tycker jag.


  • Tom Sawyer

    John Mayer är sällan dålig, men ibland är han lite gnällig. Han har väl sina skäl, men hans gitarrspel...fantastiskt bra


  • Tom Sawyer

    Det sägs att folk från Kanada är de vänligaste i världen. Jag vet inte om det stämmer, men Ruth B är därifrån, och hennes låt om att göra slut på ett mjukt sätt speglar ju den bilden.
    Skönt gung oavsett tycker jag.


  • Tom Sawyer

    Den här låten förtjänar mer likes tycker jag. Särskilt från blåögda kvinnor tydligen.Har du inte blåa ögon, eller inte ens är en kvinna. Skit samma. gå dit och gilla om du gillar. Den har typ 30+ views just nu vilket är galet lågt tycker jag!


  • Tom Sawyer
    kokosnötmjölk skrev 2019-03-24 00:14:55 följande:

    Badrumsfläkten som inte stängts av än. (Den stänger av sig själv efter X antal minuter eller något)


    Ha ha, låter tyvärr inte som en hit ;)
  • Tom Sawyer

    Jag gillar ny musik, och är inte mycket för nostalgi.
    Men när jag hörde den här nya låten med Mark Wilkinson - Rain, så förflyttades jag plötsligt tillbaka ett fält en sommarnatt med min bästa polare när vi var i äldre tonåren. Vi valde att kliva av nattbussen på fel ställe efter en natt på stan bara för att gryningen var så vacker...och vandrade ut i ingenstans. Vi lade oss där i gräset, tittade upp mot himlen och pratade om sånt vi brann för. Frihet, poesi, musik, valmöjligheter, framtiden, drömmar, och kvinnor såklart.
    Jag var kanske inte helt nykter, men den där frihetskänslan och glädjen jag kände där och då - hade inget med alkohol att göra. 
    Vissa låtar rör vårt inre, och möblerar om...
    open.spotify.com/track/27iadgUjhrSAmSzNYds6Lh

  • Tom Sawyer

    När jag hör en låt så måste den antingen ge mig en känsla, eller få mig att röra på kroppen utan att jag planerat det. Då är det är det en låt som berör mig.
    Som den här gjorde i dag. Jobbar ofta hemifrån med musik i bakgrunden, och ibland händer det att jag måste sluta med det jag håller på med, för att det är för bra.
    Hans första version av den här låten var ok, men inte alls så här. Den här versionen fick mig att stanna upp och begrunda livet...


Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?