Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2021-10-07 23:08:24 följande:
    De har ett uttryck på andra sidan Atlanten som svider ibland när man hör vissa låtar: This hits close to home...

    " target="_blank">

    Fin låt
  • Nandez
    Bastardised skrev 2021-10-09 01:47:52 följande:

    Hemma igen efter nästan 2-veckor resa i tjänst. Det jag kan säga är att trots all elände vi upplever här i vårt land just nu finns en kärna av vackert och gott som vi ska vara glada och tacksamma över. Det finns här en väg tillbaka till trygghet för alla även om den är lång.


    Resor till mörka platser ger verkligen perspektiv och trots att jag rest i många år nu tär det fortfarande på mig vad jag upplever på vissa platser. På Tisdag går planet igen från Kastrup och nya smärtsamma minnen kommer att läggas till en redan plågad minnesbank.



    " target="_blank">


    Kloka ord
  • Nandez
    Martina1970 skrev 2021-10-10 11:21:29 följande:
    Vi har det bra här i Sverige. Det är fruktansvärt lätt att bli hemmablind för oss, som inte liksom du, utsätts för att se elände just där det pågår. Vi ser bilder, hör rapporter, berättelser och blir berörda, oftast precis när vi hör /ser det. Sedan återgår vi till att gnälla över att bensinen är dyr, tiggare som stör och att kollektivtrafiken inte håller tiden. Ibland är det bra att ta ett steg tillbaka, ett djupt andetag och ägna människor som inte är lika lyckligt lottade som vi en tanke.
    Tänker på dig och önskat dig en så bra resa som möjligt.
    Kloka ord
  • Nandez
    Martina1970 skrev 2021-10-10 11:57:09 följande:
    Gårdagskvällen var magisk, äntligen livemusik, och det i nästan 8 timmar! Två "gamla" favoritband som levererade, ett flertal helt ok band, och ett par helt nya för mig. Däribland bandet Scarlet, som var först ut. Aldrig hört talas om innan, men jädrar vad bra de är!!!!!!

    " target="_blank">

    Låter härligt
  • Nandez
    Blond tjej skrev 2021-10-12 19:52:51 följande:
    På nått babbel på tv 
    Låter inget vidare.
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?