Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2021-08-14 01:12:28 följande:
    Den här sångaren imponerade sjukt mycket på mig när han dök upp som av en slump för att stötta syrran i BGT för några år sedan och chockade alla med sin cover på Robyns låt.
    Jag lägger upp den här låten i natt dels för att jag gillar låten, men också för att stötta alla som har en "avvikande sexualitet" Calum var tydligen väldigt orolig att han skulle tappa en massa fans när han kom ut.
    Jag är själv är straight, men inte fan går jag runt och presenterar mig själv som: Tjena jag heter Tom och jag är hetro smile2.gif
    Alla har sin rätt till vem man är, och om man är duktig på det man gör, så ska det inte spela någon roll alls. Punkt.

    " target="_blank">

  • Nandez
    Bastardised skrev 2021-08-14 20:20:01 följande:

    Jag följer dig hela vägen här, alla har rätt att älska vem som helst oavsett kön  hudfärg politisk hemvist eller val av bilmodell ( till och med dem som kör Skoda). Ömsesidig kärlek är vackert.


     


     


    Du har så rätt.
  • Nandez
    Bastardised skrev 2021-08-14 20:28:55 följande:

    I dag har jag gjort något kul. Det var samling med klassen jag gick i högstadiet tillsammans med för brännboll och picknick i Slottskogen-Göteborg, vi brukar göra det en gång per år. Vi var en väldigt sammansvetsad grupp redan på den tiden och det känns varmt att vi fortfarande kan träffas och ha skitkul och trevlig tillsammans. 


    Nu om en liten stund är jag inbjuden till min granne sjökaptenen som jag säkert har skrivit här om innan på en liten Whiskey. Ska hålla andan då jag sväljer för egentligen avskyr jag denna dryck men vill verkligen inte göra honom besviken.



    " target="_blank">


    Vad härligt
  • Nandez
    Martina1970 skrev 2021-08-19 01:12:17 följande:
    Jag har alltid varit en fan av Billy Idol, men har totalt missar att han gett ut nytt material

    " target="_blank">

    Spännande
  • Nandez
    Bastardised skrev 2021-08-20 22:32:57 följande:

    Blev en snabb visit då han kände sig risig och trött. Hoppas det inte är något allvarligt, får gå dit i morgon bitti för att kika att allt är bra.


    Nåja, då kör vi.



    " target="_blank">


    Hoppas att grannen mär bättre.
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?