Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Protea- gu så skoj o få ha prinsen på utsidan snart!!! =) Har du haft förlossningssamtal osv? Fick reda på idag att jag skall på en sån dejt med läkare om nån vecka med om just igångsättning osv.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Protea- skall hålla tummarna att det inte drar ut på tiden alltför mkt. Hade faktiskt ingen aning om att det kunde ta flera dagar.

    minimimoon- tycker inte det e det minsta jobbigt att ta så mkt bs, gör det nästan annars med (dock inte lika ofta på natten) Har blivit lika mkt vana som o borsta tänderna för mig, har ju med mätaren vart jag än går =)

    ego- maken har blitt sjuker feber o dyl så nu blir det lugnt nyår för oss. Hoppas bara att jag inte blir smittat har verkligen ingen lust med det nu i sluttampen. Räcker med det normala bsstrulet. Kram på er o Gott nytt!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Johjo- jag går på sös o tycker de e helt galet bra. Gör allt på samma ställe där med så behöver inte åka runt!! Kunniga, trevliga, bra läkare osv!! Maken bättre idag iaf så det kanske bara var att han har jobbat för mkt o kroppen börjar säga ifrån (hoppas det)

    Protea- håller i tummarna så de vitnar att det kan vara liten som e på väg ut!! Gu så spännande!!!

    na96- jisses så jobbigt det låter, hade verkligen ingen aning om att det kunde ta sån tid. hade du värkar under hela tiden sas eller slapp du ha ont iaf?

    Gott nytt allihopa!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- men fy sjutton så jobbigt!!! Gick o inbillade mig att om de satte igång det hela så såg de till att bebbe kom ut på ena eller andra sättet utan att man behövde gå o plågas i flera dygn. Jättetack för att du berättade känns bra att ha lite fler frågor inför förlossningssamtalet!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    joho- shit så jobbigt det du var med om!! HOppas verkligen att de lyssnar på dig nu o om de inte gör det byt!! Det viktiga måste ju vara att du känner dig trygg inför kommande förlossning!!

    blä hade en dålig sennatt efter nyårsmaten o börjar bli lite nervös inför TUL nr tre på fredag. Hoppas att Sander inte gottat på sig för mkt där inne.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- e onekligen så jag hoppas o önskar att det blir för mig. Men eftersom det e första så lär det väl dra ut på tiden e jag rädder....

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- skönt o höra =) Börjar nog så sakta förstå att det inte e så långt kvar nu, går liksom inte att stoppa huvudet i sanden längre.

    johjo- du kan inte googla på felkoden då? Har jag gjort de ggr som något strulat o det brukar lyckas.

    Hoppas ni alla börjar få styr på bs nu igen efter julens o nyårs alla "fällor" av mat, godis osv!! Här har jag haft ett dygn med ett bs som legat mellan 8-10 (nu nere runt 4) Det verkligen vägrade att sjunka spelade ingen roll hur mkt jag tog. Ja ja nya tag ny dag idag!!  Kram på er ni e bäst!!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Emmisen- jo förstår dig precis e så galet trött på mitt bs nu jag med skall bli galet skönt o kunna släppa det om några veckor!!! Jag fick lov att höja runt v 22 nån stans har jag för mig o nu får jag ta extra mest hela tiden, tror jag har en infektion i kroppen....Hoppas du får lite bra svar o så imorrn när du pratar med ssk imorgon

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mcl- går ju in i v 36 om  nån dag o har precis som du ett bs som inte visar att det vill sammarbeta öht. Tog idag 10 enh till middagen låg på 4,5 innan. Åt vanligt o inte mkt o sen började bs gå upp så en timme efter var det på 6,9 tog då 7 enh till o sen en timme senare ligger jag på 10 ....HATAR bs just nu!! (ledsen för gnället) Så nu har jag tagit ytterligare 8 enheter o mina 22 inför natten. E precis som om jag inte kan äta något öht just nu utan att dundra i mig en massa insulin. Utom då på nyårsafton då jag dippade hur mkt som helst efter middagens 8 enh...E verkligen rädd för att Sander kommer att ha blitt sumo till på fredag då jag har nästa TUL. HOppas det reder upp sig för dig, tycker dina morgonvärden e riktigt bra!!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hej, måste bara få gnälla lite. Natten fortsatte med pissvärden tog runt 7 enheter i timmen utan att få ner bs under 8,5 utan låg runt tio hela natten. Har inte sovit en blund o sitter nu på jobbet o e lite lätt trött. Nu ligger bs bra igen, men blir så jäkla less på nätter som denna, ligga runt tio i ca 5 timmar e säkert inte så illa men ändå!! E rätt säker på att det e en infektion jag har på g nu så det blir till o höjja basalen idag o inatt!! Kram på er alla duktiga kämpar!!

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare