• MCL

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Nämmen hallå  hallå alla bönor! Vilda Tiger väntar tvåa? Ebyl? Va? Ni var ju med på samma tåg förra gången. Jag har precis plussat. Uppdatera mig!

  • MCL

    Ojoj... nämen nu ser jag Vilda har redan fått. Ebyl ska få. Ohdear det går så fort! :)

  • MCL

    Ebyl - fick en dotter i september 08 - och jag minns ditt namn härifrån coh såklart Vilda Tiger. Jag tror att ni båda fick innan mig. Diabetiker sedan 87. Allt utan komplikationer förra gången. Nu lite ostadigt bs så här i starten - vi fick reda på det i går, så det är såklart den där omställningen nu. Grattis till tvillingar! Har allt gått bra?

  • MCL

    Ebyl: Vad kul med Ivar och Greta - det hette min låtsasmormor och morfar nä jag var liten. Just som par - det hör liksom ihop för mig. Jättefina namn!

  • MCL

    Är det någon som är relativt nygravid bland alla? Jag minns inte riktigt hur det var de första veckorna förra gången, men jag får höja mina doser redan. Jag fick grym insulinresistens med första barnet - var uppe i över 70 ie per måltidsdos bland annat, men jag minns det som om de stora höjningarna kom efter vecka 13, 14. Någon som kan dela med sig lite färska erfarenheter?

  • MCL

    Villhabarnigår - men vad kul! Hur långt gången är du?

  • MCL

    Vilda> Kollar bums! Jättegrattis till fina gossen! Har allt gått bra? Vi hängde med länge förra gången, ja. Sen har tiden bara rusat fram och de där småtjejerna är ju stora huliganer nu! :)

  • MCL

    Villhabarnigår: Jag håller tummarna - några veckor till så är man lite mer safe. Vi går in i vecka 6 på söndag, så det är ju EXTREMT tidigt. Men det märks, som sagt, på bs redan nu, och jag har ocskå fått gå upp. Måste nog justera nattdoserna rejält - har insulatard och tar 28Ie men måste upp - jag la mig med 6,6 och vaknade på 6,9 trots insulinet=justeringsdags redan nu. Surt. Måltidsdoserna har jag också fått dynga på - jag har legat på typ 6 6 8 - men i går tog jag ex 15 ie till middag. Vi får se vart detta slutar - jag minns ju, som jag skrev tidigare, att jag justerade först när moderkakan tog över. Och att jag var tvärlåg i början.

    Nå. Nu kör vi så det ryker. Täta tester och full fart mot bebis. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på daet bästa!

    PROTEA> Kul med en till nygravid. Vi får hänga ihop!

  • MCL

    Villahbarnigår> Hur har det gått i dag? Har tänkt på dig. Jag har fått tid där på onsdag då jag har lite småblödningar nu. Får se då också om det verkar vara något eller mf på gång här också :( . Jag kommer att gå på Danderyd, men skrivs in först i augusti. Ska på fastställande läkarbesök/vul 1 juli i Halland där vi är på semester hela sommaren. Danderyd är super!

  • MCL

    Ebyl> Ja, jättekul verkligen. Jag tänkte på dina knytt flera gånger i går. Kan man som diabetiker klämma fram två friska fina hela stora starka tvillingar så går allt! Hurra!

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare