• Anonym

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Anonym (stress) skrev 2010-08-20 21:54:22 följande:
    Jag har aldrig skrivit att man ska försöka förtränga symptom eller ignorera signaler! Det jag vill poängtera är att ju mer man fokuserar på något ju mer framträdande blir det. Det är en väldig skillnad!
    Ok då missuppfattade jag dig, Sorry
  • Anonym

    Kalla kårar längs kroppen.... Nån mer somhar det? Jag lider också av overklighetskänslor, känner mig konstig.... Rädd för att jag ska bli tokig , få en knäpp och tex tappa kontrollen.

  • Anonym
    Sebastian 505 skrev 2011-08-02 13:25:26 följande:
    kan det blir försent för att rädda sig sj?
    Det är aldrig försent, man måste våga ta tag i det, ju längre tiden går och ju värre det blir desto svårare tror jag det är att ta sig ur det, mend et går jag lovar, man måste först erkänna att det är nåt som inte är bra och våga erkänna för sig själv att man behöver hjälp...
  • Anonym
    madeleinesophie skrev 2011-08-05 02:06:46 följande:
    Även kolsyrekönningar i huvudet.. Kan de verkligen va kopplat till ångest ?? Nån som är duktig på sånt här??
    Jag har känt samma, många av symptomen tror jag hör ihop med att man när man är stressad eller får panik slutar andas ordentligt. Håller man andan länge får man ju lite liknande känsla.
    Gick hos en beteendevetare via jobbet och jag fick en sån enkel övning som att tänka på andningen..
    Andas in genom näsan och långsamt ut genom munnen. Att ta mig några minuter när jag kände mig yr att bara stanna upp och andas.
    Man börjar hyperventliera utan att man märker det är stressen kommer och det ger en massa följder....
     
  • Anonym

    Mitt högra ögonlock rycker då jag blir stressad, ibland flera ggr i minuten ibland några ggr per dag, ibland är det flera dagar emellan.

  • Anonym

    Jag har hafy ångest/panikångest. Fick det till följd av mina svåra sömnproblem. Första gången blev jag livrädd, det svartnade för ögonen nästan helt och jag kände det som att kroppen hoppade utanför. Andra gånger jag fick panikångest så kände jag när det var på gång och då kändes det som att jag bara ville fly, men vart jag än skulle fly så fanns det ingen plats som kunde lindra min ångest. Svårt att förklara om man inte haft et själv. Smaken, lukten försvann också ibland. Med tiden lärde jag mig hantera mi ångst och förhindra den innan den han bryta ut

  • Anonym
    Mille101 skrev 2011-09-26 07:16:34 följande:
    Ska köpa Magnesium idag! Har sovit skit inatt, det strålar från nacken på vänster sida, ner i armen och från rumpan ner i benet...Ska på akupunktur senare idag också så kanske kan det underlätta!??!!?
    Just nu känns det som om jag kommer ha livslångt ont, det tar upp hela min vakna tid och jag tänker inte på något annat, känner liksom efter hela tiden och får samtidigt panik över alla symptom. Har så svårt att tro att det är psykisk stress när jag inte känner mig stressad...
    Har också haft skit ont i vänster käke och ont när jag trycker på en punkt under örat...
    Jag har ätit magnesium i en vecka och kände skillnad andra dagen redan. Det jag förstått är att det hjäper bättre om man, som jag har stressrelaterat ångest och panikångest. Läste att vid stress är magnesium det första som lämnar kroppen och att man därför lätt får brist på det. 
  • Anonym

    Jag förlorade sväljreflexen en gång. Det var verkligen ångest att sätta i halsen hela tiden.

    Har även förlorat känseln i käken, tappat hår och fått kala fläckar och tappat minnet.
    Stress kan ge ganska extrema bieffekter...

Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?