• Dynah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Jag blev inte bjuden på tjejfest i helgen för att jag helammar och hon ville ha barnfritt. Det är hennes fest så hon bestämmer, men jag kan inte fatta att Pi skulle vara så störande bara för att hon var med. Jag hade knappast varit med så länge heller utan gått ganska tidigt. Som tur är så har Pi varit välkommen på disputationsfesterna som vi varit bjudna på så jag har i alla fall fått gå på fest

    Men vi ska ut på restaurang, det är ingen tjejmiddag...och dessutom helammar hon INTE, vi andra tar ju inte med våra barn...
    Skulle hon helamma har hon ju inget val såklart!
    Själv blev jag bjuden på barnfritt bröllop när min ena var 3 mån, naturligtvis fick bebin följa med.
  • Dynah
    Mamsie skrev 2010-02-28 22:30:52 följande:
    Bebisar på tjejfester och andra tillställningar... Svårt det där - precis som med barn på bröllop osv. Men i princip så tycker jag det är ok med små nyfödingar som enbart lever på mamma, men ungar som är stora nog att "kräva uppmärksamhet" och kan käka annat nog borde vara med barnvakt... Men ungar är olika. Vissa funkar finfint att ha med i alla sammanhang och andra tar mer plats. Jag hade med min store grabb på en rökavvänjningsgrupp när han var 9 månader. Alla var förvånade över att han var så "tyst och lättsam" - men han bara var sån och har alltid kunnat vara med överallt!
    Precis vad jag tänkte...bebisen kommer ta hennes tid och vår uppmärksam också för den delen, vi ses ungefär 1 gång per år så då tänkte jag lägga fokus på tjejsnack, inte bebisprat...sen tänker jag att hon själv kan bjuda in hos hem till henne, då behöver hon ju inte fixa barnvakt och vi kan lajja med ungarna samtidigt.
    Var sak har sin tid/plats.
  • Dynah
    MPson skrev 2010-03-01 11:03:38 följande:
    Hej alla kloka! Finns det någon med erfarenhet av ägglossningsstickor här? Jag undrar om man kan få utslag på stickan flera dagar i rad, två starka streck? Har även haft känningar i "stockarna"... Har haft en mens sedan sista missfallet som slutade med skrapning.TACK på förhand!
    Det viktiga är att äl-strecket är tydligare än kontrollstrecket, först då är äl på g. Sen tror jag endast att det är max 2 dagar som stickan visar så, sen är ju äl över.
    Jag gjorde fel i början, såg två streck och trodde det äl på gång, men som jag skrev så ska strecket var starkare än kontrollstrecket för att räknas.
    Sen har jag läst att man helst ska ta testet under en viss tid på dagen, tror det var em...vet inte riktigt varför.
  • Dynah

    Spammar rejält nu, måste bara berätta att jag var på extrakoll idag hos BM. Mår fortfarande pyton och är TRÖTT...men tror att det beror på åldern, att man nu känner sin kropp så väl att alla avvikelser noteras ordentligt...
    Alla provsvar var ok och så skulle vi lyssna på hjärtat. BM varnade mig för att man kanske inte hör något så tidigt, direkt när hon la micken mot magen så hörde vi TJOFF, TJOFF, TJOFF....{#lang_emotions_laughing} Inga problem att höra hjärtljuden här inte!!!


     


    Det snöar rejält i centrala Stockholm nu...

  • Dynah
    uvalisa skrev 2010-03-01 17:24:52 följande:
    Plötsligt så bara händer det! Jo det e sant, vi hade försökt i 10 månader innan det äntligen satt där!!! Och nu är jag i v.10!Vilken vecka är du i Dynah?
    GRATTIS!!!

    Jag är i vecka 15, känns som en evighet kvar...och det är det ju nästan också {#lang_emotions_smile}.
  • Dynah
    talamod skrev 2010-03-07 17:42:08 följande:
    Äsch citering funkar inte...Min mage syntes i v12, men jag kunde dölja på jobbet till v 18. Inte för att jag fattar hur.Nu är jag stor som hus. Gått upp nästan 20 kg är i v 28. Träffade en som ska ha om 2 veckor och banne mig om vi inte var nästan jämnstora. Rygger värker och benen svullna...Så här stor har jag inte varit med mina andra.
    Uhu...fasar för hur jag kommer att se ut strax... är redan på 15 kilo plus redan från start, sen sist. Känner mig som ett hus redan nu, kan inte gå i trappor och har köpt stödstrumpor...och jag är i vecka 16...{#lang_emotions_embarassed}
  • Dynah
    kaakis skrev 2010-03-08 10:44:05 följande:
    Har någon av Er Testat Rosenrot och lyckas plussa?
    Rosenrot åt jag alltid som icke gravid. Man blir pigg och kåt och tydligen fertil {#lang_emotions_laughing}.
  • Dynah
    talamod skrev 2010-03-08 12:53:22 följande:
    Pigg skulle jag vilja vara, det andra sköter sig bra ändå också under grav ja nästan ännu bättre . Men jag antar man inte ska äta det när man är gravid?
    Nix, inget för gravida.

    Vad glad jag är att inte längre ligga sist eller näst sist på gravid-listan. Härligt att fler har fyllt på...keep on coming girls!!!! (och nu menar jag det även bokstavligt...) {#lang_emotions_sunny}
  • Dynah
    Mamsie skrev 2010-03-09 21:32:52 följande:
    Ojdåh, då ska jag inte ha Clarblues teststickor hör jag Vad är det för preparat du käkar nymåne? Jag har handlat idag: Rosenrot (Friggs, 300mg extrakt = 600mg rosenrot) 95kr/30stoch *rodnar* L-argiplex (820mg/kapsel - 5 kaps/dag) 289kr/100st Alltså, nu upptäckte jag att båda har en sexlusthöjande effekt. Vågar man käka båda två då? Tänk om jag blir som en kanin, ett kewtdjur, en Cougar/Puma?Men å andra sidan har jag ju ett lammkött så... Vad säger ni tjejjor - nån som vet nåt om preparaten och pris o verkan osv?Nån härinne har ju blivit på tjocken med Rosenrot (och sex) har jag för mig. VA? Verkar jag desperat? Nähäh då.. bara lite bebissjuk... Just nu kläcks det bebisar till höger o vänster - 4 st beräknade inom 1½ månad!
    Det var jag...som blev på tjocken med Rosenrot. Har ätit det för att bli pigg och kåt, maken också. Det hjälper även att äl håller sig jämn vad jag förstår, och även humöret.
    Men så fort man blir gravid ska man sluta äta dem.
    Har inte kombinerat med något annat lusthöjande...har inte behövt {#lang_emotions_wink}.
  • Dynah
    Happyme skrev 2010-03-10 07:24:12 följande:
    Min snart 14 åring satt på min sängkant igårkväll, inte helt nöjd över tanken på en litet syskon som ska gråter, bajsar och kräks....:- Men mamma, jag förstår att du och M vill ha ngt att göra nu när jag och brorsan är stora och snart flyttar hemmifrån....men kunde ni inte bara ha skaffat en hund!!!Herregud när jag flyttar hemifrån kan h*n inte ens knyta skorna!Ja vi får lägga på en rem så  Grodan lär sig knyta skorna tidigt!
    Hahahahahahaha...ja se tonåringar!
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5