Inlägg från: milk and honey |Visa alla inlägg
  • milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Välkommen nymåne till vår eminenta tråd


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Precis Glittra.. vi saknar dig i tråden kram


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Hur är de med dig golden? Var ju jättelänge sen du var inne och tjattrade .. hoppas allt är bra


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Hemulan skrev 2010-02-11 07:28:22 följande:
    Hallå i ottan Ingen mens, inge känsla av att mensen är på väg. Vet ju att jag hade äl, eftersom doktorn såg 22 mm ägg på vul, men jag började ju blöda 2-3 dar efter det och blödde måttligt i 3 dagar, dvs precis som mens, så i min värld har jag ju haft mens redan Testade neg för 2 dagar sedan, Nu blir nästa test på fredag.
    Godmorgon.. här kommer ett par tummar till Hemulan.. De måste vara dax för dig nu ju.. kram
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    hopp i livet skrev 2010-02-11 09:32:50 följande:
    Usch för nästäppa! För mig fungerade inte koksaltlösning alls! För att inte fastna i något beroende, som man kan göra med vanlig nässpray, har jag fått börja med Rhinocort. Det innehåller cortison, men det verkar enbart lokalt så det är ingen fara för fostret. Jag kommer nog att få fortsätta spraya ända fram till förlossningen, men det är det värt! 
    Jag har nästäppan från hell.. Försökt med rhinocort en vecka nu men de hjälper inte.. vanlig nässpray är de enda som lindrar.. får vara en nässpraymissbrukare ett tag, är så svårandad ändå och måste få luft {#lang_emotions_undecided} har haft samma problem med mina grabbar oxå..

    Hopp: Är inte vecka 30 oxå en slags milstolpe? På måndag går jag in i vecka 30 och plötsligt känns förlossningen inte alls långt borta
    Och jisses vad jag handlat bebiskläder, har någon konstig slags stress i mig om att allt ska vara färdigt, är på gubben att vi måste fixa skötbord och få hem bilbarnstolen.. hoppas de inte tyder på att jag kommer få för tidigt.. hur känner ni andra???

    Eriam: avis på dig som snart är där.. och glimman hur går de för dig?

    Igår födde min kompis i stockholm sin första bebis, en son som ska heta Ebbe eller Theo, de är lite oense om namnet .. Jag längtar tills jag får komma och lukta lite på underverket

    Ha en bra dag tjejjor
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Brådis skrev 2010-02-11 10:42:18 följande:
    Jag är iof "bara" i vecka 26 men har inte köpt något nytt till bebisen, är alldeles för skrockig för det... Var på Me & I party i går och tänkte köpa några jätte fina kläder till bebisen men vågade helt plötsligt inte och tog bort dom från listan, köpte istället så söta kläder till tjejerna! Jag har ju fördelen att ha två ganska små hemma, snart 4 och 2, så allt finns redan framme. Man är redan inne i vällingsvängen och gör 2 st på kvällen och morgonen, skötbordet är framme och blöjor används ju fortfarande så omställningen blir inte lika stor som för er med större barn. Ha det bra alla!
    Jag har oxå varit skrockig men för ett par veckor sen tog jag tag i saken .. Här måste man ju fixa allt på nytt, annat var de med mina grabbar då var ju den äldste 3,5 år när minsta brorsan föddes, då behövde man inte tänka så mycket som nu {#lang_emotions_surprised}
    hopp i livet skrev 2010-02-11 10:55:41 följande:
    Jag tänker mycket på bebisförberedelser, men har inte gjort så mycket åt det ännu. Vi har en barnvagn hemma. Det blir fjärde barnet som kommer att sova sött i den.  Men den saknar alla tillbehör, som åkpåse, regnskydd, myggnät och sådant som kommer vara bra att ha. Spjälsängen borde jag verkligen ta tag i. Den står i uthuset hos de stora pojkarnas pappa och jag har ingen aning om i vilket skick den är. Tror den kommer behöva lite färg... Jag har pratat med sambon om att jag vill att han ska kunna föra min talan på förlossningen. Jag vet ju inte om jag kommer att vara lika "med" som jag var vid mina första två förlossningar. Då är det väldigt skönt att han vet hur jag skulle vilja ha det. Så ett litet förlossningsbrev väntar på att bli skrivet. Kläder läääängtar jag efter att köpa, men vi har så fullt upp med byggande och jobb, att jag helt enkelt inte har kommit iväg. Självklart är vecka 30 en milstolpe!  Jag känner verkligen att jag kan börja räkna ner nu. Åtminstone veckovis, än är det mer än sjuttio dagar kvar att räkna... Kram till er alla!
    Har man fullt upp så hinner man ju inte tänka på det så mycket, för två veckor sen gick jag ner till 75% och fick plötsligt fler lediga dagar och då hade man plötsligt tid att åka och shoppa lite
    Så du har sängen kvar fortfarande? fast du har ju lite yngre pojkar än jag..

    En liten gullig anektdot som min mamma nyss berättade för mig: Melwin som är mitt brorsbarn på 4 år berättade idag för min mamma att - när fasters bebis kommer då ska jag ge bort ett av mina gosedjur till den för de har jag så många och när vi ska hälsa på bebisen första gången ska jag åka med dig farmor så får lillebror åka med mamma och pappa.. <Sånt värmer fastershjärtat mitt.. Ge bort sitt gosedjur åt kusinen.. De är bra gulliga..
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Eriam skrev 2010-02-11 11:11:14 följande:
    Åh - jag satte just kaffet i vrångstrupen vilket resulterade i en kraftig värk  får hoppas att de fortsätter nu då med jämna mellanrum, man kan ju inte sitta här å svälja fel "bara för att"
    Då håller jag tummarna att de sätter igång Heja heja vi vill se bebis i tråden NU!!!!!
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Välkommen lilla hjärtat håller tummarna för lilla bebisen i magen och vilket coolt datum..

    kram till alla..


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Nä nu fick jag ont i magen.. varför tog du bort dig från listan nicholas.. du skrev att du skulle på koll men att lilltjejen sparkade för fullt???? tänker på dig och hoppas att de inte hänt något.. kram kram


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    onskeglittra skrev 2010-02-12 17:08:05 följande:
    Här kommer den utlovade rapporten efter mitt UL idag. Såg en levande liten fin en som tom var större än beräknat! Det mättes till 12+3. Jag är så otroligt glad!
    Underbart
    VildVittra skrev 2010-02-12 17:40:16 följande:
    Bebisen i magen mår bra. Jag har bara beslutat att lämna denna tråd. Tänker inte gå på varför, om nån nu bryr sig om att veta så inboxa mig. Ha det bra med magar och förhoppningar. Jag hoppas ALLA får sina önskningar uppfyllda.
    Skönt att hon mår bra , men tråkigt att du vill lämna oss
    glimman2012 skrev 2010-02-12 17:15:57 följande:
    Önskeglittra grattis!!! håller tummar och tår för att det går vägen......
    Skönt att få hjälp glimman gumman..

    Kakis: välkommen hit
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5