Inlägg från: barnsäng |Visa alla inlägg
  • barnsäng

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    VildVittra skrev 2010-02-12 17:40:16 följande:
    Bebisen i magen mår bra.Jag har bara beslutat att lämna denna tråd.Tänker inte gå på varför, om nån nu bryr sig om att veta så inboxa mig.Ha det bra med magar och förhoppningar.Jag hoppas ALLA får sina önskningar uppfyllda.
    Men vad sjutton??????
    Vad har jag missat?

    Glittra: skönt att allt är finfint med bebis
  • barnsäng

    Charlotta: Grattis!!!!! {#lang_emotions_gravid}

    Dynah: Åh så roligt med en liten kille {#lang_emotions_baby}

    NicholasMamma: Härligt att du är tillbaka

    Ni andra, KRAM!!

  • barnsäng
    annbom skrev 2010-02-15 14:35:07 följande:
    Jag är lite fundersam. Jag har börjat att blöda igen och har lite ont i magen. Det är ju 5,5 veckor sedan jag blev snittad och nu borde det väl ändå inte vara någon fara med att röra på sig ordentligt. Jag har endast gått en hel del och städat här hemma, inte gått på något pass eller mer ansträngande träning. Blodet är färskt också.
    Det där låter ju inget vidare Annbom. Jag har ytterst lite avslag och det har varit så sedan jag snittades. Man får ju i regel mindre avslag vid kejsarsnitt.
    Att du har ont i magen kan ju bero på olika saker. Har du ont inuti där du är snittad eller utanpå eller någon annanstans i magen? Man är ju skuren genom 7 olika lager så det vore väl inte konstigt om det gör ont ibland. På mig kan det svida lite men mest om jag har haft trosor som skavt i snittet. Man bör ju reagera om man får feber, blir röd vid snittet eller om det bildas illaluktande var.

    Du ska se att det inte är någon fara men fortsätt att ta det lite lugnt ifall du känner som du gör

    /Barney-hobbydoktorn
  • barnsäng

    Tjatte: Men gumman vad är det som hänt med dig då? KRAM

    Charlotta: Jag känner igen de där tankarna och det tror jag de flesta i tråden gör så du är absolut inte ensam. {#lang_emotions_flower}

  • barnsäng

    Angående babynest.

    Mina twins ligger på min arm eller åtminstone tätt, tätt intill
    De ligger mellan mig och sambon fast han får ligga en bit bort och sen ligger Vida på hans sida. Så just nu är vi 5 i sängen och det är så jäkla dundermysigt! På dagarna så ligger de i sin spjälsäng men de blir så himla mycket lugnare när de sover med mig. Och det blir ju såklart jag också.
    Nackdelen är att man ligger på helspänn och vaknar av minsta lilla.

    Igår kontaktade jag en officient för att börja planera barnvälkomnande/namngivningsfest i sommar. Nu ska vi bara hitta en bra lokal för helst vill jag att barnen "döps" utomhus.

    Hur mår Esther?

    Och Annbom, hur mår Pi?

  • barnsäng

    Usch det är ju inte roligt när de är förkylda och såhär små
    Man är lite rädd att de ska få svårt att andas men man är väl orolig över lag.

    Min dotter vill ju sova på min sida också men hon somnar ju först och sedan lägger sig sambon bredvid henne och jag o tvillingarna sist.  När dottern vaknar så lägger hon sig hos mig och tvillingarna så jag får det rätt trångt men attans mysigt.
    Ibland på dagarna när Luna och Leo sover i sin spjälsäng så lägger sig Vida bredvid dom och det är jättegulligt.

    Amningen går väl inte så bra nu. Jag har ju så mycket mjölk att de sätter i halsen när de får bröstet och då kräks de bara. Nu går det bättre med Leo men Luna har nästan tappat sugtekniken så jag får krångla som sjutton om hon ska ha bröstet.

    Så nu ger vi ca 100-150 ml ersättning var 3:e timme och så ammar jag lite emellanåt. Jag skulle kunna pumpa ur men jag hinner inte.

    Min hund har en infektion i kroppen så han ska ha medicin varje morgon. Sen ska ju Leo och Luna ha mat konstant, bytas blöjor på, mysas med osv och sen ska dottern ha frukost, klädbyte, tandborstning etc. Sen ska det städas här, tvättas, vikas kläder, strykas, lagas mat, och över huvudtaget så måste jag ägna mer tid åt dottern nu. Sen ska ju jag ta hand om mig själv för jag luktar konstant spya.

    Sambon jobbar halvtid än så länge men sen har han sitt andra jobb så det är fullt upp ändå. Bara om jag ska åka någonstans så tar det en evighet att installera tre ungar i bilen och en hund. Och fullt med snö är det och ifrån huset till bilen är det inte skottat så det är inte lätt att gå med två babyskydd, väska och en dotter som vill att jag ska hålla henne i handen.

    Usch vad jag klagar. Förlåt. Det är ju faktiskt helt underbart och det väger tyngre än det krångliga.

    Hoppas att Pi har gått upp som hon ska så att du slipper pumpa ur. Det tar ju lite tid och det är ju skönt att slippa den biten.

    Ok så du har en BVC-sköterska som inte är så omtyckt....sånt är inte roligt alls.
    Det gäller ju att trivas där och att det känns bra när du går dit med Pi. Skönt att hon slutar snart för sådär ska du ju inte ha det.

    Idag ska jag åka till Motala och köpa ett bord och 5 stolar som jag har sett på Blocket. Det kommer kännas som semester att vara borta i flera timmar ifrån barnen. Bara jag åker och handlar så längtar jag ihjäl mig så det blir tufft nu.

  • barnsäng

    Åh Glimman vad du är gullig {#lang_emotions_flower}

    Just nu är jag så jäkla fjantig för jag måste duscha och dottern o tvillingarna är i vardagsrummet. Hon kollar tecknat på tv och de sover. Jag är så orolig att hon ska ta upp dom eller kanske bjuda dom på någon plastleksak att äta på.
    Det kan ju inte vara sunt att gå omkring och oroa sig så här mycket

  • barnsäng

    Åh så konstigt det blev nu
    Listan utan Tjatte är som kaffe utan mjölk, Piff utan Puff, Gin utan Tonic, Farmville utan Tjatte.... ja ni förstår ju att det inte går alls.

    Nej seriöst Tjatte så förstår jag dig för man lägger en jäkla press på sig själv. Det kan faktiskt vara så att en paus är avgörande för vissa.

    Men du är väl kvar i tråden?
    Kram!!!

  • barnsäng
    Eriam skrev 2010-02-17 10:13:04 följande:
    *arggghhh*  jag är hemma än -åååh så jag önskar jag fått min lill* vid det här laget - det enda som hänt är att jag1. fått förstoppning2. haft migrän3. trodde jag fick en stroke igår då halva sidan domnade bort men kom tillbaka efter ca 10 minuter4. är gråtfärdig5. Har drömt om Steve Buscemi inatt ??!!?!  *haha* vad man nu kan se hos HONOM?6. Är på Bf+5 idagNej - jag är inte arg - lite lätt less kanske - men jag sitter här i kulisserna och lovar återkomma så fort nåt händer! KRAAAAM till er alla!!!
    1) Ett tecken men man brukar ju ha en rejäl tarmtömning precis vid eller innan förlossning.

    2) Också ett tecken

    3) Stroke vetifan om det är ett tecken..

    4) Yes, tecken
     
    5) Hade du drömt om en dubbelmacka med Buscemi och Woody Allen där du är själva pålägget så hade det var ett klart tecken på förlossningspsykos. Nu är det mer osäkert

    6) Ett klart tecken

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5