• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Bossan1967 skrev 2010-01-29 10:31:48 följande:
    Hej här e jag!Har vart här o läst en del o nu vill jag oxå vara med i erat mysiga gäng.Letade först efter en passande tråd och hamnade i Bim 40+ men såg sedan att det stod under svårt att få barn och det vet jag ju inte än om jag har än så jag passar nog bättre här.Är 42 (43 i april) har 4 barn- 2 killar -89 och -91, 2 tjejjer -96 och -07. Den yngsta har jag med min största kärlek nånsin (Har haft ett hemskt förhållande i 14 år innan) och vi planerar att gifta oss i juli. Han har även 3 killar innan så vi är en stor fam. Det var så underbart å få barn med en som man verkligen älskar så jag vill gärna hinna med en till därför är jag här!Har haft lätt för att bli gravid innan men man vet ju aldrig hur det är nu, jag tog ut min spiral (hormon) den 11 och väntar på mensen,tror hela tiden att den ska komma för jag har haft ont i en vecka nu men kanske hoppar den över denna gång.Läste teskedsmammans äl test tråd och den fick mej att förstå bättre, tänkte ju pricka in äl med en gång men det var ju svårare än jag trodde.Kramar till alla!!
    Välkommen Bossan!
    Hoppas du ska trivas här hos oss och att äl kommer igång snart!!
  • Anyah
    Dynah skrev 2010-01-29 20:22:09 följande:
    Hjälp!! Har tappat bort min remiss till MKP...ska ju dit på onsdag. Jag vet vilken tid men har ingen aning om vart jag ska på sjukhuset och jag tror man ska ha med sig remissen...någon som vet vad jag kan göra??
    Ring sjukhuset på måndag och förklara så kan de säkert hjälpa dig. :)
  • Anyah

    Välkommen Mallon och alla ni andra nya!

    Jag är barnvakt åt mitt lilla barnbarn. Det är första gången han sover över men det har gått bra.

    Det känns lustigt att vara mormor och planera flera barn. Men det är ju så det kan bli när man börjar tidigt :) Mitt mellanbarn fyllde 20 år idag. Det är svårt att förstå att åren har swichat förbi så.

    Ny (yngre man) utan egna barn bidrar ju förstås till längtan...

    Nej, nu hör jag lite gny via babyvakten så jag måste pysa..

    Ha det bra allihopa!
    Kramar

  • Anyah
    Teskedsmamman skrev 2010-02-02 08:33:18 följande:
    Tackar! Så då var man 40.... *känner efter* Känns inte annorlunda än varken 39, 35 eller 30.... Eller jo, lite, det sägs att jag är visare numera
    Ett stort grattis på födelsedagen!!{#lang_emotions_flower}
  • Anyah
    Happiness skrev 2010-02-02 11:13:24 följande:
    Är det inte bättre att mysa varje dag under ÄL? Om man nu har möjlighet lust och ork vill säga. En man kan oxå komma handy
    Vi har testat olika strategier. Förra gången jag hade ÄL satsade vi rejält och körde 2-3 ggr/dygn..  Denna gången visade inte Äl-testet en smiley förrän på lördagen så jag hade antagligen inte ÄL förrän på söndagen, en dag senare än beräknat. Vi hade iaf sex vid midnatt, natten till fredag och sedan på söndag em. Sambon var bortrest däremellan ;)
    Brevbäraren kommer vid lunchtid när jag är på jobbet så hans tjänster kunde jag inte nyttja {#lang_emotions_wink}
  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-02-02 15:16:09 följande:
    Anyah, man kan ta slut på simmarna också. Eller karln. Lika illa vilket som
    Ha ha.. eller så tar han slut på mig ;)
    Nåja, vi får se om detta försöket ger ett bättre resultat än tidigare.. man måste ju testa alla alternativen innan man kan utvärdera eller hur?
  • Anyah
    BellyBandit skrev 2010-02-02 18:34:11 följande:
    jo du Mallon visst sitter uppfostranjag kanske har brist på densamma hahahahahahatill allajag tittar in till er med jämna mellanrum men finner inget att skriva...läser baravar och tittade på lägenhet idag då jag har blivit uppmanad av min läkare att byta miljö...jag är nere i ett djupt medberoende...och det blir bara värreekonomin blir bara värreoch jag bara betalar mer och mer och merorkar inte mer...med facit i hand... missfallet var fruktansvärt men med tanke på vad som hänt efteråt... tänk att gå igenom det jag går igenom just nu och vara gravid...familjerådgivningen har gett upp, doktorn har gett upp, alla mina vänner har gett upp...det enda alla vill är att jag ska flytta för att hitta mig själv igen...det är riktigt illa och min sambo förstår ingentingjag är ett förhållande i repris och han förstår inte något ALLA hans förhållande har kraschat i detta hus...vi hade ett lååååångt samtal idag och han var helt förstörd efter och ÄNTLIGEN ERKÄNDE han att han också vet att det är hans son som stulit från min son och satt bajs på min tandborste...kramar till er alla...
    Skickar en stor kram. har vuxit upp med en alkoholist och det är tufft och svårt att inte hamna i ett medberoende.

    Jag hoppas ändå att det ska finnas hjälp till dig. Har du inte möjlighet att få någon kurators/psykologkontakt som kan stötta bara dig?
  • Anyah
    Anna65 skrev 2010-02-02 18:48:47 följande:
    Hej Tjejer Tittar in en liten stund, flera nya på tråden, välkomna, grattis till födelsedagen teskedsmamman. Livet går sin lilla gång här i Småland. Lex Maria beslutet om Axel har kommit ut till p4, trots inga pressmeddelanden ifrån sjuka sjukhuset. Här kommer en länk. www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/nyheter/artikel.a... Har inte läst så mycket nu på tråden. Hoppas alla mår gott, kramisar.
    Så fruktansvärt hemskt! Det hjälper ju inte er men ändå bra att Socialstyrelsen faktiskt uppmärksammat bristerna i sjukhusets agerande. Kanske att detta kan spara liv i framtiden.

    Kram!
  • Anyah
    Teskedsmamman skrev 2010-02-02 16:51:27 följande:
    Tjatte: Helt lungt! Kallas Tesked till vardags av många Tack för gratulationerna!!!Här är en som måste ha sex precis på äl för att jag ska bli gravid, det räcker på morgonen (har alltid äl på kvällen) för att vara rätt säker att undgå graviditet... Så ni kan ju gissa hur min kropp har lurat mig den här gången! Fast numera ett rätt välkommet spratt Mamma ringde mig och gratulerade... då gjorde jag det jag dragit mig för länge... att berätta, och som ett brev på posten "nä inte nu igen", tack så jävla mycket för den kärring! Och jag förklara för henne att det var ju jäkligt kul att berätta för henne, hon reagerade lika dant med Alfred...Behöver jag berätta att jag har så lite kontakt med min mamma som möjligt? Fick reda på för ett par år sedan att min mamma, eller den jag trodde var min mamma, under hela min uppväxt och resterande liv varit en stor lögn.... och nu är hon psykiskt sjuk dessutom... så jag håller mig borta, min pappa har en ny fru som är underbar!!! Fast hon bara är 7 år äldre
    jag är iaf glad att du väntar smått.. det är ju sådant som ger hopp! :)
  • Anyah
    Charlotta66 skrev 2010-02-02 17:10:25 följande:
    Härligt Tjatte Ser fram emot lite "good old" symptomletning, dessutom har vi BIM samma dag så jag hänger säkert på
    Ser jag med fram emot.. jag ligger ju några dagar efter men sedan ska nog även jag kunna prestera lite symptom som vanligt.. :)
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5