• Anyah

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Mamsie skrev 2010-02-27 19:25:18 följande:
    Happy pipping! Här har maken bestämt sig för att han inte är säker på om varannandag på jämna datum känns bra så han vill testa på udda datum. Jag skulle inte vara förvånad om han imorrn vill testa på jämna datum igen .
    Så han vill egentligen köra varje dag då ;)
  • Anyah

    Idag har jag och sambon tid hos ett privat gyn för rådgivning.
    Det ska bli intressant att se vad de säger och om de kan hjälpa till.

    Gyn i stan på sjukhuset tog ju inte emot mig. De gör inga utredningar på kvinnor över 38 år... *åldersdiskriminering* :(

    Denna månaden har jag inte kört med äl-stickor. Vi kör varannandag ( jämna dagar, Mamsie) så vi borde ju pricka in äl trots allt.

    Jag hör av mig senare och rapporterar om gyn-besöket.

    kram till alla!

  • Anyah
    VildVittra skrev 2010-03-01 20:01:56 följande:
    HejVill gnälla lite bara...usch vad förkyld jag blivit. Halsen är värst, hosta, snuva, nyser....huvudvärk, ledvärk TRÖTT TRÖTT men bebis sparkar på, hon verkar oberörd =)Hoppas det vänder fort, vill inte ha denna förkylning alls!!Ha en bra måndag kväll tjejor.skickar bara cyberkramar i dag...vill inte sprida mina basilusker på er.
    Krya på dig!Härligt att hör att du mår bra och att du har haft fina dagar.

    Mamsie skrev 2010-03-01 23:20:37 följande:
    Ääääääntligen färdig med packandet o fixandet! Det är lite mäckel med att fundera ut vad han kan äta när halsen är två ömma sår. Ja, i normala fall så hade han käkat vad sjukhuset bjuder på men vi får ju ta med precis allt till honom utom vatten (pga allergi). Om det sedan visar sig att de har något han tål så är det plus i kanten Vi har gjort glass, bakat mjukt gott bröd, packat ner med mandelmassa och wienernougat och saft osv. Hans mediciner är med och jag kom till och med ihåg mina egna piller! *duktig*Hans operationspresenter är nerpackade (klart man ska ha presenter!) och min lilla netbook är fulladdad med barnfilmer och några filmer till mig själv att se på när han sover. Kamera, gossedjur och ficklampa ligger i hans lilla ryggsäck. Kirurgen - here we come!
    Håller tummarna för att att går bra!! krama om sonen!
  • Anyah
    Hemulan skrev 2010-03-01 16:03:07 följande:
    Hoppar in å säger hej. En baby känns allt mer avlägsen, i april har vi försökt i ett år. Är ju en process att acceptera, men man kan ju pippa för nöjes skull också
    förstår att det känns långdraget men kör för nöjes skull så kanske det händer något till slut ;)
  • Anyah

    Igår var jag på gyn då och träffade en väldigt bra läkare.

    Han började med att tala om att gyn hemma i stan visst fick göra utredningar på kvinnor över 38 men att landstinget inte bekostade IVF.

    Sedan gjorde han en koll på mig och allt såg bra ut i livmodern och äggstockarna. Han såg dessutom att jag hade haft äl, jag som trodde att det skulle bli idag räknat från min sista mens. Struntade i äl-testet denna månaden.

    Eftersom vi har haft sex torsdag, lördag, söndag så är det bara att hoppas att det tog sig då. Om det inte gjorde det så har jag nu fått ett recept på Pergo {#lang_emotions_smile}.  Mannen ska in och lämna prov på sina små simmare och sedan är det bara att köra på igen.


    Vi hade förresten en diskussion gällande varje dag, varannan eller var tredje dag sex. Enligt läkaren så hade han varit på en läkarkongress i höstas där man hade börjat ifrågasätta att det skulle minska chansen om man hade sex varje dag. Det är inte så att man tömmer ut alla simmare på en gång vilket i sig innebär att det i varje sats ändå finns mogna simmare..  Tydligen är detta något som hänger med utifrån att när man lämnar spermiprov ska ha varit avhållsam ett visst antal dagar innan. Anledningen till det är att man vill ha ett standardiserat svar, oavsett om det är en man som har utlösning 2 ggr/år eller 2 ggr/dag.

    Ja härom får väl de lärde tvista men hans råd var iaf att dagarna innan äl köra på för fullt, gärna 1-2 ggr/dag.. Jag behöver väl inte säga att sambon köpte den filosofin till fullo! {#lang_emotions_wink}

    Det kändes iaf skönt att ha en handlingsplan nu iaf att det inte tog sig denna gången.
    Hoppas ni alla har en bra dag! Här skiner förresten solen för fullt!
    {#lang_emotions_sunny}

  • Anyah
    Mamsie skrev 2010-03-02 22:56:34 följande:
    Jag ville bara berätta att sonen mår oförskämt bra! Körteln bakom näsan var tydligen väldigt stor, så jag är såååå glad att den nu är borta. Allt har gått finfint och min bredsladd är världens duktigaste unge Jag är faktiskt förvånad över hur bra allt har gått - hade förväntat mig mer "jobb"
    Skönt att höra att allt gick bra!
    Kramar
  • Anyah

    Hej alla underbara kvinnor!
    En {#lang_emotions_flower} vill jag ge er alla idag på den internationella kvinnodagen.!

    Jag har varit iväg på handledning i slutet på förra veckan och haft fullt upp hela helgen. Imorgon åker jag på utbildning i Norrköping och kommer inte hem förrän på torsdag.

    Jag har inte hunnit läsa alla inlägg sedan jag var inne sist men hoppas att ni alla mår bra och att livet inte är för tufft för er som har haft motgångar en tid.

    Jag har ju BIM om en vecka ungefär och känner att om tant röd kommer denna gången har ju nu mitt Pergorecept och det ger mig lite hopp om framtiden. Det känns iaf som att jag kan göra ngt aktivt.

    Att veckan som kommer dessutom är fullspäckad gör ju att jag inte hinner känna efter för mycket.

    Men en sak undrar jag om nu någon har erfarenheter av detta.. Nidationsblödningar? Hur mycket eller lite brukar det komma? Jag hade antagligen äl i söndags eller måndags ( ägget hade släppt när jag var hos gyn på måndag em) förra veckan och om det skulle ha blivit befruktat borde det väl ha hamnat i livmodern i helgen.

    Jag har i lördags och söndags haft lite känningar i magen och i går hade jag EN droppe blod i trosan. Kan det vara en nidationsblödning eller är det bara ngt annat?

  • Anyah

    Anna65 och Teskedsgumman/
    Jag får väl hoppas. {#lang_emotions_smile} 
    Har aldrig vid tidigare graviditeter haft tillstymmelse till nidationsblödning.

    Har lovat mig själv iaf att INTE gå och känna efter för mkt. Leder enbart till besvikelse sedan när Tanten kommer...

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5