Inlägg från: barnsäng |Visa alla inlägg
  • barnsäng

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Välkomna alla nya!!!

    Belly, Annbom, Glimman, Esther, Anna65 osv: KRAMAR

    Alla gravidosar: Åh så spännande det låter att vara gravid. Mina troll är ju bara 3 veckor gamla men jäklar så fort man glömmer bort hur härligt det kan vara med sparkar och rund mage. Man glömmer till och med hur jobbigt det kan vara också.

    Min sambo vill ha en till :-s
    Han är så överförtjust i de små trollen att han bara sitter och ler hela tiden. Jag vetisjutton om jag reder ut en graviditet till men helt omöjligt är det ju inte.....eller kanske....tror jag

    Annbom: Hur går det med Pi? Och känns det bättre i din kropp nu eller använder du fortfarande rullstolen?

    Men så kallt det är idag Vackert ute men alldeles för kallt!

  • barnsäng

    Esther det är så skönt att komma in och läsa när du har gjort ett inlägg för du verkar så.....ja vad ska jag säga....du har liksom distans till det som du står inför även om du är mitt i det. Nu har du väl inte fått diagnosen ännu men en annan skulle ju spåra ur för länge sedan.

    Mallon: Välkommen hit! Jag läser att du har haft en tuff tid. Kram till dig!

    Hopp: Åh så skönt att det är bra med din syster.

    Dynah: Nog sjutton är det jobbigt med illamåendet. Jag hade ju också ett hemskt illamående men på slutet gick det bättre för att jag började med tipset ifrån Anna65: Losec Mups och sen förstås Lergigan. Hoppas du kan hitta något sätt som gör att du mår bättre.

    Alla andra: Kram!

  • barnsäng
    Floppan67 skrev 2010-02-02 09:07:59 följande:
    Grattis teskedsgumman! Åren runt 40 har varit de bästa i mitt liv än så länge!!Milk, skönt att höra att du också börjat shoppa barngrejer/kläder. Jag har också köpt lite men vågar knappt säga något, även vagn och babyskydd finns inköpt. Pratade med min svägerska som inte hade någon förståelse för mina tidigar inköp, hon tyckte sambon (hennes bror) kunde fixa allt när jag är på BB. Själv har jag inte riktigt samma åsikt. Jag vill handla själv, dessutom tror jag det är lite terapi för att jag ska förstå att det faktiskt ska komma en liten bebbe om ett par månader. Det känns fortfarande overkligt, liksom för bra för att vara sant. Annbom; hur har du det? Och ni andra med små underverk i era famnar?En fråga om BB, det var ju som sagt några år sen sist man var där, ska man ta med bebiskläder för hela sjukhusvistelsen, eller tar man bara med de kläderna som de ska åka hem i? Får man blöjer på BB eller ska man ta med det också?
    Nu vet jag inte om någon hunnit svara på detta men du behöver inga kläder förutom det som bebis ska ha på sig när ni åker hem. Jag hade med mig en hel drös med kläder men det är ju helt onödigt eftersom det bara är att gå och ta sjukhuskläder till bebis i ett skåp. I alla fall är det så här.

    Blöjor fick jag där men ett begränsat antal. Sen får man ju påsar ifrån Libero och Pampers med paket med blöjor i och det bör ju räcka om man är där i några dagar.

    Nu skriks det här så det är bäst jag kollar småtrollen
  • barnsäng
    Anna65 skrev 2010-02-02 18:48:47 följande:
    Hej Tjejer Tittar in en liten stund, flera nya på tråden, välkomna, grattis till födelsedagen teskedsmamman. Livet går sin lilla gång här i Småland. Lex Maria beslutet om Axel har kommit ut till p4, trots inga pressmeddelanden ifrån sjuka sjukhuset. Här kommer en länk. www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/nyheter/artikel.a... Har inte läst så mycket nu på tråden. Hoppas alla mår gott, kramisar.
    Åh gumman

    Ja men det var det jag berättade för dig om det arkiv som mediabevakas hos Socialstyrelsen så det kan i princip släppas till media dagen innan vi själva har fått beslutet. Hemskt men så fungerar det.

    Jag har läst och skickar massor av kramar till hela familjen G!
  • barnsäng

    Esther: Åh så skönt!!

    Månadens kramar går till Esther, Anna65, Glimman, Gemigsinnesro, Hopps syster och slutligen min hund som plötsligt beter sig konstigt och inte kan gå normalt
    Om jag har glömt någon så skyller jag på kaoset som råder här hemma.

    Anna65: Förlåt att det är lite rörigt här just nu. Jag önskar att jag kunde låsa in mig på toaletten och prata i lugn och ro eller till och med komma ner till dig...ja men vad sjutton!!!! Jag kan ju ta med mig tvillingarna och åka ned till dig någon dag när jag har Vida på dagis?

    Nej nu har Vida hittat ett paket Marie-kex
    Återkommer....

  • barnsäng

    Tjatte jag önskar att jag kunde ge dig råd angående matproblemet men jag har ingen aning
    Är melodifestivalen idag?

  • barnsäng
    BellyBandit skrev 2010-02-08 08:01:02 följande:
    Mamsiejag frågar igen varför skulle jag få missfall på missfall? nyfiken på vad du menadejag tror jag förstår vad du menar men jag vill ändå veta...Läser lite i tråden men e ju lite off just nu... då jag har gått från att vara lyckligt gravid och sambo och leva i rosa ludd till att ha blivit utkastad på en spikmatta och skakad till bryskt uppvaknande att jag lever i ett medberoende med en alkholist och hans två skadade barnjag menar HUR MÅNGA GÅNGER SKA NÅGON TALA OM FÖR MIG ATT JAG ÄR OKEJ?????NI har hjälpt mig så mycket, MVC har hjälpt mig, FAMILJERÅDGIVNINGEN har hjälpt mig, KRAMFORS KVINNORJOUR har hjälpt mig PSYK har hjälpt mig ALLA har sagt samma sak du är frisk Victoria men du lever i ett medberoende du måste BORToch äntlligen har jag vaknat... och depressionen är inte heller lika markantvi är ju fortfarande tillsammans men jag kan inte bo med honom... vi har varit särbos förut och kan vara det igen... jag älskar ju honom, personen som finns där bakom och inte den som levt i samma hus 23 år och inte kan släppa sina problem... och hans barn så trasiga så trasiga... jag orkar inte detta mer... det är ju därför jag har klappat ihop...tittar längtansfullt efter alla babysar magar och gravidwannabies... men jag måste bli HEL
    Belly jag har inte hunnit läsa tillbaka så mycket så jag måste fråga (uppdatera mig): Har han börjat dricka igen eller? Varför är hans barn så trasiga?
    Förlåt men jag har verkligen inte hunnit med mycket i tråden den senaste månaden

    Du har ju så rätt i att du måste bli hel. Det största steget, insikten, har du ju redan tagit.
  • barnsäng

    Mamsie: Senare sejjen, hur mår sej?

    Ja det kanske inte var en himla rolig diskussion såhär en solig kall vintermorgon men du har faktiskt helt rätt. Jag som "bara" har tre barn känner att jag måste vända ut och in på mig själv för att hinna ge lika mycket kärlek åt alla, lika mycket omtanke och lika många kramar. Så fort jag har matat Leo och Luna, bytt blöjor och fixat med dom så måste jag ägna mig åt Vida helhjärtat. Däremellan ska huset städas, maten lagas, hunden rastas, tvätten tvättas och även ge mig själv lite omvårdnad. Ja sen är det dags för tvillingarna igen.

  • barnsäng
    glimman2012 skrev 2010-02-08 10:48:48 följande:
    Själv har jag upptäckt att det är massa grus i hallen, så jag inser att jag jag måste jaga damsugaren.
    För att skoja till det lite på morgonkvisten (även om jag vet att det kanske inte är läge för det) så kan jag lugna dig med att det är bättre med grus i hallen än ett hack i ballen. Nej....så var det ju inte
    "Bättre en back i hallen än ett hack i ballen", ska det ju vara.

    Hur som helst så hoppas jag att du får tid för förlossning snart så att din sambo kan vara med på förlossningen och du kan vara med på begravningen.

    Usch så jävligt livet kan vara ibland. Och vilken kontrast för er! Ett liv tänds nästan samtidigt som ett annat släcks och båda är ju era barn.

    Glimman jag vet vad sorg är och jag vet hur det känns att förlora ett barn som precis ska börja leva. Men jag har ingen aning om hur det känns att förlora en son som har levt i 18 år, som din sambo (och du också) har massor av minnen ihop med, som snart hade gått igenom alla sina tonår säkert med både sorg och glädje...nej det är svårt nog att ens fundera på.

    Det är mycket vi har delat  här i tråden. Mycket glädje och mycket sorg så därför känns det på något sätt som att alla är så nära varandra. Och när någon drabbas så hårt som ni har gjort så blir man så engagerad att det liksom blir en del av allas våra liv på något vis. Svårt att förklara...

    Men en stor varm kram till dig och sambon i alla fall. Och en slängpuss till sonen som inte fick chans att fortsätta leva det liv som han för 18 år sedan påbörjade. Må han vila i frid! {#lang_emotions_flower}
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5