• Mamsie

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    bojji07 skrev 2010-11-02 11:17:59 följande:
    Flyttar ner mig lite försiktigt och hoppas det håller i sig!

     Gravid  ÄR GRAVIDA  Plus
     Bojji07, 41år, 4:e barnet , BF 110626
    Hjärta Cool
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie

    Måste lägga mig nu - har varit en låååååååååååååååååååååååång dag efter en bedrövlig natt efter en lååååååååååååååång dag efter en bedrövlig natt efter en låååååååång dag!
    Aptrött alltså! Men väldigt nöjd med fotograferingen av lägenheten - annons ute på fre el mån.
    Hinner inte läsa o kommentera mer
    Sköt om er tjejjer, girrls, (kossor, kärringer och quinntimmer) Kyss


    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie

    Tesked, tack söta


    Kul med ungar som kläcks i ens närhet!


    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie
    Inanna, jag beklagar.
    Det är så fruktansvärt orättvist - efter allt ni har gått igenom - efter lyckan när den lille fäste - och så nu detta... Gråter.
    Varma kramar till er. Läk nu och ta hand om dig och er!
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie
    gemigsinnesro skrev 2010-11-04 12:59:59 följande:
    Tul idag såg bara bra ut. Bebisen vägde 1931 g och normalt för åldern V31+6 ligger på 1935 g tydligen så h*n hamnade precis på mittenlinjen. Vi frågade om bm såg könet men bebisen ville inte visa en riktigt bra bild på det så bm gissning blev en liten tjej. Ska bli spännande att se om bm gissade rätt....jag tror nämligen på en pojke och sambon och barnen här hemma på en tjej :). Bebisen låg med huvudet neråt och bm trodde att h*n skulle stanna där. Skönt att se att allt var bra med bebisen i alla fall trots att jag äter blodtrycksmedicin och så. 
    Härligt! Vår lillgrabb visade villigt upp juvelerna för läkaren på tillväxtultraljudet, men ansiktet ville han inte visa utan skymde med armar och händer   Hoppas han ändrar sig tills han kommer i tonåren Drömmer.

    Influensasprutan - för mig var det självklart att ta den eftersom jag har KOL. Jag tog svinis förra året så jag har ju ett visst skydd av den även i år. Jag ser ingen anledning till att låta bli vaccinationer eftersom jag anser hälsoriskerna är större om man väljer bort vaccinationer. Skrämselpropaganda/konspirationsteorier är inget jag köper direkt...

    Vår lgh är ute på annons nu bit.ly/tjugesjuan Hoppas vi får den såld! Men, vi besiktigade huset idag. Det var en mindre lustig historia.  Duschen på källarplan vid bastun dömdes ut totalt pga sönderrostad golvbrunn: vattnet rinner inte ner i avloppsröret - det rinner ner i husgrunden
    Och badrummet på våningsplanet fick en anmärkning när köparna besiktigade det så de lät renovera det för 3 år sen av "en firma med utlänningar, vi fick inga papper på det": golvbrunnen var inte bytt så det fanns ingen fuktspärr mellan brunn och golvklinkers!!! Det badrummet ska helst inte användas heller!
    Åsså var det lite annat smått o gott så att om de inte sänker priset rejält så häver vi köpet och de får leta efter en annan köpare helt enkelt....
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie
    talamod skrev 2010-11-04 20:46:32 följande:
    Oj det var inte lite det! Bra att ni sätter press på säljarna! Vilka klantar!!!! Håller tummarna för att er försäljning går jättebra.
    Mmmmh... tack!
    Det är bara att ta det som det är och vara öppen för andra villor i samma område. Förr eller senare så hittar man rätt - eller hur? Och vi kan ju i köpekontraktet för lgh skriva in en bostadsklausul att om vi inte hittar ny bostad för rimligt pris inom rimlig tid så kan vi häva köpekontraktet.
    Se så mycket jag har lärt mig på den här husleteriresan
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie

    Hej flickor!
       Var hos BM idag: alla värden bra utom blodtrycket. Men det har sin förklaring - det är bara att kika på bilderna på lgh och räkna ut hur mycket jobb det ligger bakom, och sen lägger man på bostadsdjungenln där man suttit med datorn/e-mail och telefon varenda stund man suttit stilla och inte rensat/röjt/städat/flackat. Resterande tid har man försökt sova mellan oroliga drömmar och halsbränna.
       Men nu är det värsta gjort i alla fall och stressen får lägga sig några dagar till visningen den 14:e. Eller hur?
    Lillebror verkar ha satt sig up igen men det gör inget - det är ju bara v 32+2 nu (v33) så han har gott om tid att göra sina kullerbyttor. Den 18 nov är det t-ul igen så vi får se hur han ligger då. Vi får se om läkaren klämmer in ett ultraljud efter 36 fulla veckor.
       Fy fan vad trött jag är! Men jag vill verkligen gå på Hem & Villamässan goteborg.hemochvilla.se/ i morgon! Det orkar jag va? Obestämd


    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie
    gemigsinnesro, det är just sånt vi ville undvika.
    Jag fick tag i den kanske bästa besiktningsmannen i hela länet! Ojojoj vilken gubbe säger jag bara Glad. Även om han kostar 8500kr så kommer vi självklart att anlita honom igen om det blir aktuellt!

    Tesked, Chippi, man kan ha tur också som ni har haft
    kaka, så tänker vi också: Vi vill ha huset inflyttningsklart och beboeligt för samma summa som vi la budet. Något annat går vi inte med på!
    schäfer, vi visste om att ytskikten var gamla i källaren, men förutsatte att det är fullt funktionsdugligt och inte pockar på uppmärksamheten de närmaste åren.

    Alltså... vi trodde att badrummen kan vänta några år men båda är akut och kostar runt 100-130tusen att fixa. Och vi visste att taket måste läggas om för runt 100tusen inom en 5-10 år men det visade sig att det ska läggas om inom 2-3 år. Dessutom måste golvet i gillestugan bytas inom den närmaste tiden för ca 50tusen och ett annat rum har med största sannolikhet mögel bakom garderoberna.
    Det är på tok för mycket pengar att hosta upp inom 3 år när vi räknade med närmare 10 år!

    Det var det det....
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie
    evanor, hoppas att det ändå har tagit sig. Vore skönt
    kalaskula - v27 En riktig kalaskula där fram nu då?
    kaka, sprutad o klar. Gött!

    Ang vaccinet o skydd för barnet: Det tar 2-3 veckor innan man byggt upp ett försvar, så det kan omöjligt skydda en liten som föds några dagar efter sprutan. Men jag kan tänka mig att antikroppar kommer via modersmjölken och skyddar den vägen?
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
  • Mamsie
    evanor, jag tror det är enklare att masa sig iväg till vaccination än att masa sig iväg till sjukan när man har inflluensa o astma
    Gladabarnensmamma skrev 2010-11-05 16:35:44 följande:
    kaka: jag måste skratta lite... som ny i tråden och dessutom ströläsare satte jag kaffet i halsen när du skrev att du var "sprutad och klar" i en skaffa-barn-tråd   Jag måste vara trött -men det lät först som väldigt mycket information om du förstår

    Inatt vaknade båda grabbarna kl. 3:30 och höll sig uppe till kl. 5, sen låg jag & vred mig i en halvtimme innan jag äntligen somnade om. I dom lägena känns mindre självklart med flera barn (det är 16 månader mellan grabbarna och den äldsta fyllde just 4)... fast min man viskade till mig "du, vi kanske får tvillingar?" med ett fniss när jag gått in till grabbarna för hundratusende gången och bett dom lugna ner sig & sova.
    Ja, käre nån!!!
    Jag som har supersnuskig fantasi missade den!  Hmmh, jag är nog ganska trött va?

    mariatösen, krya på dig! Jobbigt med dygnsvändande ungar...

    Det är just de nätterna när fyraåringen "strular" som man kommer ihåg hur man hade det med de stora barnen. GÄÄÄÄÄSP!
    ~ d/f♀nov-85, ♂apr-87, ♀nov-88, ♂jun-06 | + Julklapp ♂ i magen! ~
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5