• Darla

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Fröken Småland skrev 2010-08-21 17:06:05 följande:
    Fel prissatt? skulle det vara... Det är något jag tror, inte något jag vet.
    Ursäkta om jag lägger mig i nu men nu blev jag nyfiken, menar du den för £42? (Oroa dig inte, jag tänker inte beställa en och snuva den för dig, ska bara köpa mig en bumper bar därifrån men blev som sagt lite nyfiken när jag ändå sitter och tittar på deras shop )
  • Darla
    Fröken Småland skrev 2010-08-21 20:07:36 följande:


    Jupp, den kostar väl 900-1000 i Sverige? Och där kostar den samma som de vanliga vändbara dynorna som i Sverige kostar 599.
    Oj! Riktigt bra pris alltså, då förstår jag att du är intresserad Vi har en lammfäll till sonens vagn och det är ju helt underbart, älskar det både på sommar som vinter. Dock det är inte en UJ dyna utan en vanlig fäll för barnvagnar.
  • Darla
    Minatre skrev 2010-08-27 21:45:11 följande:
    Hej! Är i valet och kvalet om jag ska köpa en UJ single eller Swift till min 11 månaders tjej. Just nu rullar jag en buggabo cam (och bee) men känner att jag behöver en lite större vagn som hon får plats i.

    Vad är för- och nackdelar med de båda (UJ single och Swift)? Vad hade ni tagit?

    Sen undrar jag om det är enkelt att byta klädsel och vad är priset?
    Vi valde en UJ eftersom den kändes större än Swiften i sitsen och vi ville ha en vagn som han inte skulle växa ur på ett par år, vår son var då 11 månader. Sen går vi i terräng så då kändes UJ som ett bättre val för oss. Dock är den låååång, speciellt då man backar så i affärer är den inte optimal, fast den är underbart lättkörd och svänger på en enkrona. Men i vissa affärer använder vi vår gamla vagn fortfarande, en Streety av Maxi Cosi (liknar en Bee lite), så dem kombon funkar bra för oss.
  • Darla
    TvåTrollsMamma skrev 2010-09-20 18:49:58 följande:
    Nu har jag pillat med att sätta på klädseln några frågor som jag inte kan lösa

    1. Remmen som är på stången mellan handtaget med ett klick spänne, vad ska jag spänna den?

    2. Remmarna under som det är knappar på, ska jag fästa det runt chassit och spänna ihop på remmen eller bara knäppa på chassit?

    Vore ju bra om jag hade hittat instruktionsboken....
    På fråga 1, är inte det remmen som du fäster runt när den är ihopfälld så att den inte fäller upp sig? Eller är jag helt ute och cyklar nu?
  • Darla
    Annamamma 83 skrev 2010-09-20 19:21:53 följande:
    Jag har en ny UJ duo.
    En 09a så den har en suflett.
    Jag har svårt att få sufletten att stanna kvar "uppe" om ni förstår vad jag menar, alltså när jag fäller ut den,så vill den inte stanna kvar där, utan fälls ihop igen.
    vår förra uj, som hade några år på nacken var inte sån, o vi köpte den beg,så vi vet ej hur den var i början,
    Någon som varit med om liknande, är de för den är lite stel i början eller vad???
    Det ska tydligen vara ett rätt vanligt problem har jag hört (och läst tidigare i tråden) vår sufflett är lite lös men håller sig uppe iallafall. Pratade med en man på Barnens hus om det, där hade de 2 st 2009 varav en hade en helt perfekt sufflett och den andra var lös... Han visste inte hur man skulle göra så där fanns ingen hjälp att hämta. Vi ska inte göra något åt vår sufflett eftersom man vet vad man har men inte vad man får (och med UJ så verkar man riskera att få en ännu tokigare sufflett!) men jag hade nog reklamerat om det inte stannade uppe alls...
  • Darla

    Chansade och beställde en Mountain buggy åkpåse från Pramworld i måndags, 2009 modellen för bara £29, den kom igår och är jättefin! Mjuk, fluffig och skön med fleecefoder samt sitter perfekt i vagnen helnöjd! Den kommer att bli perfekt under långpromenader när det är kallare ut. Tycker att en bra åkpåse är a och o när vagnen är framåtvänd.

  • Darla
    AochJsMamma skrev 2010-09-22 10:39:00 följande:
    hmm va? Nu har jag nog lärt mig nytt! Hade ingen aning om att man skulle ha den till det! Hur då??
    Den är jättepraktisk, en sån enkel lösning att det är antagligen därför som du inte tänkt på det, jag menar en tamp med spänne!?! Stenålder ungefär . Du drar den ner runt en av stängerna där och sen klick!
  • Darla
    AochJsMamma skrev 2010-09-22 18:20:46 följande:
    vad fick du betala i frakt?
    Jag betalade bara frakt inom UK (£3.95) men kan inte tänka mig att det skulle vara så dyrt till Sverige då de tar £26 för en vagn (har jag för mig).
  • Darla
    Shira skrev 2010-09-25 10:44:15 följande:
    Fick just hem lila åkpåse, röd/svart vändbar sittdyna, bumper och ulldyna från Pramworld för totalt ca 1800 kr inkl frakt. Nöjd!
    Jättebra pris, vilket kap! Köpte du UJ åkpåsen från 2009? Det gjorde jag i förra veckan, såg att den fanns i plum, hade vi inte haft vagnen i moss så ....
  • Darla
    Shira skrev 2010-09-26 20:34:09 följande:
    Japp. Köpte den i plum. Dottern skall sova ute på dagis i vinter så jag hoppas den blir bra då! Blev ju tvungen att ha en, och då var det ju lika bra att handla lite till på en gång
    Det kommer den säkert att bli Blev förvånad över hur mysig och varm den verkar vara, hade nästan väntat mig en lite tunnare (som jag hade fått skicka tillbaka...) för det priset.
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0