• Darla

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    September09 skrev 2010-04-16 22:06:09 följande:
    Jag har sytt min själv, blev klar igår. Lägger upp bilder imorgon. Använde makens gamla Levis jeans....blev bättre än förväntat! Kostnad att sy själv: runt 100-150 beroende på vilket tyg. Gör du som jag och gräver lite i skåpen för återvinning så blir det billigare!
    Ja vad roligt, ser fram emot bilderna! Tycker att det är så kul att sy, tror att jag har lite tyg kvar sen jag sydde en åkpåse/filt i höstas, svart quiltat...
  • Darla
    September09 skrev 2010-04-17 16:15:19 följande:
    Nu finns bilder på min hemmasydda dyna i galleriet! Kika in, vetja!
    Nu har jag kikat in och är jätteimponerad av din dyna, superfin!!! Vad duktig du är på att sy Nu är jag ännu mer sugen på att sätta igång med en egen dyna, ska leta fram tyget nu i kväll.
  • Darla

    Påtal om skumgummi, fällde vagnen idag och tittade speciellt efter det och först nu såg jag att det fanns - efter att ha haft vagnen sen i december hade varken jag eller maken sett det. Vårat var iallafall intakt (2009), tänkte att jag skulle titta efter ifall det var något mer vi måste reklamera innan vi skickar in suffletten (om vi skickar in suffletten dvs).

  • Darla
    elinile skrev 2010-04-19 15:40:41 följande:
    Syskonvagnen såld och jag har världens separationsångest... :-S Så nu blir det till att köpa en Swift illa kvickt så jag får något annat kul o tänka på. Fast blir ju lite svårt o få i 2 barn i den iofs... En fråga till bara! Jag som inte är van vid 3-hjulingar, sitter inte barnet mer utsatt i en sådan än en "vanlig" vagn? De känns lite "öppna" på något sätt... Hur känner ni som har en Swift/Uj och tidigare haft en vanlig sittvagn?
    Jo lite tycker jag. Vi har en vanlig sittvagn hos släkten som vi använder då vi är där och den gillar jag nästan lika mycket som UJ vagnen därför att den är just så mysig och ombonad (trots 4 hjul som inte går att svänga!). Kan faktiskt sakna den lite ibland när vinden viner och det är kallt ute. Men UJ är så härlig att köra överallt att det uppväger detta. Skulle inte byta, men synd att man inte kan få båda sakerna, och ett vändbart säte - det skulle vara den perfekta vagnen!
  • Darla
    elinile skrev 2010-04-19 21:42:42 följande:
    Håller med!! Lite mer ombonad och vändbart säte så vore det toppen!! Att ingen kommit på det än? Synd att det är så få lite mindre, smidigare sittvagnar som inte är vändbara... Har haft Teutonia Timmy till vår stora tjej och den är verkligen super också! Men hade inte varit fel om den gick att vända...
    Ja att det ska vara så svårt för tillverkarna att förstå, önskar att jag kunde designa en vagn. Min kille gillar att ha utsikt men jag vill gärna ha honom vänd mot mig ibland, speciellt i motvind och när han sover i vagnen.
  • Darla
    elinile skrev 2010-04-19 23:03:53 följande:
    Håller med fullständigt! När det är riktigt busväder vill man ju gärna ha dem åt "rätt håll" o som sagt, gärna när de ska sova/sover också. Är ju mycket mysigt att få titta på dom så mycket som bara går... Har ni en UJ eller Swift?
    Absolut, att få titta (och böja sig fram och känna lite med då och då ) är ju det bästa! Vi har en UJ från 2009.
  • Darla

    Hur gamla är era barn som ni har bumperbar till? Vi hade en på vår första vagn som gick att öppna på mitten och svänga undan - jättelätt att sätta sonen i vagnen då. Men nu när sonen är över året så verkar det lite krångligt att placera honom i en vagn med en bumperbar som inte är öppningsbar. Hur fungerar det? Är det värt att investera i en?

  • Darla
    AochJsMamma skrev 2010-04-22 21:09:38 följande:
    men den går ju att öppna på varje sida, jag knäppe rupp den, sätter Alex i vagnen, fäller ner mbupern o knäpper den. Alex är 20 mån. Inga problem alls
    Åh gör den! Vad glad jag blir, det visste jag inte utan trodde att det var en massa meck involverat. Då kanske man ska slå till på en sån. Min kille gillar att trassla ut armarna ur selen ibland och det är ju inte bra så en bumperbar borde ju fungera som en extra säkerhet.
  • Darla
    Bellabelize skrev 2010-04-24 21:13:05 följande:
    Det beror ju på vad vagnen kostar Jag har hittat en 2009 för 3600 kronor (en 2007 kostar 3000) och säljaren är villig att skicka till Sverige. Jo, jag har ränkat på tull och moms och det skulle sluta på 6600 för alltihop. Att köpa en Mountain buggy från Pramworld kostar på rea 519 pund plus frakt på 24 pund, det är alltså 6 354 kronor, och då kan man inte välja färg.
    Tror de flesta (liksom vi) som köpt fram Pramworld har köpt for runt 299 - 359 pund (om vi nu pratar om UJ single dvs). Den dyrare 2010 modellen har jag hört att de inte skickar till Sverige.
  • Darla
    Darla skrev 2010-04-24 21:40:34 följande:
    Tror de flesta (liksom vi) som köpt fram Pramworld har köpt for runt 299 - 359 pund (om vi nu pratar om UJ single dvs). Den dyrare 2010 modellen har jag hört att de inte skickar till Sverige.
    Såg nu att du menar dubbeln, men jag tror ändå att det blir billigare i längden att handla inom eu med tanke på garantier ifall man måste skicka tillbaka eller reklarmera något.
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0