• Clee

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    MinEgnaSaga skrev 2010-01-25 09:14:28 följande:
    Sen en fråga angående skötväskan, vad rekomenderar ni för skötväska?  Kan man har ev Skip Hop Duo Deluxe, trots att den bara är gjord för singelvagnar? Tack!
    Kikat på den här? www.amvina.se/skiphop/duodoubledeluxe.aspx
  • Clee
    dinana: Oj, det låter ju betydligt billigare än vad 10:rna kostar på Pramworld. Var köpte du din?

    pluttmaja: Jag valde mellan Pramworld och Babyjungle igår och eftersom Pramworld blev dyrare köpte jag min via Babyjungle. Duovagn + UV-skydd + regnskydd (som ju måste köpas till på 10:rna) + pump = 9300 kr ungefär.
  • Clee

    Glömde säga att frakt ingick för det priset också. Dock är de inte leveransklara förrän i mars, men eftersom jag lär vistas på Neonatal med mina prematurer (på tal om att "verkligen ha ångest") fram till dess har jag ingen brådska. Tyvärr var inte Moss leveransklar förrän i "mars/april" så det blev en Flint för vår del.

  • Clee
    dinana skrev 2010-01-29 11:19:19 följande:
    På sidan jag hadlade så ingick pumpen. men dock inte storm cover. mn vet inte om det är något  nödvändigt egentligen. uv-skydd finns det ju i sufletten på -10orna.
    Du har inget emot att dela med dig av sidan du handlade ifrån? {#lang_emotions_wink}
  • Clee

    Jag kom på en sak - hur stöldskyddar man sin barnvagn? Emellanåt är det väl tyvärr nästan oundvikligt (åtminstone med en Duo) att ställa sin barnvagn där det är svårt att ha 100% koll på den så jag antar att något slags lås behövs. Någon med bra tips där?

  • Clee
    MinEgnaSaga skrev 2010-02-03 20:21:18 följande:
    Hej! Någon som vet vad en regnskydd till syskonvagnen kostar?
    Det beror ju väldigt mycket på var du köper det. Kolla Pramworld och BabyJungle som omnämns i tråden.
  • Clee
    bullen07 skrev 2010-02-06 13:00:47 följande:
    Beställde idag en ny UJ duo 2010:a för 8800:- Tydligen är priserna sänkta nu (jämfört med det som står i trådstarten ) I alla fall var det en del som var nytt jämfört med äldre modeller, tex är hjulen något större, men å andra sidan har man tagit bort "pluppen" som sitter på hjulen så att vagnen blir något smalare. Är det någon som har full koll på allt som är nytt på 2010:an? Undrar också om äldre liggdelar ska fungera till den eller om man måste köpa en ny...
    Du kan läsa här om hur 2010 skiljer sig från tidigare modeller.

    Var har du beställt din, när är den leveransklar och ingick några tillbehör?
  • Clee
    rednose: Japp, de skickar till Sverige! Och vitsen: för att de har 10% rabatt över €500. Jag betalade 9300 kr för en Duo 2010 inkl regnskydd, UV-skydd och pump. Jag betvivlar att de tillsammans kostar 500 kr i Sverige, tror enbart UV-skyddet går på en... 800 kr typ? Om man jämför med vad bullen07 betalat. Kruxet är att de inte levererar 2010:rna förrän i mars.
  • Clee
    rednose: Låter ju som en rätt schysst deal, särskilt om du ändå ska över pölen. Japp, PW har ju sina restriktioner och jag hoppas på att BJ inte kommer att ha dem, alternativt att de inte tillämpar dem på oss som redan beställt. Skulle vi ha den oturen får vi se vad som händer, dvs ifall vi köper 10:an här eller om vi tar 09:an i stället. Jag har ju tvillingar så har egentligen inget större behov av delad sufflett.
  • Clee
    Tullia: I den gamla tråden var det någon som tipsade om att mjukliftarna till Phil & Ted's Vibe och Sport går in i liggdelarna.
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0