• am76

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Oj oj vad ni hinner skriva mycket när man inte loggar in på några timmar !

    Mm torsdag är städdag här oxå men då försvinner jag hemifrån numera, har pga foglossningen tackat ja till städhjälp varje torsdag (sambon har länge insiterat då detta är det enda ämne vi nånsin tjafsat om...) - bara så himla lyxigt att komma hem och sen dess har vi inte bråkat/tjafsat överhuvudtaget så det var helt rätt beslut för oss. 

    Igårkväll hade jag oxå tok mycket sammandragningar. Hade varit perfekt o få barn då dottern sov över hos mormor inatt. Jag åt superstark (hemköpt) mat från favoritstället Taras o drack mycket hallonbladsté men icke mer ont än så att jag kunde somna sen. Suck, är såå trött på dessa sammandragningar, vill ha riktiga smärtor!!!

    Jag kände inte heller av sammandragningarna förra gravididiteten så det är skumt detta vad de orkar hålla på, ända sen juldagen nu, i evigheter! Livmodern borde tränat klart nu tycker jag.

    Latensfas, ja vad är det (?). Jag kände då inte av den fasen eller vad man ska säga. Det var pang på riktiga värkar. Såg på CTG att sammandragningarna fanns under latensfasen men det kändes knappt så det blir verkligen spännande detta hur det "slår till" denna gången. 

    Enligt köns-ul har jag BF imorn ( enl Rul 19/1), måtte det snart hända grejer!

  • am76

    Om nån hittar nån butik som säljer gördlar (i sverige) hojta till, undrar oxå hur det ska gå med magen efteråt. Är verkligen gigantisk nu. Phuuu!

    Förresten, har era karlar blivit "sympatigravida" *s*? Min har lagt på sig 5-6 kg stackarn så här ska börja motioneras så snart det bara går sen !!!

  • am76
    Harelis skrev 2010-01-15 10:01:35 följande:
    jag ringde dem imorse å fick bytt till möndal känns mkt bättre då e det ingen risk att ja behöver stöta på henne i alla fall
    Åh vad skönt! Hoppas det löser sig nu som du vill!

    Jag går oxå o funderar på igångsättning. BM lovade att jag slipper gå över 21 dgr iaf. Vill jag så ska hon göra allt i sin makt att de sätter igång mig när BF är passerat. Jag får se, vill ju gärna att det kommer naturligt men jag håller verkligen på att knäckas psykiskt av att inte kunna röra mig. Sömnen är värdelös och så har jag ju en vild 3 åring här hemma också. Så jag får se hur det känns i nästa vecka. Nån sämre människa är man naturligtvis INTE! Dumma doktor.
  • am76
    Stina1982 skrev 2010-01-15 21:15:07 följande:
    Hej tjejer! Nu har vi äntligen fått vår efterlängtade bebbe!  En kille! Vattnet gick den 12:e kl 14 och den 13:e kl 14:28 tittade han ut! Det var fullt på Östra så vi hamnade på Mölndal som var mitt andraval, men det var mer än okej att föda där! Allt känns helt overkligt och jag trodde aldrig man kunde känna sån lycka trots att man är så trött så trött efter att inte ha sovit på några nätter! Har inte hängt med i tråden på ett par dagar så jag vet inte om fler bebbar har tittat ut, men jag ska uppdatera mig inom kort!
    Jätte stort grattis ! Vad ska den lille heta? Hoppas ni mår bra trots sömnbrist. 
  • am76

    Nån som har koll på antalet platser på Östra resp Mölndal? Verkar vara många som föder nu då flera rapproterat om att de fått åka till sitt andrahansval nu i januari. Bara man inte hamnar i Varberg ... (!)

  • am76

    Oj redan Moonlight! Grattis grattis!

  • am76

    Det bidde pizza här oxå idag !

    Ang bf-listan så står jag som "76gbg" istället för det korrekta "am76", bytte tillbaks till mitt gamla logg in när jag kom på lösenordet.

    Tycker inte om statistik - enl den ska andragångsmammor föda 2-3 dgr före BF. Ser mig själv gå över ända till februari. Puuh! Har slutat med hallonbladstét nu, tror det lurat mig mest av allt, sammandragningar till ingen nytta, bara förstörd nattsömn. Nu har jag inga jag känner av o lika bra det. 

    Måste förresten va lite ovanlig tråd detta att så få gått över tiden hittils, det är ju ändå det vanligaste hur trist det än är. BM var noga med att påpeka sist att det kan skifta 14 dgr åt bägge hållen från BF och visst är det så men det tröstar då inte mig. Är helt lack på detta nu, ut unge ut, nuuu !

  • am76

    En till med helknäpp natt. Svinont i rygg och molande mage hela natten lång. Sen har dottern blivit sjuk oxå så det var ju kalas detta. Hon ropade och yrade om frukost var o varannan timme fick välling o skulle upp o kissa. Tur vi har två sovrum i olika ändar av lägenheten att växla mellan, 02 bytte vi så den ena fick lite sömn. Gäsp gäsp!

  • am76
    Peos Mamma skrev 2010-01-18 09:50:43 följande:
    .......igår var jag som en hormon bomb...*S*....ingenting var bra....huuuva...*S*...
    Hehe hormonbomb ja! Det kan jag skriva under på. Gud vad man är jobbig, både för sig själv o omgivningen nu. Vill bara dra täcket över huvudet. Inte en fråga till om känningar eller dumma tips om hur man får igång fölossningen.
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden