Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Vi som har prematura sammandragningar

    Sofiaochjonas skrev 2010-03-11 19:46:17 följande:
    Åh vilken tur, blev liiite skraj där alltså! Haha.
    Hahah var inte meningen Men sa dom inte till er vad dom trodde bebisen skulle väga vid BF?
  • aprilfamilj
    Love8707 skrev 2010-03-12 02:10:32 följande:
    Livmodertappen e öppen 1 cm sen igår 05:30, vakna nyss med typ krystvärkar vart stoppad med bricanyl fast de ej skulle stoppa mej längre för nattpersonalen tyckte att på natten e dum tid att föda på. Jag e öppen 2 cm å det kan man vara fast livmodertappen e lite kvar. Det vägrar mej just nu en undersökning där nere, jag tycker att denna nattpersonal inte bryr sej, jag har bara träffat Bm som jobbar ej läkaren eller undersköterskan å jag är väldigt sjukhusrädd å förlossningsrädd så det e väldigt viktigt för mej att jag får träffa alla å har koll men en del personal har ej läst min journal tydligen. Å ja jag ligger på 63:an på sös fast blir hoppad till förlossningen varje dag för de vet inte riktigt vart jag ska vara. Men har fått tagit mina 2 sprutor mot barnets lungor. Detta e 3:e natten jag ej kan sova pga sammandragningarna.
    Fy vad jobbigt! Hoppas allt går bra för dej!
  • aprilfamilj
    Sofiaochjonas skrev 2010-03-11 22:12:02 följande:
    Nope, vi fick inte reda på det vid ett tillväxtUL, utan ett ul när Liten inte rört sig..då passade hon på att mäta och fixa. Då fick vi vikten ^^ Själv hoppas jag nästan på bebis nu snart, har haft konstanta sammandragningar under kvällen i tre dagar nu.. Och imorse fick jag riktigt ont, höll i sig i några timmar regelbundet med några mins mellanrum bara. Sen slutade det bara! helt otroligt.. Börjar bli trött på det onda nu. Går in i 37 på lördag, 36+
    Okej

    Ja men då förstår jag om du vill ha din bebis. Är ju ändå okej vecka att föda i Du får ta en långprommis eller så får ni använda er av färdknäppen!
  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-12 08:29:38 följande:
    Tror inte jag kommer iväg till mvc idag! Kommer inte loss med bilen, den har stått parkerad för länge o typ fryst fast. Sambon försökte backa ut den innan han stack till jobbet, men hjulen bara slirar. Han kastade ut salt vid däcken så får vi se om det hjälper.  Får gå ut o testa sen, annars måste jag ringa o avboka tiden. Skulle ju vilja veta om bebis hjärtljud fortfarande är så där höga. + att jag är nyfiken på om den fixerat sig.
    Vad jobbigt! Hoppas den vill lossna efter lite salt. Har du ingen som kan köra dej annars?
  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-12 08:42:23 följande:
    Nej, dessvärre inte! Sambon tog ledigt från jobbet igår för att följa med till spec-mvc så idag får jag åka själv.
    Okej. Ja men jag hoppas du får lös den iaf!
  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-12 08:50:01 följande:
    Nä det förstår jag!

    Ja men det är ju helt förståeligt att man är less. Känner också så. Känslorna pendlar lite från dag till dag känns det som..
  • aprilfamilj
    Sofiaochjonas skrev 2010-03-12 09:54:11 följande:
    Dessvärre funkar ingenting av det, haha. Har prövat.. Har ju dessutom stor hund här hemma så långpromenad är inte svårt att få till ;=). Men nej nej, inget gav någon effekt. Inte ens färdknäpp, fick väldigt ont i några timmar men det slutate också..
    Okej, jobbigt. Men ja, det händer nog snart ska du se
  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-12 09:54:55 följande:
    Nu kom jag loss med bilen! Fick be grannarna om hjälp o putta ut mig, tur att de var hemma. Då blir det en sväng till MVC idag iaf.
    Vilka snälla grannar! Hoppas allt ser bra ut!
  • aprilfamilj
    Izzen skrev 2010-03-12 11:12:05 följande:
    Jag bloggar oxå! www.izzen.blogspot.com Har återigen haft en djävulsk natt eller snarare tidig morgon... Förstår inte varför jag börjat må så fruktansvärt illa i samband med de onda och kraftiga sammandragningarna... Men som tur är så lugnade det sig senare imorse. Hade tankarna på att åka in, för att få något som hjälper. Bricanyl, alvedon och het dusch har inte varit till stor hjälp. Har ett återbesök till spec MVC på tisdag. Siktar in mig på det.. Så länge det inte blir sådär svinjobbigt igen under en längre tid. Har ju trots allt 10 mil att åka, inte vidare kul resa... Hur går det för er andra?? SOL Idag!! Gick en promenad med sonen 7
    Roligt med en till bloggare! Följer din nu

    Helenas83: Jobbigt! Och alltid ska det avta när man åker in. Hoppas allt ser bra ut idag!
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar