Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Vi som har prematura sammandragningar

    fröken sol skrev 2010-02-28 14:24:17 följande:
    jag funderar på att införskaffa ett vul och ha hemma så man kan mäta tappen på morgonen så man vet vad man har att räkna med...blir trött av alla dessa s-dr man vet ju inte vad som är farligt och vad som är okej...gah
    Hahaha ja den tanken har jag också haft ;) Tycker det är jobbigt att inte veta om tappen är påverkad eller inte... Och jag åker ju gärna inte in. Är så otroligt rädd för att bli inlagd igen!
  • aprilfamilj
    Sofiaochjonas skrev 2010-02-28 13:59:09 följande:
    Usch nu vet jag inte om det händer grejer här. Har haft ont i nedre delen av magen sen imorse, och det går ut i ljumskarna..Det gör ont i stort sett hela tiden, sen kommer det toppar ibland. Under en timme vid 11snåret kom det med 3-6 mins mellanrum.
    Ja det låter ju allt lite lurt! :P Men visst va du tillräckligt långt gången för att dom inte skulle stoppa dej?
    Hoppas allt går bra!
  • aprilfamilj

    Nä man kollar inte upp om man inte får några andra känningar...
    Men vad läskigt det lät :P

  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-02 13:55:33 följande:
    Okej, låter ju som att det inte är någon fara då. Men tänk på att hålla extra koll på sammandragningarna!
  • aprilfamilj
    skruttibangbang79 skrev 2010-03-03 11:59:48 följande:
    Hej på er! Ursäkta om jag stör i fel forum (??) Jag är gravid i v15-16 och har senaste dagarna fått mycket smärtor. Jag har inte varit gravid (inte så här länge iaf) innan och vet inte hur sammandragningar skall kännas. Är det som stark mensvärk? För det har jag..eller är det sånt ont man "skall" ha? Hoppas någon orkar svara...är jätteorolig...
    När jag var i v 15-16 så kändes sammandragningarna mest inne i magen. Kändes precis som det är. En muskel som drar ihop sig. Gjorde inte ont eller så...
  • aprilfamilj

    Blev en liten tur in på förlossningen ikväll. Dock inte pga sammandragningarna. Blödde lite idag. Men allt såg iaf fint ut så det känns ju bra!

    Frågade även om hur länge dom stoppar upp om det skulle sätta igång igen. Och tydligen så gör dom inte så mycket efter v 32. Berodde lite på bebis. Han sa att dom eventuellt ger bricanylspruta om dom anser att bebisen behöver några extra dagar kvar i magen.
     
    Och nu är sonen sjuk också. Hög feber och snorig och hostig. Så jag antar att det blir mer sammandragningar framöver. Skönt sambon är hemma två dagar nu iaf!

  • aprilfamilj
    Pilea skrev 2010-03-03 20:00:31 följande:
    Dom sa att det kunde vara från tappen. Men ja, jag var ju inte öppen så...

    Nu hade sonen 39.4... Hoppas han inte har så hög feber imorgon. Vill ha en lugn och snäll pojke här hemma. Måste plugga!
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar