Inlägg från: aprilfamilj |Visa alla inlägg
  • aprilfamilj

    Vi som har prematura sammandragningar

    elaisa skrev 2010-03-15 10:24:44 följande:
    Nu är vi tydligen en medlemstråd och får inte ligga under gravkomplikationer då tar vi för stor plats! Lite synd eftersom det säkert är lättare för nya att hitta oss där.
    Vad menar dom med att vi tar för stor plats?

    Pilea: Snyggt! Önskar jag också var duktig på att sy och sånt. Men nu har jag fått en symaskin av min mamma och ska faktiskt försöka lära mig lite smått! Har sytt om ett vanligt lakan till två lakan till spjälsängen än så länge... Haha, svårt....
  • aprilfamilj

    Gersemi: Jag har ingen aning. Undrar detsamma. Har haft starka och ganska regelbundna sammandragningar nu i över ett dygn. Men dom har inte gjort ont. Bara ibland. Och så har jag som en "allmän smärta" i magen nu...

    Man skulle haft en ctg maskin hemma

  • aprilfamilj
    Gersemi skrev 2010-03-16 21:21:27 följande:
    Just nu är jag mer inne på att kunna se in i framtiden... Verkar mer praktiskt...
    Hahah ja det vore ju inte heller helt fel

    Hatar verkligen att ingenting funkar för att dom ska avta... Ingenting hjälper och jag får bara mer och mer ont i magen... Hon får mer än gärna komma ut nu!
  • aprilfamilj

    Någon av er som pluggar på distans?
    Jag pluggar på närdistans och har börjat känna lite press nu. Att jag inte riktigt hinner med allt med tanke på situationen. Kan man bli sjukskriven och ändå plugga lite?

  • aprilfamilj
    aprilfamilj skrev 2010-03-16 21:23:02 följande:
    Hahah ja det vore ju inte heller helt fel Hatar verkligen att ingenting funkar för att dom ska avta... Ingenting hjälper och jag får bara mer och mer ont i magen... Hon får mer än gärna komma ut nu!
    Och nu har jag fått typ värkar!!! Ont som in i norden gör det iaf. Och tätt kommer dom! Har ångrat mig, hon får inte alls komma ut än!!
  • aprilfamilj

    Tack! Hoppas det. Gör fruktansvärt ont nu alltså! Har börjat klocka nu, så vi får se hur det går...

  • aprilfamilj

    Ha det är komiskt hur snabbt man ändrar sig
    Har nyss tagit en dusch och det känns kanske som att det lugnat ner sig lite... Ska ta och klocka igen. Hade 3 min mellan tidigare...

  • aprilfamilj

    Hej tjejer!

    Jag ringde aldrig in igår. Det pågick i tre timmar, men efter en dusch sen så började det sakta avta... Skönt att slippa åka in iaf.
    Har dock haft endel förvärkar idag också, så jag är inte helt lugn än. Skönt att jag har en tid till bm imorgonbitti iaf!

  • aprilfamilj

    Jag ska också in idag... Helt i onödan känns det som. Dom vill kolla så jag inte sipprar fostervatten. Har blött lite sen förvärkarna... 
    Är så sjukt less på förlossningen nu. Känns som att jag är där jämt! Vill inte komma dit igen förän det är dags ju!

    Oj vilket glatt inlägg!

    Hoppas det går bra för er andra som ska in på koll idag!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar