Inlägg från: fröken sol |Visa alla inlägg
  • fröken sol

    Vi som har prematura sammandragningar

    usch känner att jag deppar ihop av det här av att vara hemma. Blir tokig, känns så olustigt att inte veta om man ens får en godkänd sjukskrivning. Inte så kul att vara hemma gratis i två månader. Men förstår inte hur jag ska göra annars. Kan ju inte ens göra typ ngt utan att det sätter igång. Hur gör ni för att klara dagarna, rent psykiskt. Känner att jag håller på att bli knäpp.

  • fröken sol

    lite gladare idag. Det hjälper som sagt att grina lite, och att jag fick massage igårkväll av mannen. Väldigt skönt och välbehövligt!

  • fröken sol

    grattis Sofiaochjonas!!! härligt att hon vänta så läng innan hon kom!

  • fröken sol

    godmorgon alla. Igårkväll trodde jag att jag skulle gå av. Vid åtta började sd, hade varit lite väl aktiv hjälpt en kompis att flytta ( jag bar inget, men packade upp lite leksakeroch kläder å så samt var barnvakt...låg på en puff och titta när dom lekte)
    vissa kändes som om kniv rakt i naveln. Sen fortsatte dom komma till klockan ett då ja lyckades somna, dom kom väl sådär 4-7 min intervall och gjorde mer ont än innan. Men ja andningsprofylax is the shit, funkar skitbra. Men sååå störigt att dom är där. Men känns inte lika läskigt med tanke på att dagarna går och bebin växer. Är i v27+4 idag! Och då det faktiskt avtog efter 5 h så känns det som fine, tänker inte kolla en gång till och få besked om att inget hänt.

    Grattis Pilea v 36 inte dumt det!!!

  • fröken sol

    hej alla! Jag har haft den bästa veckan någonsin i graviditeten. Har mått som en prinsessa!!! Har börjat greja och vilar inte längre ...igår tog vi en lång cykeltur sååå underbart. Tror jag ska be läkaren att ej sjukskriva mig längre på tis och börja jobba lite. Om nu tappen fortsätter vara lång och fin såklart. Är så lycklig. Igår efter cykelturen hade jag såklart en del sammandragningar, men bara två som gjorde ont! Så himla skönt

    Pilea, du är påväg mot verklig övertid :D

  • fröken sol

    jag skulle inte sagt något. Nu har jag massa sd som gör ont igen. Sååå störande. blir tokig. Jag som ville jobba, nu får vi se hur det blir. såååå tråkigt.

  • fröken sol

    varit hos läkaren och blivit fortsatt sjukskriven, men får jobba så mkt jag vill! cx var 51 cm om man mätte funnelingen utan 45! wooohoo, så lång har den aldrig varit.
    Längtar som en tok till jobbet imorgon!
    ha det gott

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar