• Demyra

    Vi som har prematura sammandragningar

    Happyme hamnar du att dricka näringsdryck hela graviditeten ut eller får dom ditt matsmältningssystem igång igen? Låter otroligt jobbigt det du går igenom och ens egna bekymmer är inte ens i närheten av det du går igenom. Hoppas du får mindre ont och kan börja njuta av graviditeten ännu.

    Noemi grattis till 34+0 (visst var det idag?) Hoppas du har en lite bättre dag idag.
    Jätte jobbigt att behöva vara orolig och rädd. Styrkekramar till dig och hoppas du orkar kämpa på ett tag till {#lang_emotions_flower}

    Nu ska jag själv gnälla lite också fast det låter som småsaker jämfört med er.
    Jag har blivit så otroligt trött nu, säkert hormonerna som spökar.
    Tur att sonen fått för sig att sova 2½ -3 timmar på dagen annors skulle jag nog inte orka tills kvällen. Har fått foglossning från hell plus att sammandragningarna är tillbaka så nu var det slut på dom där lugna veckorna.
  • Demyra

    Är i vecka 29+1 idag
    Och jo sover som en stock när sonen sover, kommer att få problem när graviditeten är slut när jag vant sonen att få sova i vår säng brevid mig på dagen men det är ett problem man får ta sen, nu ser jag bara till så vi båda får vila.
    Vi har världens trots ålder på gång här. Hade just en halv timmes trotsskrik med sonen helt okontaktbar bara för att han inte ville ha blöja när han ska sova...men men hoppas det mesta trotset gått över tills babyn kommer :)

  • Demyra
    Arkeologtjejen Min son fyllde 2 för några veckor sedan. Han är nog oxå världens härligaste annors, ljuvlig ålder när dom lär sig så jätte mycket och man kan kommunicera med dem :)
    Men han vet precis när man är som tröttas och kanske inte orkar ta striderna lika bra.
    Min sambo är helt underbar och tar alla nattningar eftersom jag har så svårt att sitta i sonens rum 1 timme tills han somnat/lugnat sig
    Men den här helgen ska sonen till hans pappa å nu får man vila lite, tror jag ska sova typ hela tiden {#lang_emotions_smile}
  • Demyra

    Här har vi listan

    PuH84 - 25 Maj
    Fröken sol - 22 Juni
    Giraffen och Tiger - 26 juni
    Shee - 6 Juli
    Noemi - 8 Juli
    Lana - 16 Juli
    Mari80 - 2 Augusti
    Demyra - 11 Augusti
    Jmynt - 18 Augusti
    Icka76 - 19 September (snitt 2 veckor innan)
    Happyme - 22 September
    3busfrön - 6 Oktober
    MariaOMarkus -10 Oktober
    Kavi81 - 15 Oktober
    Arkeologitjejen - 30 September

  • Demyra

    Välkommen med TinaLi {#emotions_dlg.flower}

    Måste få gnälla av mig lite, har fått mina sammandragningar tillbaks och igår var jag nära att åka in till förlossningen när vi var i butiken. Fick  jätte ont i magen och ryggen, och sammandragningar hela tiden samt tryck neråt, som tur lugnade det ner sig sedan då jag slapp hem och vila. Å nu så har jag fått en förkylning oxå, så ligger här mitt i sommar värmen med filt runt mig och fryser som bara vad :(

  • Demyra

    Hejsan och välkommen med PennyJenny Glad
    Låter som du haft det riktigt jobbigt dina tidigare graviditeter.
    Men många har ju gått över tiden fast dom tidigare fått prematur bebis, får hoppas och hålla tummarna att liten hålls i magen tills snittet.
    Och gnäll på du det är just det som tråden är till för Glad
    Vi får hoppas att dina sammandragningar också lungnar ner sig ju fler veckor du kommer in i och när stressen minskar. Känns som det är en evighet kvar nu men vips så sitter du där dagarna före snittet och tänker vad tiden gick fort.

    Kanske jag skulle sluta svamla nu, har nog inte egentligen nån aning om vad jag skriver så här mitt i natten.

    Har börjat få nog av det här nu känns det som, förkylning, sammandragningar och ryggont...när ska man få sova?
    Känns lite som jag skulle ge vad som helst för ett litet piller så jag skulle få sova i fred utan att det tar ont över allt, och utan att springa på wc för att kissa och snyta sig.
    Och Hosta, varför kunde inte min sambo få den här förbenade förkylningen iställe för mig, tycker det börjar bli för mycket. Många av er har det nog mycket värre men jag står inte ut just nu, gråter av trötthet och tycker nåt otroligt synd om mig själv.
    Tur att det är söndag imorgon och att sambon är hemma och tar hand om sonen så jag får vila.

  • Demyra

    Vad bra Busfrö att du får bli hemma så du inte behöver stressa med jobbet.

    Har nu fått sova en natt ordentligt, vet inte när jag skulle ha sovit så där bra senast. Steg upp glad och pigg för en gång skull och lagade morgonmål och kaffe på säng åt sambon :)
    Förkylningen börjar gå över som tur är men sammandragningarna får bara mer och mer kraft.
    Nu har jag igen fått sammandragningar så fort som jag rör mig. 5 veckor till skulle den iallafall gärna få stanna sen är det ingen stress mera.

  • Demyra
    Busfrö:
    Är i vecka 30+4 idag :)

    MariaOMarkus brukar ju vara så att dom känner av när man är trött och då sätter dom igång och testar för fullt.
    På mig så trycker det nog neråt. Butiksresorna börjar vara över för min del, får gå med benen i kors när jag far till butiken, känns precis som lillen skulle trilla ut. Samt att ja får molvärk i ryggen också tillika med SD.

    Välkommen med Schnappi!! {#emotions_dlg.flower}
    Nog kan man väl öppna sig fast man har oregelbundna sammandragningar.
    Så har jag förstått det iallafall. Vissa av mina SD kommer med sån kraft att jag måste andas annorlunda, känns jätte obehagligt, och ont i ryggen sammtidigt.
    Har funderat på att beställa en nya tid och kolla tappen men känns så onödigt på nåt sätt när inget hänt på dom förra gångerna. Får se nästa vecka vad BM säger.
  • Demyra

    Grattis GiraffenochTiger till Dante!! Nalle

    Dum som jag var så for vi till stranden idag när sambon kom hem från jobbet, gick omkring där i snigelfart kanske 1 km. Hade SD nästan hela tiden och det började störa mer och mer, till slut kunde jag inte gå nå mer, svartnade för ögonen av smärta och hamnade andas mig igenom sammandragningarna.Det fortsatte lite nu som då här hemma också fast jag satt eller låg ner. Får se hur det blir inatt, hoppas bara inget är på gång.

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar