• PuH84

    Vi som har prematura sammandragningar

    fröken sol skrev 2010-05-17 11:13:17 följande:
    jo vi har mkt att göra på förlossningen på natten när det är fullmåne. konstigt men sant, det är som det där med tidvatten å sånt...
    Nähä.... SNÄLLA SNÄLLA!!! Låt det vara fullmåne på fredag!
  • PuH84

    Men herregud... Inte bara jag som hade en "skitdag" igår!!
    Jag hade ordagrant en riktig skitdag/natt...
    Vaknade vid typ ett på natten till igår och trodde att nu jäklar va det på gång... Men jag hade liksom en så konstig smärta, bra precis under revbenen, och det gjorde såååå ONT!! Som att nån stack in en kniv och vred till... Hade så hela natten... Och fick "köra lastbil" en gång på morgonen där... In på förlossningen... Fick åka hem ganska snart då det inte hänt så mycket... Värktabletter som gjorde susen.... Fick springa på tjotta några gånger... Och har juh hört att tarmarna liksom naturligt tömmer sig innan förlossning!
    Under dan så avtar allt och nu är sammandragningarna som bortblåsta...
    Tror faktiskt jag hade en släng av magsjuka... Sambons pojk fick hämtas på skolan då han kräkts, så det var nog det... Så om inte en magsjuka kan dra igång det hela... Va fankn ska kunna göra det då???

    Välkommen Kavi81

    Uscha Happyme låter inte alls roligt med magsår...! Lider med dej... Hoppas du känner dej bättre snart!

    Fröken sol:
    Håller med dej... Det är inte alls kul att ha ont i "onödan" om det bara kunde va för nåt bra då... Men just nu är det juh liksom inte de... Näee.. Ge mig nåt att verkligen ha ont för!

  • PuH84
    fröken sol skrev 2010-05-19 08:03:12 följande:
    vaknar efter en helt okej natt, v35+0 wihoo jag tycker ju iofs bebisen är 36+0 enligt SM...men men vilket som så är den en vecka större än förra.Kunde inte somna igår för min sambo snarkade! är det inte det ena så är det det andra. Som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och mina tre kuddar och la mig i gästrummet. Där fick jag sova någorlunda, vaknade inte av att sambon gick upp vid halv sex (vi har inga dörrar för vi renoverar och köket ligger nära samt jag missade när dom börjar arbeta utanför och gräva och spränga! så jag måste sovit djupt. SKÖNT!hur har eran andra natt varit. verkar ju som alla hade en kass natt natten till igår. Så lustigt...hm eller snarare görtråkigt såklart!kram till er alla! nu kämpar vi vidare, idag är en ny dag
    Härligt med din positiva attityd Fröken sol! =)
    Ser mig själv som en ganska positiv människa... Men den senaste tiden har det vart svårt!! =)
    Fortsätt så!
    I natt har det vart lugnt här! Har fått sova... Eller.. Ja, som vanligt iaf... Är upp 4-5 per natt för att pinka... Men har iaf fått sova därimellan! Skönt!!! =) Men nu kan det få sätta igång! =)
  • PuH84

    Lycka till Noemi och Mari80 på kontrollerna idag! =) Tårtkalas låter toppen! =)

    Ja... Fröken sol: Man längtar som en dåre... Men jag tror jag har en såå tjurig krabat här inne som jag får för mig inte tänker komma ut förren det blir igångsatt!

    Hahaha... Giraffen och tiger och fröken sol: Roligt att ni pratar planering! Min sambo ringde för ett tag sen... Han sa: Du... Kan inte du vänta med att föda till på tisdag... Vi har fått ett jobb och det är BRA pengar... Vad säger du???
    Ja du sa jag... Jobba på du, här blir iaf inga barn förren i juni... När jag gått över x antal dagar! Haha...!

  • PuH84

    Hej hej alla! =)

    Vad härligt Mari80 att kontrollen gick bra! =) Spännande! =)

    Jag kan iaf meddela att slemproppen börjat komma nu... Även fast det inte behöver betyda att det är skitnära direkt, men känns ändå som jag ser ljuset!!! Mer molvärk än vanligt oxå... Men den är såååå välkommen nu!!!

    Hur mår ni andra???

  • PuH84
    MariaOMarkus skrev 2010-05-20 14:21:21 följande:
    Hej alla. får man hänga på här?  Väntar barn n2 två och har nu de sneasdte dagarna börjat känna av sammandragningarna rejält detta börjde efter vecka 25 med dottern och höll i sig tills hon kom ut i vecka 41 (igångsättning)
    Välkommen! =)

    Uscha... Det är det jag är rädd för nu... Att jag ska gå över och måste få hjälp med igångsättning... Uscha... Vill inte... Jag är juh nu fullgången 39+1 och hoppas att det ska sätta igång av sig själv!

    Vilken vecka??
  • PuH84

    Hej hej!!!
    Uscha... Nu har jag haft en riktig skitnatt/morgon... Någon som vet vad det kan vara??

    Fick sådär fruktansvärt ont i magen igen som jag hade i tisdags... Känns verkligen som att det är nån som kör in en kniv i övre delen av magen på mig och vrider om... Har sovit som en kratta inatt... Mått konstigt liksom... Vaknade vid fem och då börjar magontet... Och en hemsk klåda...
    Det var juh så här i tisdags med (utan klåda dock)... Fast på natten... Men jag fick juh för mig att det var magsjuka... Har inte behövt gått på toa nåt idag... Men känner inte heller att jag är direkt sugen på att äta nåt!! Känner mig bara så sluuut! Som jag skulle kunna gå och lägga mig och sova i 14 dar... Fryser gör jag oxå!!!

    Men jag vill veta vad det är!!!??? Hjälp??? Jag upplever liksom inte magontet som värkar... För det går inte ens att jämföra smärtan från det då jag vart stoppad och nu! Sitter inte heller på samma ställe!! Vad fanken är det för nåt? Nu vill jag inge mer!!! Nu är jag faktiskt trött på det här!!!

  • PuH84
    fröken sol skrev 2010-05-21 13:16:22 följande:
    är det på höger sida? och utåt ryggen?hur mår du annars, huvudvärk? jag tycker du ska höra av dig till förlossningen och kolla upp så det inte är en begynnande havandeskapsförgiftning!
    Tack så hemskt mycket fröken sol!!! =)

    Nja... Ingen spec sida... Som ett band liksom under revbenen... Hela vägen!
    Nääee.. Ingen vidare huvudvärk heller! kände av lite häromdagen... Men då har jag migrän oxå, så jag kan juh få om jag sover dåligt! Men det gick över av sig självt!
    Blodtrycket i tisdagsmorse var bra... Fast jag tror högre än vad JAG brukar ha.. Men normalt om du förstår!

    Just nu känner jag mig bara helt slut!! Fast jag inte gjort nånting!!! Kliar lite i fingrarna... Magontet är borta... Men mår konstigt liksom... Är inte ett dugg hungrig trots att jag bara fått i mig ett glas blåbärssoppa!
  • PuH84

    Ja... Känner lite så jag med... Men ja.. Du vet hur det kan vara... Dom skickade hem mig i tisdags... Då gör dom säkert inget nu heller!!
    Men jag tänker på blodtrycket... Hur mycket kollar man på det vid havandeskapsförgifting?? Får för mig att det är av ganska stor betydelse??

  • PuH84

    Ja.. Urinprovet har oxå hela tiden sett bra ut... Nu är det iofs en vecka sen sist det togs... Osså dricker juh jag sååå mycket vatten så... Men bm har inte sett nåt i urinen hittills... Men som sagt... Lite mer än en vecka sen!

    Ja... Kanske ska ringa ändå!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar