• Smultronhjärta

    Gekås vol 13

    http://vilddjuren.files.wordpress.com/2009/07/geks_11.jpg

    Här samlas vi och diskuterar allt om shoppingparadiset Gekås i Ullared såsom utbud,fynd,storlekar,priser etc.

    Kom ihåg att det inte är tillåtet att efterlysa eller skicka bud i tråden- det får man isf sköta via inbox annars riskerar tråden att stängas.
    För info om öppettider, köstatus eller happenings på Gekås kolla in:
    www.gekas.se/

    Bildtråd:
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m48736950.html

    Missa inte att kolla in Gekåsbloggen:
    gekasullaredbloggen.blogspot.com/

    eller humorbloggen om Gekås:
    ullaredinsideinformation.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

    Här kan du läsa om och se programmet Ullared på Kanal 5:
    kanal5.se/ullared

    Länk till föregående tråd där man även kan hitta länkar till äldre trådar/bildtrådar:
    www.familjeliv.se/Forum-5-88/m46852731.html
    {#lang_emotions_flower}Varmt välkomna{#lang_emotions_flower}
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Max & Lova ♥ღ¸.?°¯)★
  • Svar på tråden Gekås vol 13
  • jeeri74

    Förra året var vi till Gekås som nästa helg, och hade inga köer alls. En del folk men inga köer. Dock låter det som att det är mer folk att vänta i år. Har läst att i alla fall förr, var det mest folk i november för att sen avta under advent.

    Vi var där i helgen, och har aldrig sett en sån kö som i lördags (40-50 bussar såg vi) men på söndagen var det rätt lugnt igen, folk visst, men ingen kö in :)

  • Tina o Nellie

    Oj var det 40-50 bussar i lördags?? Jag och mamma som ska åka dit på lördag.. Ni som vet, är det bäst att vara där lite efter öppningen eller mitt på förmiddagen? Antar att det är kö vid öppningen så tänkte att man ska vara där strax efter..

  • 7 michelingodingar
    jeeri74 skrev 2009-12-01 10:19:20 följande:
    Förra året var vi till Gekås som nästa helg, och hade inga köer alls. En del folk men inga köer. Dock låter det som att det är mer folk att vänta i år. Har läst att i alla fall förr, var det mest folk i november för att sen avta under advent. Vi var där i helgen, och har aldrig sett en sån kö som i lördags (40-50 bussar såg vi) men på söndagen var det rätt lugnt igen, folk visst, men ingen kö in :)
    vi var oxå där i lördags o det var nått i "hästväg" har aldrig varit med om dess like till mycket folk o kön var enorm!! men att det var så många bussar såg inte vi, visst det var fullt av bussar men så många??
    Butterfly1978 skrev 2009-12-01 11:00:12 följande:
    Den här ska våran flicka på 10 mån få i julklapp www.fisher-price.com/se/infanttoys/product.as... Fanns även ett aktivitetsbord från fisher-price som såg jätteroligt ut, hitta ingen bild på det. Priset var 249:- (styck då)
    den där gåleksaken har jag med vart sugen på o köpa!!
    vi köpte det aktivitetsbordet från FP på Gekås för ett par år sen har för mig vi gav 179 kr då såg det sen i leksaksaffären o då nästan till det dubbla priset!!
  • Angie72

    Åhh... jag som ska åka buss dit på fredag.
    Men som sagt, hoppas det är relativt lugnt.
    Får väl ladda upp med mineralvatten, frukt och cholkadbit i väskan =)

  • Kevlarsjäl

    Tina o Nellie skrev 2009-12-01 10:31:50 följande:


    Oj var det 40-50 bussar i lördags?? Jag och mamma som ska åka dit på lördag.. Ni som vet, är det bäst att vara där lite efter öppningen eller mitt på förmiddagen? Antar att det är kö vid öppningen så tänkte att man ska vara där strax efter..
    När vi var där för några veckor sedan (en lördag) kom vi 9:20. Vi ställde oss i kön 9:30 och kom in strax efter 11:00. Så det var inte den bästa tiden att komma. Just den dagen var det dock fortfarande kö in när vi åkte hem vid 14:30 men hur lång den var då vet jag inte. Jag tror därför det är bäst att komma på morgonen när de öppnar, eller framåt lunch. För vid lunch är det många som var där när de öppnade som är klara. Eller går ut första vändan för att äta eller liknande. Att komma på fm är inte lika ultimat. Ha det så trevligt!
  • jeeri74
    7 michelingodingar skrev 2009-12-01 11:12:39 följande:
    vi var oxå där i lördags o det var nått i "hästväg" har aldrig varit med om dess like till mycket folk o kön var enorm!! men att det var så många bussar såg inte vi, visst det var fullt av bussar men så många??
    Jag kan ju ha räknat fel.. ;) Men på första parkeringen för bussar, sett från om man åker från campingen var det nära på 20 st och ännu fler på den större. Lästa någonstans också att det var 45 bokade bussar till i lördags.

    Vi struntade i att gå dit till vi fick barnvakt och kön hade minskat, ställde oss i kö 14.30 och var inne 20 minuter senare. Min svärmor pratade med en busschaufför som sa att han inte hade sett så många bussar förut så vi valde nog rätt helg.. ;) Men vi gick en sväng på fredagen vid 15-tiden, mycket folk men okej ändå, och som sagt på söndagen var det lugnt. Men så var vi ju där några dagar, svårare när man åker över dagen.
  • Tina o Nellie

    Kevlarsjäl - Tack det ska vi ha. Siktar nog på att vara där tidigt då

  • 7 michelingodingar
    jeeri74 skrev 2009-12-01 12:10:26 följande:
    Jag kan ju ha räknat fel.. ;) Men på första parkeringen för bussar, sett från om man åker från campingen var det nära på 20 st och ännu fler på den större. Lästa någonstans också att det var 45 bokade bussar till i lördags. Vi struntade i att gå dit till vi fick barnvakt och kön hade minskat, ställde oss i kö 14.30 och var inne 20 minuter senare. Min svärmor pratade med en busschaufför som sa att han inte hade sett så många bussar förut så vi valde nog rätt helg.. ;) Men vi gick en sväng på fredagen vid 15-tiden, mycket folk men okej ändå, och som sagt på söndagen var det lugnt. Men så var vi ju där några dagar, svårare när man åker över dagen.
    ahh campingen såg inte jag utan jag såg bara bussarna på parkeringen vid netonnet o det där ,den ligger ju mitt emot parkeringen för vanliga bilar tyckte det var många bussar bara o se dom ju!!
Svar på tråden Gekås vol 13