• jeeri74

    Gekås vol 13

    Yezzica skrev 2009-11-29 14:17:54 följande:
    Hej skall ner till ullared innan jul och titta lite på juklappar till min son.Han är 3år och undrar om det är nån anna med barn i den åldern som vet va det finns för kul där nere???Vet att dem har pippihuset där, men har dem pippiskeppet med?Sen undrar jag med om dem har billiga paradisaskar där nere el annan god choklad man kan ge bort??? tänkte köpa till dagisfröknarna!
    Vi var där i helgen och då fanns bara pippihuset, inte hoppetossa -tyvärr. Inte heller de nyare Pippifigurerna.

    Några olika chokladaskar såg jag, tänkte dock inte på priser, men det fanns nog i olika prisklasser.
  • jeeri74

    Förra året var vi till Gekås som nästa helg, och hade inga köer alls. En del folk men inga köer. Dock låter det som att det är mer folk att vänta i år. Har läst att i alla fall förr, var det mest folk i november för att sen avta under advent.

    Vi var där i helgen, och har aldrig sett en sån kö som i lördags (40-50 bussar såg vi) men på söndagen var det rätt lugnt igen, folk visst, men ingen kö in :)

  • jeeri74
    7 michelingodingar skrev 2009-12-01 11:12:39 följande:
    vi var oxå där i lördags o det var nått i "hästväg" har aldrig varit med om dess like till mycket folk o kön var enorm!! men att det var så många bussar såg inte vi, visst det var fullt av bussar men så många??
    Jag kan ju ha räknat fel.. ;) Men på första parkeringen för bussar, sett från om man åker från campingen var det nära på 20 st och ännu fler på den större. Lästa någonstans också att det var 45 bokade bussar till i lördags.

    Vi struntade i att gå dit till vi fick barnvakt och kön hade minskat, ställde oss i kö 14.30 och var inne 20 minuter senare. Min svärmor pratade med en busschaufför som sa att han inte hade sett så många bussar förut så vi valde nog rätt helg.. ;) Men vi gick en sväng på fredagen vid 15-tiden, mycket folk men okej ändå, och som sagt på söndagen var det lugnt. Men så var vi ju där några dagar, svårare när man åker över dagen.
  • jeeri74
    Ruso skrev 2009-12-09 15:04:02 följande:
    Måste bara skriva lite om prisskillnader mellan Gekås och andra leksaksaffärer. Läste på aftonbladet (var det väl...) inlägg där man skriver att det bara är skräp på gekås, och att det inte alls är billigt när man lägger till bensinkostnader osv..Bullshit! Var i två olika affärer och kollade i måndag, men köpte inget för jag blev sååååå snål när jag såg prisskillnaderna...Ex:Cars knopppussel 119  - gekås 40Pekbok ambulanse 69 - gekås 20Tjuv och polis spel 349 - gekås 179HSM kalender 99 - gekås 40FP stor bil 299 - gekås 159Pippi hus 349 - gekås 249Pippi figurer 99 - gekås 60Målarböcker 30 - gekås 10-12Duplo buss 299 - gekås 199Belville stall - 449 - gekås 299...eller om det var 249?Lego låda - 349 - gekså 249Mindre lego låda - 129 - gekås 79...ja det var bara de skillnader jag såg i dag!! Jag vägrar köpa på andra ställen om det inte är halva priset typ
    Vi köpte Snövit och de 7 dvärgarna på Gekås för ett par veckor sen för 189:-. Snövit i Barbiedockstorlek och dvärgarna typ 10 cm. Såg den sen på Toys r us för närmare 550 kr. Jag är 99% säker att det var exakt samma.

    Förra året köpte vi mycket pippigrejer, kläderna, figurerna, pärlplattor för halva priser jämfört med leksaksaffär hemma.
    Så jag håller med, de är mycket billigare! Blev snål när jag letade julklappar här hemma efter varit på Gekås..
  • jeeri74

    Kameran sitter precis ovanför ingången lite riktad utåt.
    Det är alltså inte långt in från det man ser på kameran -om du förstår hur jag menar..

  • jeeri74
    Tania skrev 2009-12-11 10:32:26 följande:
    Menar du "vink-kameran" eller "kö-kameran"? Det fanns två olika.
    Sorry, menade kökameran. Rutan till vinkkameran är en liten bit åt vänster från ingången, om man står med ryggen mot huset. Kökameran är riktad rakt fram.
  • jeeri74
    Freksta skrev 2009-12-11 11:05:02 följande:
    Hej hej, vi ska till ullared för första gången på tisdag den 15. Är det mycket kö då tror ni? Tänkte köpa lite kläder (till mig) där och undra om det är snygga/bra kläder och hur är det med provrum och så, är det super långa köer in för att prova? vill ju inte köpa nå som kanske inte passar :/ Tror ni ca 3000 räcker till både kläder och julklappar?
    De har jättebra provrum. Vet inte hur många det är, men över 20 på damavdelningen. Har aldrig fått köa även när det varit mycket folk.
    Man "checkar in" genom att de scannar in hur många plagg man har och så får man ett provrumsnummer tilldelar. Sen checkas man ut och de plagg man inte vill ha kan man hänga på en skena.

    Vet inte utbudet på kläder just nu, men om du är ute efter vanliga t-shirs brukar det finnas. Och både jag och sambon som "aldrig" brukar hitta byxor har alltid hittat jeans där, finna många.
  • jeeri74
    Kevlarsjäl skrev 2009-12-15 08:26:39 följande:
    Enligt Gekås-bloggen har det nu lugnat sig betydligt och lördagshetsen är inte riktigt densamma nu när det närmar sig jul. Det var foton från i lördags = ingen kö och lugnt inne i varuhuset. Kanske åka dit så ni kommer strax efter att de öppnat? För då släpper de ju in så många som strax under 4000 och då bör ju kön röra på sig. Är man där innan de öppnar så är det säkert kö för de som väntar på att få komma in. Vi prickade INTE in en lugn lördag. Vi var där den lördagen när Boris började bjuda på glögg och pepparkakor för det var så SJUKT lång kö. Det visades i programmet igår. Han var själv chockad över hur lång kön var. Då insåg man att det är galet att vi faktiskt kom hem med ALLT vi ville ha. Men jösses vad folk det var. Framför allt vid hygien och kosmetik där man precis kom in och såklart leksaker. Puh! Är glad att jag hade med mig maken så vi hela tiden var två. En som körde vagnen och en som kunde springa och hämta saker. Man rör sig ju betydligt enklare utan vagn. Och jag är också gravid.
    Får jag fråga vilket lördag det var? Nyfiken... Vi var där den 28 november men de pratade om december..?! Men jag tyckte det kunde vara då. De hade glöggstånd då också och kön var ofantligt lång. Vi gick inte in förrän vid tretiden och då filmade de inte -så jag blev osäker på om det var den lördagen.
  • jeeri74
    Kevlarsjäl skrev 2009-12-15 12:01:25 följande:
    Programmet igår var från flera olika dagar. Vi var där i november och då var det inspelning inför julspecial. Sjukt lång kö och vi såg när de gick i kön och filmade. Men sen filmade de även från december som de sa. Vi var där 14:e november.
    Jo, jag misstänkte att det var från flera dagar..
    Då vet jag, tackar så mycket!! :)
Svar på tråden Gekås vol 13