• Kevlarsjäl

    Gekås vol 13

    Tina o Nellie skrev 2009-12-01 10:31:50 följande:


    Oj var det 40-50 bussar i lördags?? Jag och mamma som ska åka dit på lördag.. Ni som vet, är det bäst att vara där lite efter öppningen eller mitt på förmiddagen? Antar att det är kö vid öppningen så tänkte att man ska vara där strax efter..
    När vi var där för några veckor sedan (en lördag) kom vi 9:20. Vi ställde oss i kön 9:30 och kom in strax efter 11:00. Så det var inte den bästa tiden att komma. Just den dagen var det dock fortfarande kö in när vi åkte hem vid 14:30 men hur lång den var då vet jag inte. Jag tror därför det är bäst att komma på morgonen när de öppnar, eller framåt lunch. För vid lunch är det många som var där när de öppnade som är klara. Eller går ut första vändan för att äta eller liknande. Att komma på fm är inte lika ultimat. Ha det så trevligt!
  • Kevlarsjäl
    Butterfly1978 skrev 2009-12-01 12:40:46 följande:
    Har SJ varit där med sitt evenemang "ullaredsexpressen" ännu?Hittade inget på deras hemsida om när det är, kan tänkas vara extra mycket folk då.
    Det var i lördags. Stod om det i bloggen.
  • Kevlarsjäl
    Smultronhjärta skrev 2009-12-04 11:24:15 följande:
    Japp- tror den kostar 229:- nu
    Helt korrekt. 229:-. Vi köpte en för några veckor sedan.
  • Kevlarsjäl

    Enligt Gekåsbloggen så är det bara kö in till varuhuset 25-30 dagar per år. Första regniga dagen efter ett rejält högtryck. Då åker många och handlar. Dessutom höstloven är det köer och mycket folk varje dag samt helger på hösten då alla busslaster går till Ullared. Sen kan det ju såklart vara mycket folk inne i varuhuset ändå (de släpper ju in 4000 som maxgräns) och det blir trångt även om det inte är kö in.

    Men vill man åka när det är helt lugnt så är det nog en vardag i jan-mars som gäller vad jag har förstått. Vi ska försöka ta oss dit en vardag innan barn nummer två tittar ut i början på april. Så någon gång i februari - mars en vardag tänkte vi åka.

    Jag vill kunna strosa runt lite förutsättningslöst och kolla barnkläder och hygienartiklar. Det fanns inte en chans till planlöst strosande när vi var där en lördag i november. 1,5 timmes kö in och sjukt mycket folk överallt. Vi hittade allt vi ville ha men just att bara gå runt och titta lite saknade jag.

  • Kevlarsjäl
    dosed skrev 2009-12-14 20:43:58 följande:
    Hej, jag ska till gekås på lördag men funderar lite på vilken tid vi ska åka dit.. Är gravid i v29 så att stå länge i kö för att komma in känns inte så kul. Vi bor ca 1tim bort så det spelar ingen roll vilken tid vi åker dit egentligen.. vill bara ha så lite kö som möjligt helst ingen kö Någon som vet vilken tid som är bäst en lördag??
    Enligt Gekås-bloggen har det nu lugnat sig betydligt och lördagshetsen är inte riktigt densamma nu när det närmar sig jul. Det var foton från i lördags = ingen kö och lugnt inne i varuhuset. Kanske åka dit så ni kommer strax efter att de öppnat? För då släpper de ju in så många som strax under 4000 och då bör ju kön röra på sig. Är man där innan de öppnar så är det säkert kö för de som väntar på att få komma in.

    Vi prickade INTE in en lugn lördag. Vi var där den lördagen när Boris började bjuda på glögg och pepparkakor för det var så SJUKT lång kö. Det visades i programmet igår. Han var själv chockad över hur lång kön var. Då insåg man att det är galet att vi faktiskt kom hem med ALLT vi ville ha. Men jösses vad folk det var. Framför allt vid hygien och kosmetik där man precis kom in och såklart leksaker. Puh! Är glad att jag hade med mig maken så vi hela tiden var två. En som körde vagnen och en som kunde springa och hämta saker. Man rör sig ju betydligt enklare utan vagn. Och jag är också gravid.
  • Kevlarsjäl
    jeeri74 skrev 2009-12-15 09:16:09 följande:
    Får jag fråga vilket lördag det var? Nyfiken... Vi var där den 28 november men de pratade om december..?! Men jag tyckte det kunde vara då. De hade glöggstånd då också och kön var ofantligt lång. Vi gick inte in förrän vid tretiden och då filmade de inte -så jag blev osäker på om det var den lördagen.
    Programmet igår var från flera olika dagar. Vi var där i november och då var det inspelning inför julspecial. Sjukt lång kö och vi såg när de gick i kön och filmade. Men sen filmade de även från december som de sa. Vi var där 14:e november.
Svar på tråden Gekås vol 13