• bollanmollan

    att bo i bro????

    hej vi undrar hur det är att bo i bro utanför stockholm? har sett många fina hus där med ok priser men har ingen aning om orten. är mest intresserad om det är stökigt och mycket bråk

  • Svar på tråden att bo i bro????
  • Pfyrix

    *fnissar*

    fast det är billigt..

    Kan ju bero på myggen och snön, vad vet jag.

    Skulle absolut kika på brunna, nu bor inte jag i villaområdet, men i lägenhetsområdet precis bredvid och brukar promenixa runt bakom. lugnt och mysigt som attans både här och i villaområdet. Hyffsade priser också tror jag. När coop, bra med bussar (om man nu åker sånt) nära motorvägen (vilket gör det lättillgängligt) .. nja trivs utmärkt, förutom att vi börjar bli llite trångbodda, men skulle i köpa hus blir det nog här i krokarna.

  • bollanmollan

    är det brunna i kungsängen du bor?

  • bollanmollan

    tittade lite på hemnet, tyvärr var det mest radhus just nu men ska kolla igen.

  • Pfyrix

    har precis sålts en del villor här

    finns ett trevligt område bredvid brunna på andra sidan motorvägen, men här har vi finare miljö tycker jag

  • sakoline

    Jag röstar för Brunna! Min kompis är därifrån, hon blev en väldigt lugn och snäll tjej minsann!
    Kika på områden kring:
    maps.google.se/maps&client=firefox-a&rls=com.ubuntu:en-US:unofficial&hs=n6b&q=brunna%20sidenv%C3%A4gen&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
    de med typ mosaikvägen, konstvägen, systigen :) men tror det är radhus ja

  • lindaha

    Nej det händer inte alls lika mycket i Bålsta som det händer i Bro. Dessutom är det oftast grövre brott som händer i Bro än i Bålsta.

    Sen menar jag inget illa med invandrare. Men en vän skulle ha börjat i skolan i bro och då skulle hon vara den ända svensken i hela klassen, det säger väl en del?
    Och jag menade att tyvärr så är det oftast stökigare där det finns mycket invandrare, det är ingen personlig åsikt utan det är så det är.
    Jag har absolut ingenting alls emot invandrare.

  • bakeacake
    Dessie skrev 2009-09-16 14:25:05 följande:
    Hyresområdet runt Bro centrum är väl inte det bästa direkt.......min mans barndomskompis har bott där ett par år innan han "drog" p.g.a att det är mycket "skit" där som hellre väljer bidrag före jobb, missbrukare, mmJag är uppvuxen i Bålsta - flyttade därifrån för 11 år sedan (bor nu i Enköping). Då var det hyffsat lungt i Bålsta men nu är det ganska mycket bråk, bilinbrott, mm.
    Bor å Bålsta nu, är uppväxt i enköping, kan säga att ja tycker de är mycke lugnare här än de nånsin vart i enköping.. å ändå bor vi mitt i centrum ungefär.. :)
  • bakeacake
    bollanmollan skrev 2009-09-16 16:53:14 följande:
    hehe ja norrland verkar lugnt.bor i solna nu , här finns fina villor men vi har inte råd med dom.
    Min sambo har en kollega som precis lämnat solna för Viby i bålsta.. vädligt lugnt och barnvänligt område, ligger nära centrum, men ändå lite lantligt.. :)
  • Vaja

    Här är en Bro-bo som stortrivs. Flyttade hit för snart 6år sedan från Borås. Bor i hyresrätt nära centrum.

    Klart att det hänt en del, men upplever inte att det är så farligt. Och då bor vi ändå nära centrum där det mesta tydligen händer. Har dock själva varit utsatta för bilstöld, men det är inget som skulle få oss att flytta härifrån.
    Tror det är svårt att hitta något ställe där inte händer något brottsligt alls i Sverige. Det finns nog mer eller mindre överallt.

    Bra skola och dagis (Råbyskolan och Norrgrindens förskola). Nära till allt. Tandläkare och MVC finns dock i Kungsängen.

    Du borde komma hit och se omgivningen. Var mycket det jag fastnade för. Kände mig hemma här redan innan jag ens hade flyttat hit {#lang_emotions_surprised} Och då har jag ändå bott på ett antal ställen i mitt liv.

Svar på tråden att bo i bro????