PixL skrev 2009-09-10 18:46:29 följande:
Här då: Ger 4 portioner. 100 g hallon, frysta tinade 1 1/2 msk vatten 1 1/2 msk hallonlikör 2 msk strösocker 1 msk potatismjöl 1 msk vatten 5 st äggvitor Sätt ugnen på 175°. Mixa hallonen till en puré med stavmixer. Blanda med vatten, likör och socker. Koka upp purén och red den med potatismjöl utrört i kallt vatten. Låt svalna. Vispa äggvitorna hårt och vänd försiktigt ned i purén. Smörj 4 portionsformar. Häll i smeten och grädda ca 15 min. Serveras genast med lättvispad grädde eller glass. (På bilden i tidningen Buffé har de pudrat med florsocker och ringlat något som ser ut som hallon i sirapskonsistens på tallriken.)
Det verkar finnas olika typer av suffle. Dels sånna som är till som mat, som ostsuffle och suffle med kyckling. Dom verkar det vara gulor i. Och sen verkar det finnas efterrättssuffleer som är söta, och dom är det inte gulor i.