Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    GRATTIS TILL TED i efterskott! Hoppas att födelsedagen blev sådär jättebra som ettårsdagar ska bli.

    Hallon
    GRATTIS i efteskott till dig! 25 är en fin ålder.

    Lille
    Jag hoppas att ni kan hitta något hus snart, mest för att det ni bor i är fuktskadat (var det mögel också?). Och sedan är det ju trevligt om alla sängar får plats. Och att det blir snart hoppas jag för att jag tyckte det var APJOBBIGT att flytta då jag var höggravid.

    Mareld
    Näää... så ruttet att han ändrade tiden till 19, Daniels chef! Jag förstår att du är jättebesviken. Hur ska ni göra nu då? Sälja biljetterna eller ska du gå med en vän istället? Fy, jag blev jätteledsen för er skull, MEN du får inte tro att man måste hitta på massa extravaganta saker för att hålla ihop ett förhållande. Det är TIDEN tillsammans som räknas mest tycker jag och jag hoppas att ni får snart kan hitta fler luckor i schemat då ni har tid för varandra. Och så önskar jag er en trevlig spa-vistelse! Sådant är gott för själen.

    Luz
    Grattis till Myra!

    Lina
    En fin spa-dag önskar jag dig med. Jag har velat testa hotstones-massage förr men då det kommer till kritan fegar jag och tar en klassisk helkropps, bara för att jag vet att jag njuter så av den. Det handlar alltså om att jag är rädd att bli besviken om hotstones.-grejen inte är lika skön. Du får berätta så kanske jag tar den nästa gång jag går på spa!

    Heidi
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att du plussar snart! Tiden går så sakta då man VILL men samtidigt tycker jag det är mycket lättare att vänta denna gång då man redan har ett barn att ägna sig åt. Håller du med?

    Vi kom hem från landet nyss. Vi åkte direkt då Marcus hade slutat jobba i söndags och imorgon går han på ett fyradygnspass, så han kommer inte hem förrän på söndag. Jag och Lyckeli ska försöka hitta på en del skoj för om man bara är hemma känns det som mycket mer jobb att vara ensam med barnet så lång tid, tycker jag.

  • Vilda Tiger

    Då ska jag testa hotstones nästa gång!

    Ang tänder... Lyckeli har länge haft två uppe och två nere, i mitten alla fyra. Men för ett tag sedan fick hon ena framtanden intill de två största där uppe,och nu har hon fått en tand mycket längre in på samma sida liksom. Hihi, helt snetandad, min sötnos.

  • Vilda Tiger

    Linn
    Vid 46 veckor ska det vara en fas som av många anses vara en av de jobbigaste... Lyckeli var suuupergnällig också några veckor, jag höll på att gå av men sedan klingade det av.

  • Vilda Tiger

    Gooodmorgon! Tidig sådan här, redan tio i sju. För några av er låter det väl som rena semestern men Lyckeli brukar ju sova till halv åtta iaf annars.

    Fina väder idag! Här ska det röjas i sandlådan och sedan ska vi ner till farmor och farfar. Jag ska ge mig i kast med att slipa lite på växasängen, tänkte jag.

  • Vilda Tiger

    Linn
    Prickarna satt mest på rygg och mage på Lyckeli, men även lite i ansiktet och armarna. De var inte så ilsket röda utan jag såg dem först då hon var naken på badhuset. Det var nog mer som en rodnad på håll. De satt nog i två, tre dagar.

    Grattis, Ebba!

  • Vilda Tiger

    Lina
    Marcus undrar om Steve är engelsman eller inte. Jag har för mig att du har sagt men jag måste fråga igen... Det är rätt åt dig att få åka på spa!!! Jag ska tänka på dig runt 16 med myyycket avundsjuka i tankarna.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Haha! Nä - David är Marcus lillebror. Men du är inte den första som trott att de är tvillingar. Om de inte tror de så tror de att David är äldre än Marcus.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8