Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Lina
    Jag tycker att det verkar underbart! Hur många platser finns det där - kan man redan nu boka in en helg nästa sommar så att vi får plats där, vi är som är intresserade? Annars åker jag och Marcus med Lyckeli iaf, för det verkar IDYLLISKT! OCH , jag måste bara säga det, din Steve är så snygg! *mums*

  • Vilda Tiger

    God morgon! Marcus åkte precis till jobbet och blir borta till söndag em. Regnet öser ner så jag är rätt glad att jag får stanna kvar inomhus...

    Vi var och käkade ute igår, tillsammans med Marcus bror (han som vi inte vet om han har cancer eller inte) och hans tjej. Det var jättekul, och vi satt hemma hos honom och spelade spel till klockan ett. Lyckan somnade i deras säng men det var inga problem att först ha henne i bilen och sedan lägga henne hemma igen. Hon somnade som en sten.

    Jucea
    FY va sur man blir då man måste byta men inte ORKAR! Hoppas att bytet går smidigt och att ni kommer hem med en bra säng. Funkar inte den där lilla tältsängen ni hade på golvet till honom där nere mer?

    MissH
    Ska strax kika på bilderna.

    Melva
    Undrar som Sthlm: Vad vill du plugga egentligen? För MIG låter revisor jättetrist, men det är ju tur att andra tycker sånt är kul så jag slipper.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Hoppas att du hittar något som passar! Att plugga på distans är säkert bra, det skulle jag kunna tänka mig med.

    Jag ska också ut och handla inför en tjejkväll jag ska ha här idag. Lana och en annan tjej kommer. Lyckeli ska till farmor och farfar och Marcus jobbar ju. Hm... har jag skrivit det här förut här? Det känns bekant... jaja, det är mina planer för ikväll iaf. Massa gott vin och mycket tjejsnack. Jag bara väntar på att Lyckeli ska vakna så jag kan åka och handla innan jag lämnar bil och barn hos Marcus föräldrar.

  • Vilda Tiger

    Lina
    Shit... ja, jag är humanist ut i fingerspetsarna även om jag tyckte kemin var rätt kul i skolan. Så jag är glad att jag inte tvingades blir mattelärare. Och det låter som om nivån var liiite överdriven, då du läste, som du skrev.

  • Vilda Tiger

    duktig Myra!

    Lyckelis nya favorit, som hon nu står på golvet här intill mig och gastar efter: physalis.

    Jag och Lyckeli har varit en sväng på Grötö idag och tittat på fåglarna. En mysig utflykt.

  • Vilda Tiger

    Pling
    Det var ett tag sedan jag undrade vart du hade tagit vägen. Kul att du är tillbaka! Mindre kul att det är vajsing mellan dig och Markus. Är det något speciellt eller bara vanligt gnabb som ofta förekommer under semestrar?

    Jucea
    Härligt att kalaset blev lyckat! Och more to come.

    MissH
    Har du inte funderat på att ge välling på natten då han vaknar första gången istället? Eller minns jag dumt nu - är det så att han inte tar det? Ofta sover de väldigt gott på välling...

    Lina
    Marcus lätse den artikeln för mig, eller drog den i grova drag, och jag mådde illa hela dagen sedan. Jag vill rädda ALLA barn i HELA VÄRLDEN nu för tiden (har ju velat det förr med men nu KÄNNER jag verkligen då jag hör om barn som far illa).

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Ted fyller imorgon, måndag. Jag känner sååå igen det du skriver om drömmar. Jag har haft några sådana men jag reagerar lite likadant då jag läser om t.ex. barnet som kördes över av husvagnen. Jag vill att Lyckeli ska sova hos oss, det känns jättejättelångt bort att ha henne i hennes eget rum, så jag är lättad då hon vaknar till så jag får en giltig anledning till att ta upp henne till oss i vår stora säng.

    Idag åker vi till landet! Marcus kommer hem från jobbet och direkt så åker vi, ska bara handla lite på vägen. Och sedan stanna vi till tisdag kväll, då vi måste hem för att Marcus börjar jobba på onsdag igen. Det ska bli skönt att komma dit upp, även om jag nu fick ringa och skjuta fram vaccinationen av Lyckeli. Hon klarar sig nog en vecka till utan den.

  • Vilda Tiger

    MissH
    Okej... även om ni tar typ grötpulver och gör som välling? Tänkte att det kanske är smaken han inte gillar, eller är det själva flaskan?

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Been there, done that... jag och Marcus gör så med. Sedan står vi och aaah-ar och oooh:ar och suckar lyckligt då vi ser att hon ligger och sover sött.

  • Vilda Tiger

    Mmmm.... kantareller... ska nog försöka rota fram några på landet nu med.

    Hallon
    Jag ska också städa i förrådet... och i walk in-garderoben. Men min röv verkar ha vuxit fast på stolen.

    MissH
    Jamen gröt i pipmugg låter ju alla tiders.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8