cadillacbabe skrev 2009-06-30 09:38:24 följande:
jag brukar laga sånt som vi äter hemma, vad är skillnaden? 2 plattor mindre bara. Vi har gasolkök som man kan bära ut (ligger packade i väska med en liten gasol flaska i ) vågar ej köra på gasolen i vagnen. Sen grillar vi endel med.
Varför vågar du inte köra gasolen i vagnen?
Om man provtrycker sitt system varje år på verkstad (kostar några hundra), så kan man ju vara lugn!
Å så kolla över alla slangar så inget är torrt och sprucket......
Ett gas larm (eller kombi gas/narkos) larm är ju inte så dumt heller, speciellt inte om man kör med gasolvärmen!
Skillnaden mellan å laga mat hemma å i vagnen....
För mej personligen så är det utrymmet, möjligheten till att skölja, diska som är begränsat.
Kylen är mindre, man kan inte handla som man e van.....
OM man nu lagar maten inne i vagnen så blir det stekos om man steker.....
Men det är ju olika hur man känner....jag älskar att göra det smidigt, speviellt om man råkar ut för dåligt väder (dvs icke grillväder), då är det gött att vara redo!
Eller om man ligger å kör, smidigt att stanna å bara värma på.....billigare en rastaurangbesök.
Lycka till!
Å glöm inte att provtrycka ert gasolsystem i vagnarna (speciellt om vagnen har några år på nacken då slangar mm kan torka och spricka!