Inlägg från: Maddisen80 |Visa alla inlägg
  • Maddisen80

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    morrontrött nä han vill väl att jag ska dit ofta 2 ggr i veckan och lära mig leva med smärtan för de har ju kogngitiv beteende terapi eller hur de stavas.

    Japp jag skickar gärna menstration till dig med posten. Vad bra att du må bra, så din tjej är 8 månader vad gulligt, då kan hon snart börja gå+

    skrev 2009-03-02 21:38:39 följande:


    oj, det är ju jättelänge att ha haft mens sedan 10 feb?! jaha till psyk. vill h*n lägga in dig där? du får gärna skicka hit lite mens för jag har inte sett röken av nån på 1½ år. jag ammar fortfarande så de e väl därför men min tjej e 8 månader och den får gärna komma tillbaka nu. jotack jag mår bara bra.
  • Maddisen80

    Sigrid jag skulle vara på citykliniken i lund kl 8.40 men va där 8.00 gick jag på toa och skulle kissa så stod kirurgen utanför och frågade om jag var madelene :) så jag kom in direkt , han var underbar han ska ta och göra en ny skiktröntgen ,sen göra en vanlig röntgen när jag har som ondast ,sen gastroskopi igen sen även ultraljud + att han tog 7 rör med blodprov idag + ett urinprov som visade att jag hade blod i urinen

    Vi pratade en timme han tog sig tid

  • Maddisen80

    Sigrid vad bra att din son mår bättre ,inte roligt när man är sjuk. Vad duktig du var som inte stoppade i dig något onyttig du ska vara väldig stolt.

  • Maddisen80

    morrontrött hejsan idag träffade jag en väldig bra kirurg han ska göra ny skiktröntgen,gastroskopi ,vanlig röntgen på hela kroppen + ultraljud + att han tog 7 olika prover på mig idag + urinprov och jag hade blod i urinen.

    Jag skulle vara där 8.40 men var där 8.00 hann gå och kissa sen stod kirurgen utanför och vänta och fråga om jag var madelene :)

  • Maddisen80

    Sigrid japps de kändes verkligen bra och jag kom in 8.00 istället för 8.40 han är bästa kirurgen. Man bruka vilja ha mer och mer när man ha börjat :(

  • Maddisen80

    Mickans okis inte roligt att ha haft magsjuka eller att skotta snö,men men man måste ju .

  • Maddisen80

    Sigrid du kanske ha influensa elelr nåt . Vad jobbigt när du knappt få luft.

    Vad härligt med nya kläder de är ju roligt.

  • Maddisen80

    tankgirrl inte roligt att vara förkyld, jo du måste vila när du är sjuk . usch tråkigt att sambon blev av med jobbet.

  • Maddisen80

    Sigrid
    Jag mår inte alls bra ,har jävligt ont i höger sida av buken och mår jätteilla så jag gråter , men ska ringa min familjeläkare på måndag om buksmärtorna ev har jag uvi. Tråkigt att du är förkyld, så du bakar skojigt ,de klart de kommer gå bra,

  • Maddisen80

    Sigrid
    Förkyld kan vara väldigt jobbigt med man bli trött och hängig . Jag orka inte åka på akuten igen det är bara dit jag kan komma i kontakt med någon de är 3 mil dit sen blir hemskickad.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra