• MRSVi

    Feb-mammor -06 tråd nr 11

    kate79 skrev 2008-10-15 20:19:52 följande:
    Rabdidoparty är också kläder typ Me&I, lite billigare och väldigt tuffa.Imorgon ska Wilhelm in på operation. Sambon ska följa med in, han kommer vara med när han sövs men sedan ska han rullas till ett annat rum, jag hade nog inte klarat av att följa med. Kommer vara på jobbet totalt överflödig. Wilhelm ska klippa tungbandet och få rör i öronen. Usch ja, men Wilhelm verkar tapper.
    Det kommer säkert att gå bra. Får han komma hem samma dag?
  • MRSVi

    Han är smart!


    kate79 skrev 2008-10-21 15:55:55 följande:
    Idag var Wilhelm så söt.Vi var ute och körde och så frågade han vad det var för knapp (varningsblinkersen). Jag satte igång den och han frågade varför man hade en sådan knapp.Jag sa att om det händer en olycka, ifall man kör på något djur, kanske ett rådjur så sätter man på blinkersen för att varna andra bilar.Då tyckte Wilhelm det var bra med blinkers för då kunde rådjuret se på vilket håll den skulle springa om pilen var till vänster kunde den springa till vänster så kom inte rådjuret vilse
  • MRSVi

    Vår dator fungerar inte ordentligt, så vi måste köpa en ny, inget kul såhär innan jul...

    Har ni börjat fundera på julen än?

  • MRSVi

    Hoppas verkligen han kryar på sig fort, o att ni får en utredning snart.


    vindy skrev 2008-10-22 12:41:28 följande:
    Mrs V: våran gick också sönder förra veckan. Så det var inget kul utlägg från sparkontot. Men nu köpte sambon en laptop till och en extern hårddisk så nu har vi varsin dator. Superbra, nu kan jag göra vad jag vill med min dator Har lånat en kompis trådlösa bredband, perfekt när man är på sjukhuset. N sover i sin säng och jag sitter i min lilla "gästsäng" och surfar. N är sjuk igen och ist för utredning blev det vanlig avdelning och dropp. Gud vad jag e trött på detta åkandet hit. Så fort han blir lite sjuk så får vi åka in Hoppas på att få komma hem idag men det ser inte ljust ut då gossen inte vill äta ngt!
  • MRSVi

    Wilmisen: Alice vill ha ett My Little Pony slott, o en massa "Kitty In My Pocket" figurer. Hon vill också ha ett förkläde som hon kan ha när hon bakar, nya kläder, ett dockhus, en sån grå grej som man ritar på o drar en moj över så försvinner det o man börjar om igen (?), o alla leksaker hon ser reklam för på tv. Hon kommer att få antingen ponnyslottet eller dockhuset, men inte båda. Resten vet jag inte hur det blir med, eftersom det mest är småsaker får hon nog en hel del...

    Alice hade aldrig napp, men Anton slutade när han var lite över tre, i samband med att vi flyttade, vi hade bara bestämt att i nya huset blir det ingen napp, o det var han med på. Men då hade han den bara på nätterna. Min väninnas dotter gav sin napp till tomtens renar den julen hon var 2 1/2.

  • MRSVi

    Wilmisen: Var det inte ni som fick ägg på fönstren förra Halloween? Hoppas ni slipper det i år!

  • MRSVi

    Det är ok med oss, Anton har haft höstlov en vecka, o jag tycker det är så kul att ha honom hemma hela dagarna. Han o Alice leker riktigt bra tillsammans nu, även om de förstås bråkar ibland med...

    Jag har inte heller köpt nåt godis till eventuella trick or treatsters, kommer det nån får vi väl gömma oss bakom soffan o låta bli att öppna... fast de brukar bara ringa på om man ställt en pumpa eller nåt i fönstret, o det har jag inte gjort.


    Wilmisen skrev 2008-10-31 08:54:52 följande:
    MrsV: Jaaa, det var vi., Och ketchup på väggarna med! Insåg just att jag glömt köpa godis i år igen!! Så nu hoppas jag verkligen inte att det kommer någon i år... Hur står det till med er annars MrsV?
  • MRSVi

    Wilmisen: Hoppas lilla Alice kryar på sig!

  • MRSVi

    Puman o Kate. Det ni gör är fantastiskt.

    Kate: Hoppas du får jobbet!

    JennyW: Kattunge?!

  • MRSVi
    JennyW skrev 2008-11-03 21:57:36 följande:
    MrsV- ja, en liten svart vit sak Mille heter han!
    Då får jag gratta till nytillskottet...
    Vi har ju bara en katt nu, men det räcker.
  • MRSVi
    cirkuspuman skrev 2008-11-04 20:27:26 följande:
    Ja det blir nog som jag ville lät iaf på min chef som att han kunde flytta om lite i styrkan för att få mig på rätt plats men jag vet inte helt säkert förrens om en månad ungefär!!Vad har du lagat för gott idag Jenny ?? Jag har just kommit hem från skolan och sitter här med min tallrik youghurt och ska strax träna innan jag måste ta fram historieboken !!Jag ska till Göteborg i helgen och partaja (utan familj) så då måste jag plugga järnet nu
    Men vad du partajar!
  • MRSVi
    JennyW skrev 2008-11-04 20:36:25 följande:
    Idag blev det sej med ett täcke av cantadou och creme fraiche och massa kryddor, sen värmde jag upp lite grönsaksgratäng från igår Gott!cirkus- ja, oj vad du partajar!! Skoj det lät! Jag skulle verkligen behöva komma iväg på lite partaj jag med men det dröjer nog.Ska se om jag kan boka in hotell samt en föreställning, Stormen, uppe i Piteå senare i vinter. Isf så åker jag och D själva. Det behövs!
    Du partajar väl på rätt friskt själv ibland också...! Har du lyckats hitta någon GIvänlig öl?
  • MRSVi

    Meeeen vad surt, nu har vi en sprillans ny dator, o så kan jag plötsligt inte citera längre!


    JennyW: Drick den fort, då räknas det inte.

  • MRSVi
    michiara skrev 2008-11-05 07:37:56 följande:
    Kikar in lite grann, hänger mest på facebook nu för tiden om jag ens är vid datorn. Vad roligt att resan till Egypten blev bra Cirkuspuman, har ju kollat in på ansiktsboken
    Hej.
  • MRSVi

    Kate: Alice har också upptäckt hur kul det är att prata i telefon, men hon har än så länge inte tagit till våld när hon inte får... förmodligen bara för att hon inte tänkt på det!

  • MRSVi

    Vindy: Bra, tack. Alice har fått plats på förskolan i januari, oj oj oj. Själv då? Fick ni nån ny tid på sjukhuset för utredning?

  • MRSVi
    vindy skrev 2008-11-15 00:06:29 följande:
    MrsV: Åh vad spännande för Alice. Blir det arbete för din del då? Hur känns det att hon skall börja förskolan? Vi har fått en ny tid, det blir den 25 november. Idag har han varit hemma från förskolan som tur e för det går visst magsjuka där nu. Det är det sista vi vill att han skall få för om han får det blir det isolering på sjukhuset för en magsjuka för honom är inte bra. Så nu håller jag tummarna.
    Det känns väl bra... o läskigt, en dörr till som stängs.

    Jag håller en tumme för er med!
  • MRSVi

    Alice är faktiskt ganska snäll o medgörlig, för det mesta i alla fall... men det är klart att hon blir arg ibland, fast det brukar gå över rätt fort.
    Frågar varför gör hon inte, än, däremot har hon börjat driva med mig... häromdan åt maken o jag sill till middag, barnen fick nåt annat, hon pekade på sillen o sa "me smaka den!", jag frågade om hon menade allvar, o hon ville absolut ha, men när jag lagt ner mina bestick o börjat fiska i sillburken började hon tokskratta o sa "only kidding!". Två gånger gick jag på den. Unge.

Svar på tråden Feb-mammor -06 tråd nr 11