• MRSVi

    Feb-mammor -06 tråd nr 11

    Inte särskilt kallt än...
    Vad duktig du är som har sån karaktär, grattis till viktnedgången! Vad är ditt tips där?


    vindy skrev 2008-09-10 22:03:14 följande:
    kate: -02. Jättenöjda! Tror vi har en bensinkostnad på 2500 i månaden. Men då kör vi varje dag till jobbet plus annat. Vet inte om det e mkt Mrsv: vilken tjej Är det kallt hos er nu? tycker det är jättekallt här, har börjat med innetofflor Idag var jag till mitt gamla jobb och tog farväl, har sagt upp mig nu. Jag har gått ner fem kilo sedan i maj så nu är alla mina kläder för stora igen. Så jag har ju fasen inget att ha på mig, så påvägen till jobbet gick jag in på lindex och köpte mig ett par nya jeans och två toppar. Kan inte tro det själv men jag fick köpa stl 36 på jeansen på mina gamla hade jag 40. Kändes kul att handla kläder för en gångs skull Nu är det bara tre kilo till sedan är jag i samma stl som innan N. Det har tagit några år men tror det är bäst så om man skall kunna hålla vikten i fortsättningen.
  • MRSVi

    "Sunt förnuft metoden" kallar jag det. Bäst i långa loppet.


    vindy skrev 2008-09-10 22:26:29 följande:
    Jag har slutat små äta och slutat äta godis, chips på veckorna. Äter bara sånt på helgen om jag äter. Sedan så har jag slutat helt med söta drickor och dricker alltid vatten. Men jag kan bli jättesugen runt den röda veckan och då händer det att jag fuskar När det gäller mat så äter jag FRUKOST, LUNCH, MIDDAG, KVÄLLSMÅL och frukt mellan målen. Jag har slutat äta på stor tallrik och äter på assiett(vet intehur det stavas) ist. Lurar ögat och man blir mätt fast det är på liten tallrik
  • MRSVi

    Kate, Puman, JennyW: Tack! Jag tycker också hon är fin. Tom nu när hon har en hudinfektion o ser ut som om hon har tonårsacne.

    JennyW: Vad ska ni göra i helgen?

    Puman: Vad duktig du är som pluggar så hårt... men snart får du väl vila upp dig i solen!

    Vindy: Alice håller på att sluta med sin förmiddagslur nu... ibland går det, ibland inte.

  • MRSVi

    Bara om hon vill bli buren. Annars är det som att försöka plocka upp en säck slingrande ålar...


    kate79 skrev 2008-09-11 09:24:19 följande:
    MrsV: vilken tuff tjej. Då skiljer det mer än 4 kg på henne och Tuwa, vad lätt hon måste vara att bära på
  • MRSVi

    Vi har ett bröllopskort i ram, o jag var faktiskt tvungen att gå o kolla om buketten var med...!  Jag tror det viktigaste är att ni tycker om fotot, såvida inte buketten i sig har stort värde för er av någon anledning.


    vindy skrev 2008-09-13 22:38:15 följande:
    God kväll! Behöver råd! Vi tänkte förstora ett av våra bröllopskort, vi har två kort som vi tycker är jättefina men på dessa två kort har jag inte bröllopsbuketten med på bilden. Tror ni man ångrar att man tar ett foto utan buketten med? Hur har ni som är gifta gjort, har ni gjort ngn förstoring? Ni som inte är gifta får gärna komma med råd också. Kanske är svårt nu när ni inte sett korten? Vi ska göra en canvastavla av kortet.
  • MRSVi

    Vill se!


    vindy skrev 2008-09-15 20:56:23 följande:
    wilmisen: Vi har bestämt nu vilket kort det blir. Det blir ett där vi sitter på kanten av en hängbro och skålar i champange Vi ska lägga ut lite kort i helgen på våran egna lilla "hemsida". Så så fort det är klart kan jag inboxa adressen till dem som vill se. Vill inte lägga ut dem här pga av mitt arbete, som ni säkert förstår.Idag när jag o N var ute höll jag på att frysa ihjäl, hade långärmat och jacka men det räckte inte så nu har jag letat fram mina vantar. N får ta fingervantar med sig imon till förskolan. Hur fort kom inte hösten då?
  • MRSVi

    Här har vi fortfarande ok väder, barbent o solglasögon... men det varar nog inte så länge nu.

  • MRSVi

    Wilmisen: Vad kul för Wilma att rida! Alice fick rida på en åsna i somras, det gillade hon!

  • MRSVi

    OOOOOHHHH, GRATTIS!! Vad kul!


    osd77 skrev 2008-09-16 13:50:06 följande:
    Nyss hemkommen från jobbet, ska snart hämta Emil från dagis.Skulle egentligen ha varit ledig idag, hade sett fram emot sovmorgon samt att få sy gardiner medan Emil var på dagis men när dem ringde igår hade jag inte förstånd nog att säga nej. Det var min enda lediga dag den här veckan *suck*Om inte annat får jag passa på att arbeta nu, arbeta upp min sgi så länge kroppen inte säger ifrån... Emil ska nämligen bli storebror
  • MRSVi

    Kate: Skönt att Wilhelm mår bättre, hoppas Tuwa kryar på sig med!

    Puman: Kanske räven var sjuk...?

Svar på tråden Feb-mammor -06 tråd nr 11