• Anonym (Ida)

    Smisk

    Jag tycker att skulle vara helskämmigt att få smisk av min man. Samtidigt verkar tanken upphetsande på mig och jag skäms över det också. Pratade med en väninina om detta och hon sa hon skulle anmäla sin kille om nåt sånt hände. Jag har tidigare hört talas från min mamma om en avlägsen släkting som hade fått smisk av sin man för att hon uppträtt slampigt på en dans och hon hade fått fått hämta in björkriset själv. Tyckte det verkade hemskt då jag var var liten flicka, men nu är det liksom upphetsande. Vet inte hur min man skulle reagera om jag bad honom ge mig smisk. Någon annan som funderar som jag?

  • Svar på tråden Smisk
  • Anonym

    Hehe jag började skratta när jag läste om TS väninna som skulle anmäla sin man. :D (Förlåt, det lät lustigt bara!)

    Min sambo är också jättesnäll och inte den "typen" man skulle kunna tro som tycker om att ge smisk men jag sa vad jag ville ha och han tycker om det. Vi kör däremot bara med handflatan och det gör mig upphetsad. Speciellt på partiet där lår möter rumpa, som i det där "vecket" *tipsar*

    Prata med din man. Man måste våga för att vinna!

  • Anonym

    Jag har försökt att "ge" honom en novell en gång.
    När jag flyttade till min sambo som bor i sitt föräldra hem så hade vi stor städning av vind och övriga förråd. då hittade jag hans gamla p-tidningar som han knappt visste fanns kvar. så vi skulle slänga dom.
    När jag var hemma själv så letade jag upp en tidning som handlade och smisk. la tidningen överest i högen med uppslaget uppåt.
    Vad gör han när han kommer hem? ta hela bunten och slänger utan att ens titta på dom....

  • kaji
    Anonym skrev 2008-07-30 16:14:40 följande:
    nån som vet en bra sida med smisk berättelser? som man inte behöver vara edlem på för att kunna få läsa?
    "smisksidan" finns det en sida som heter. där finns lite bra o mycket dåligt. man får snabbläsa och sortera bort sådant som handlar om barn/ungdommar som får smisk av lärare/föräldrar ody (om man nu inte går igång på det). har inte den exakta adressen men den brukar komma rätt långt upp bland resultaten om man googlar på smisksidan+noveller, ligger på geocities.
  • Anonym (Nr1)

    Noveller är skitbra, så förförde jag min man i smiskets underbara värld när vi träffades. Jag mailade helt enkelt en bunt noveller som jag skrivit och frågade vilken han tyckte bäst om. Alla novellerna med hårda ord och strängt innehåll tilltalade herrn mest, så jag skrev en egen komponerad utefter det lilla jag visste om honom och den blev storsucce. Numera lever vi tillsammans och då är det inte lika lätt att prata om saken, lite genant ibland. Men vi kommer dit jag vill med små steg. Smisk älskar han att ge fastän han till vardags är det snällaste som går i ett par skor. Så han har det i sig och det tror jag de flesta karlar har.

    Han har mycket svårt för att bli arg överhuvudtaget och spelat arg är ännu svårare men jag hyser gott hopp att vi kommer dit också

    (Har än sålänge faktiskt inte stött på någon man som inte uppskattat att få rumpa upp sina flickvänner, och då har jag frågat varenda manliga kompis jag har inklusive mina egna ex )

  • kaji

    Anonym (Nr1) skrev 2008-07-31 07:51:26 följande:


    Han har mycket svårt för att bli arg överhuvudtaget och spelat arg är ännu svårare men jag hyser gott hopp att vi kommer dit också
    varför vill du att han ska vara arg?
  • Anonym (Nr1)
    saan78 skrev 2008-07-31 08:03:18 följande:
    Anonym (Nr1) skrev 2008-07-31 07:51:26 följande:
    varför vill du att han ska vara arg?
    Fel ordval kanske, men bestämd/sträng/visa missnöje är kanske ett bättre ord.

    Han har lite svårt för att bygga upp stämningen med instruktioner kan man säga.
  • Anonym (NoVanilla)

    Jag jobbar också på att lära min karl att han baske mig får lov att LÄRA sig vara lite mer hårdhänt. Sakta men säkert så lockar jag och pockar så att jag får som jag vill.

    Häromdagen fick jag en klastch på rumpan och jag släpade in honom i sovrummet på studs LOL.
    Det tar sig. Även om han verkligen inte är "sån".

    BigDaddy... ang ditt sista citat.... *ynk*

  • Anonym (Nr1)

    Anonym (NoVanilla) skrev 2008-07-31 08:13:16 följande:


    Jag jobbar också på att lära min karl att han baske mig får lov att LÄRA sig vara lite mer hårdhänt. Sakta men säkert så lockar jag och pockar så att jag får som jag vill.Häromdagen fick jag en klastch på rumpan och jag släpade in honom i sovrummet på studs LOL.Det tar sig. Även om han verkligen inte är "sån". BigDaddy... ang ditt sista citat.... *ynk*
    Det kommer,tro mig,fortsätt bara hinta och berömma så ska du se att han släpper loss. Mitt problem är att min karl är så stor och stark att han är rädd för att skada mig om han tar i för hårt. Det var iaf vad som kröp fram igårkväll när vi småpratade i sängen. Naah så gulligt. Men sen fick jag mig en runda med lite hårdare tag, tror han kommer prova sig fram nu framöver *hoppas*
  • kaji

    Anonym (Nr1) skrev 2008-07-31 08:07:43 följande:


    Fel ordval kanske, men bestämd/sträng/visa missnöje är kanske ett bättre ord. Han har lite svårt för att bygga upp stämningen med instruktioner kan man säga.
    ok, då förstår jag. en bestämd man som är sträng vid behov och helst inte ens tillåter att man ger honom anledning att vara missnöjd är trevligt:)
Svar på tråden Smisk