• Anke

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10

    Vi som hade BF augusti 2006! gamla som nya är välkomna!

    Äldre trådar:
    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m5833194.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m7691494.html
    Del 3: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m9821365.html
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m11348493.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m13940491.html
    Del 6: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m16842954.html
    Del 7: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m20264831.html
    Del 8: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m23425452.html
    * If you think nobody cares about you, try missing a couple of payments *
  • Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10
  • Ancy

    Det låter ju inte klokt. Kanske han var drogpåverkad eller dyl?! Tur att du fick regnr så kan du anmäla det hela när du orkar.

  • Ancy

    Nu ska jag gå och lägga mig lite. Mamma är här över helgen, tom idag. Ska ta med Savanna ut i parken nu. Sen kommer min syster och hjälper mig eftersom Andreas är bortrest några dagar på konferans i Åre... Det blir ju lite jobbigt med Savanna och hundarna just nu, speciellt på vintern när alla ska kläs på inför varje promenad ...

  • Smurfan 81

    milimina
    Usch vad tråkigt! Håller tummarna för nästa gång istället då.

    Angel
    Men hallå! Fattade han inte att han körde på nån? Människor...

  • Smurfan 81

    Hon blev förresten dömd! Det har jag nog inte sagt. Hon som körde på oss förra julen alltså. Hon dömdes för vårdslöshet i trafik, hela 40 dagsböter á 100:- fick hon... Hemskt straff... Och vi fick ju inte ens ta upp vårt skadestånd under rättegången så vill vi ha några pengar av henne måste vi stämma henne! Vet inte hur vi ska gå vidare nu, tror vi börjar med försäkringsbolaget. Men det känns som att vi har lite annat att tänka precis just nu så det får vänta lite!

  • Angel80

    Idag var första dagen lilleman skulle stanna kvar efter lunch och sova. Det gick skitbra. Maken lämnade honom i morse, han var ute i förmiddags, gick med in och åt lunch, och sen tvärslocknade han och sov två timmar tillsammans med de andra barnen utan att säga ett pip.

    Fattar ingenting! Har väl aldrig hänt en enda gång. Haha, där ser man vad grupptrycket kan göra.

  • Angel80

    På första försöket dessutom, inte illa.

  • Twixie

    Angel - De lär sig en hel del nya bra färdigheter på dagis Färdigheterna som att somna själv är riktigt trevliga. Numer somnar M också vid 19-tiden på kvällen! Han vill till sängen och sova då. Lade vi honom vi 19 förut så somnade han ändå inte förrän vid 21 .

    Hm, Melvin är extreeeemt mammig just nu men de enda "namnen" han kan säga är "Pappa" (bvabba), "Farfar" och igår kom "Morfar"... Han kan däremot inte säga "mamma" (han har sagt mamma kanske tre gånger totalt!), farmor eller mormor


    (¯`°?.¸ ღ Melvin ღ¸.?°´¯) ♥ (¯`°?.¸ ღBökis med BF 10 majღ¸.?°´¯)
  • Bebbilina

    Milimina: usch vad tråkigt! Sköt om dig!!!

  • malincha

    Idag har vi varit på första inskolningen på dagiset. Det gick över förväntan! Han imponerade på personalen med sin självständighet och han brydde sig knappt om mig. Vi var bara där i 1½ timma iofs.
    Det kommer att gå jättebra men det känns sådär att lämna dagmamman eftersom hon är såååå go och det är ju en lugnare miljö hos henne än på dagis. Hugo kommer ju ibland få rätt långa dagar men och då kan det ju vara lite stimmigt på dagis...men men. Man kan inte få allt här i världen. Nu är det såhär och det är bara att gilla läget. Vi var förbi dagmamman med avslutningsfika och presenter idag. Imorgon är hans sista dag där sen börjar inskolningen på allvar på onsdag.

    Imorgon ska vi prova ut våra uniformer och på torsdag ska vi ha föräläsning med Leif GW=) Kul kul!!

    Angel: Vilken nöt!

  • Pesco

    Nanis, nu är jag faktiskt liiite avundsjuk! Jag gillar Leif GW, vill inte bli polis men tycker han är himla bra och rolig att lyssna på. Härlig pösmunk.

    Kul att det är så många som gillar dagis och inskolning!

    Vi har fått elen fixad men tvättmaskinen vi beställde har vi inte sett röken av. Har ett BERG av tvätt, så nu är det bara att gå till grannen. De enda rena byxorna jag har kan jag inte stänga. (De finaste jeansen köpte jag när jag ammade och depåerna satt på gräddhyllan istället för på baken, surt.)

    Robin har satt igång med pottan nu, funkar inte jämt, men ofta nog. Ni som kört ett tag, har ni något bra pott-rengöringstips? Jag önskar att det fanns typ kaffefilter, alltså pottfilter, som man bara kunde spola ner i toan!

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10