Inlägg från: malincha |Visa alla inlägg
  • malincha

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10

    Anke skrev 2008-02-02 13:07:04 följande:
    Ett litet råd? Tänkte köpa en JÄTTEBRA plattång, många rekommenderar GAMA, nån som har en sån, eller har någon annan som dom vill rekommendera?
    Jag har en sån! Ett par år gammal men fungerar toppen. Ett av mina bästa köp!

    Milimina; GRATTIS!
  • malincha

    Hur fasen får man ur ungen ur badet då?? Han kommer skrumpna ihop till ett litet russin snart!!!

  • malincha

    Idag har vi varit på första inskolningen på dagiset. Det gick över förväntan! Han imponerade på personalen med sin självständighet och han brydde sig knappt om mig. Vi var bara där i 1½ timma iofs.
    Det kommer att gå jättebra men det känns sådär att lämna dagmamman eftersom hon är såååå go och det är ju en lugnare miljö hos henne än på dagis. Hugo kommer ju ibland få rätt långa dagar men och då kan det ju vara lite stimmigt på dagis...men men. Man kan inte få allt här i världen. Nu är det såhär och det är bara att gilla läget. Vi var förbi dagmamman med avslutningsfika och presenter idag. Imorgon är hans sista dag där sen börjar inskolningen på allvar på onsdag.

    Imorgon ska vi prova ut våra uniformer och på torsdag ska vi ha föräläsning med Leif GW=) Kul kul!!

    Angel: Vilken nöt!

  • malincha

    Grattis Smurfan!

    Jag misstänkte kanske eventuellt att något hade hänt med tanke på att hon inte varit inne på hela dagen. Hon brukar ju i regel kika in titt som tätt...

  • malincha

    Ojoj. Jobbig jobbigt. Nästa vecka blir jobbig för Hugo och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Markus har återigen en kurs måndag, tisdag, torsdag och jag har skola från 8.40-16.40 tisdag och onsdag. Hur i h-e ska Hugo kunna vara på dagis från 7-17.30? Stackars stackars barn!! Jag känner mig helt hjälplös.

  • malincha

    Tack för era lugnande ord! Det behöver jag just nu!

    Hugo bryr sig inte nämnvärt när vi lämnar honom. Inte när vi har lämnat honom hos dagmamman i alla fall. Men nu har han ju börjat inskolning på dagis IDAG och därför känns det lite "sådär" att redan på tisdag lämna för långdag. Men vi har verkligen inget val så vad är det att fundera på!

    Fy vad jag önskar att det hade löst sig med dagmamman så vi hade kunnat vara kvar där...

  • malincha

    Emilia; beklagar...

    Elisabeth; ja du har rätt. Och varför grubbla? Antingen måste jag sluta skolan eller så måste Markus byta jobb. Båda alternativen är ju otänkbara för oss. Jag vägrar hoppa av skolan för jag skulle inte få den här chansen igen och vad skulle Markus kunna byta till? Det är ju det här han är utbildad till så det är ju inte bara och byta till ett "8-16-jobb" bara sådär. De flesta jobb som inte har krav på högskoleutbildning har ju obekväma arbetstider om man tänker efter!!
    Nu är våran situation såhär och det är bara att finna sig i det. Hugo har det ju bra där och han kan ju än inte tänka tidsmässigt! Han vet ju inte om han har varit där 2 timmar eller 6 timmar! Det blir 2-3 dagar i veckan han får långa dagar och vissa dagar korta och vissa inte alls. Han fixar!

  • malincha

    Shit vad ni har tagit ut LITE mammadagar!! Vi har typ inga kvar! Ni måste ha rika män. Hehe.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10