Inlägg från: malincha |Visa alla inlägg
  • malincha

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10

    Marfa: lycka till på dagis!

  • malincha

    Fy idag fick jag reda på att min 5 veckors lilla flicka har fått RS-viruset! De ligger inlagda på Huddinge nu så läget är väl under någorlunda kontroll. MEN ÄNDÅ!! Stackars, lilla Julia!

  • malincha

    Alltså Hugo är ju en kul kille.
    Idag var ju hans första "riktiga" dag på dagis efter bara 3 dagars inskolning förra veckan så därför tänkte jag att jag skulle gå dit med honom och vara där typ en timme eller så för att vänja sig! Men efter 10 min fick jag gå. Han gav mig en hastig kram och gick till fönstret för att vinka. Och när jag hämtade honom fick jag SÅ mycket beröm för att han är så "lätt". Äter som en häst och sov i två timmar! Gillar läget, ba!

  • malincha

    Oj då. Ursäkta mig. Min systerdotter, Julia, har fått RS.

    Nu är Hugo sjuk igen. Faaaaaaaaaaaaan. Och jag och Markus kommer inte överrens över vem som ska vara hemma imorgon. HANS grejer är ju viktigast jämt tydligen och går absolut inte att skjuta på eller missa.
    Och jag har en suuuuperviktig livräddningsövning i vatten imorgon och jag VET att det är JAG som vanligt som kommer att få missa min skolan igen. Jag fick ju hämta honom idag och missa ett seminarium som jag hade förberett mig inför hela helgen. Varför varför varför varför varför är det såhär!!!!!!!!!!!!
    Jag är så jävla förbannad ...att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
    Till saken hör att jag inte alls tycker Hugo är särsklit sjuk men de ville ändå inte ha dit honom i morgon...
    Grrrrrrrrrr vad arg jag är på hela den här situationen!!!!!!

  • malincha

    Alltså nu när jag läser mitt eget inlägg så låter det som om jag är arg på Hugo.. men så är det naturligtvis inte!
    Egentligen är jag jätteförbannad på Markus som bara tänker på sitt (enligt mig..han tycker säkert lika om mig).
    Jag försöker få tag i läraren som vi ska ha imorgon för att höra om jag kanske kan ta med Hugo och sitta och bara titta på när de andra gör övningarna. Då har jag i alla fått SE det. Kanske kan prova själv sen...
    Nä, nu ska jag fundera vidare på att gå i celibat.
    (jag är lite lätt irriterad på karlar i allmänhet just nu)

  • malincha
    Anke skrev 2008-02-12 16:21:14 följande:
    det är ju på nåt sätt nu som verkligheten kommer ifatt en. när nån var föräldraledig var det ju ganska enkelt, inga problem alls, men det är fan ett pussel :-/
    Dessvärre fattas det på tok för många pusselbitar i vårt pussel för att det här ska fungera i längden. Vad ska jag göra??
  • malincha

    Helt plötsligt kommer karln hem och säger att han stannar hemma imorrn. Här har jag suttit och kokat av ilska i onödan!!

  • malincha

    Pesco; Ja han fick massor av kramar och pussar och uppskattning när han kom hem och berättade att han skippar sista dagen på sin kurs imorgon. Han ligger på topp här hemma just nu
    Nu kan jag simma lugnt imorgon (ordagran! För vi ska faktiskt ha livräddning ju!!)

    Det där med listan var bra!

  • malincha

    Smurfan: Hugo har också sovit lite oroligt vissa nätter den senaste tiden. Jag tror det hör till åldern för jag har fattat det som att det är vanligt just vid 1½ år. Mycket som händer i deras små huvuden som ska bearbetas på nätterna.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10