Inlägg från: malincha |Visa alla inlägg
  • malincha

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10

    Fler Beijer-barn...nja. Jag trodde faktiskt att den här "fler-barn-rädslan" skulle förvinna men den har hållt i sig i säkert ett halvår nu! Jag är verkligen AVSKRÄCKT. Tanken på fler barn ger mig panik.
    Jag som alltid velat ha 3 eller 4 barn!
    Hoppas jag ändrar mig för Hugos skull. Jag VILL att han ska ha syskon.

    Min 4:de vecka på Polishögskolan är nu avklarad! Phu. Det har varit mycket tuffare än jag hade förväntat mig och jag har flera ggr tänkt; hur f-n ska det här gå?
    Det är jobbigt med makens jobb, Hugo på dagis, och hus och hem OCH den sk fritiden. Hur ska man få ihop allt?
    Men det har ju gått hittills...
    Det här är det tuffaste jag har varit med om!!
    Och det absolut roligaste!

    Trevlig helg på er!
    Fast vi lär ju höras!

  • malincha

    Elisabeth: shit vad jag tycker synd om ER! Och det måste kännas jobbigt att vara på "bortaplan". Eller? Jag som är lite home-sweet-home skulle ta mitt pick och pack och åka hem till trygga Sverige. Men det är jag det. Ni vill ju bo utomlands så jag vet ju att det inte är nåt alternativ för er.
    Men jag håller verkligen tummarna att han ska slippa alla sjukdommar och sjukhusbesök snart!

  • malincha

    Smurfan: Hugo är också ledsen nu för tiden när man lämnar honom! Han blev ju sjuk veckan efter inskolningen... typiskt. Men fröknarna säger att han blir lugn omedelbart när jag har gått så det får väl gå!
    Min syrra som jobbar på dagis säger att det är vanligt med "bakslag" i den här åldern.. att de ibland kommer på att de faktiskt blir lämnade!

    Hugo har i princip aldrig blivit ledsen när jag lämnat honom. Oavsett till vem; dagmamman, minisats, barnvakt och dagis. Men nu de senaste två dagarna har han blivit ledsen...inget jag är van vid så det känns i hjärtat.
    För övrigt hade han lite feber nu på eftermiddagen. IGEN!! Jag blir tokig. Men Markus ska vara hemma imorrn om han fortfarande är dålig imorgon bitti. Jag ska köra polisbil imorgon!!!! Och på torsdag har vi en hel dag med övningar i "låssas-stan" som är uppbyggd på PHS så den kan jag inte heller missa. Men Markus kan vara hemma då me.

    Elisabeth: OJ!

  • malincha
    nyth skrev 2008-02-21 10:47:51 följande:
    Mollan- Vad jobbigt! Cajsalisa har också haft mysko feber. Började i fredags, var bättre i lördags. Sen kom det tillbaka på lördag kväll, bättre på söndag men febern kom på kvällen igen. Jättedålig hela måndagen med hög feber, tisdagen mkt bättre. Igår var hon på dagis, och nu hoppas jag att hon är "frisk" dvs ingen feber. För snorig och hostig är hon fortfarande, iof varit sen hon började dagis..
    Precis sådär har Hugo haft det!
  • malincha
    nyth skrev 2008-02-21 10:47:51 följande:
    Mollan- Vad jobbigt! Cajsalisa har också haft mysko feber. Började i fredags, var bättre i lördags. Sen kom det tillbaka på lördag kväll, bättre på söndag men febern kom på kvällen igen. Jättedålig hela måndagen med hög feber, tisdagen mkt bättre. Igår var hon på dagis, och nu hoppas jag att hon är "frisk" dvs ingen feber. För snorig och hostig är hon fortfarande, iof varit sen hon började dagis..
    Precis sådär har Hugo haft det!
  • malincha

    Go morron! Fy vad jag tycker det är jobbigt att Hugo blir sjuk hela tiden och måste vara ifrån dagis om och om igen! Det blir som att börja om på nytt varje vecka. Inga rutiner med lämning dvs. Idag fick Markus gå dit med honom för han är inte lika blödig som jag. Jag ska hämta i em..det känns mycket bättre!
    Innan jag fick barn och hörde mammor berätta om hur jobbigt det var att lämna på dagis tyckte jag det verkade lite överdrivet och löjligt. Jag tänkte "Herregud, det går väl över." Men nu har jag full förståelse.
    Konstigt nog tyckte jag inte det var lika jobbigt att lämna hos dagmamman. Vi saknar henne!!!! Han blev aldrig ledsen när vi lämnade där. Han kände sig mer trygg... NEJ, vad har vi gjort???

    För övrigt är Hugo just nu i en extremt jobbig fas. Får utbrott för precis vad som helst!! Han gapar och skriker och slänger sig hit och dit. Det är superjobbigt och jag håller på att få ett psykbryt själv...precis som han får 70elva ggr per dag. Snart lägger jag mig ner och gapar när jag inte får som jag vill!!!

    I helgen var jag på möhippa. Det var jätteskoj. Var på danskurs, åkte Hummerlimo och åt god mat. Blivande bruden är gravid så det blev ingen "blöt" variant. Den delen skötte jag och min kompis som var på besök. Efter middagen begav vi oss till nya Blue moon och levde loppan. Vi kom väl hem runt 04:00. Det var såååååå skönt att för en gångs skull släppa loss. Jag behövde det!!

    Hoppas ni haft det fint! Nu bär det iväg till den underbara skolan. Jippi!!!!!!!!!!!

  • malincha

    Då var man gräsänka helt plötsligt då...
    Markus pratade om att åka till Rättvik för några veckor sen men har var så seg på att bestämma sig så det skulle inte bli av. Men så blev han ledig idag så han ringde mig på dagen och sa att han packat väskorna och snart skulle sticka ändå.
    Det känns tomt men ändå rätt skönt om man får säga så. Jag ska ändå jobba och plugga så jag reder mig nog.

    Nu ska jag dammsuga....

  • malincha
    Angel80 skrev 2008-03-02 09:46:20 följande:
    GodmorgonMåste bara rapportera vilken höjdare minidisco är. Som Björn Gustafsson uttrycker sig, så jäkla TOP NOTCH, ba, liksom!!
    Björn Gustavsson är min stora idol nu för tiden!! Han är TOP NOTCH.
  • malincha

    YEEEEA!
    Idag hade vi vår första Eximination!! En praktisk eximination som gick ut på att man två och två ska agera poliser i olika scenarier mot skådisar.
    De flesta kuggar den första eximinationen eftersom det är så mycket vi ska hålla reda på; jurudik, säkerhet, etik, kommunikation osv.
    Men jag och min "partner" Oskar klarade oss!!!
    Nu väntar bara en analys som är minst lika viktig för att få G på kursen. Det ska nog gå bra.....

    Smurfan; ja vänta med magträning.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 10